Burda öyle söyle böyle söyle diyorlar.zaten milyon kez söylemişim anlamıyorlar ki ne desemde.Öyle bir evde yıllarca yaşadım
Anlamazlar, anlatamasınız....
Elinizden geldiğince derslere asılıp kendinizi kurtarmaya bakın
11 de kalkıyorum . Ama gece yapmazsam gündüz isim bitmiyor ne yazıkki mesela aksam karnıyarık yaptım attim dolaba bugün pişirdimSabah erken uyanailiypr musunuz. Bende bazen öyle yapıyorum ama sabah çok geç saat kalkıyorum bu sefer
Corona olduğu için tam bilmiyorum ama ,tekrar gideseniz ilaçları değiştirebilir ,ya da dozu arttırabilir.Doktorra gittik bi kaç kez. İlaç kullandı ama pek bir etki etmedi
Sağolsun annem öyle alıştırdı onuErkek kardeşinizle konuşsanız? Yani baba dinlemez zaten bu saatten sonra ama kardeş yani ne bileyim genç o da, kendi işini yapıversin. Sofra mı kurduruyor bir de?
Hayır titiz değilim. Normaolması gerektiği kadar titizim.Getnel temizliği haftada 1 gün yapıyorum mesela. Günlü çamaşır bulaşık yemek oluyor. Yinede kendimi odama zor atıyorum. Siz nasıl onca şeyi bir güne sırdıryorsunuz.brn neryi yanlış yapıyprumHerkese sofra neden farklı saatlerde olsun ki
herkes evde imiş bir de
ha bu arada fazla mı titizsiniz
annem temiz değildir vs derken gerekenden fazla mı temizliğe zaman harcıyorsunuz
evde çocuk var kedi var eşim var ben varım
tamam yemek zaman alıyor ama bulaşık 10 dakikada makinada
çamaşır makinada
her gün ev silip süpürmem, banyo mutfak ovalamam
bu süreçte evden çalışıyorum artı online dershaneye gidip sınav çalışıyorum tv de izliyorum bak burada da takılıyorum
5 yıldızlı otel modunda sürekli şunu isteriz bunu isteriz diyen aileye yemek de yapıyorum
bence zaman yönetimini ayarlamalısın
iyi çalışmalar kolay gelsin
Bilmiyorum bir denemek lazım aslında =)Corona olduğu için tam bilmiyorum ama ,tekrar gideseniz ilaçları değiştirebilir ,ya da dozu arttırabilir.
Ya da siz de mi hastayim deseniz bir hafta falan numara yapsanız ,yapmazlar mi yine ?Hani yaptıkça belki devami gelir ?
Farklo bir şehirdeydim ama haftosonları geliyordumÜniversiteyi aynı şehirde mi okudunuz. Başka sehire okuduysanız siz yokken nasıl yapılıyordu işler. Bi de babam oruç tutmuyor demişsiniz siz tutuyorsanız sizden sürekli bir şey istenmesi insafsızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?