EV KADINI OLMA :(

Valla evde oturmanın ozenilecek hiç bir yanı yok. Siz bence sadece tatile cikmalisiniz. Güzel bi tatil hem bedeninizi dinlendirir hem piskolojinizi.. sonrasında iş hayatınıza aşkla doneceginize eminim

asla sahsen senelerce calisip evimdeyim。 oyle alistimki zorlanirim diye dusunuyodum。 ev kadinliginin ayri bi zorlugu oldugu icin sikilma bunalma gibi bi durum olmuyo evi topla temiZLE
Cocuk bak ki gunu bitiriyo yemek bulasik 24 saat yetmiyo

ya düşünsene çalışıp temizlik yemek vs uğrasıyoruz bir de yazık bize ya:)

Çocuk isteyip olmaması da çok daha zor olup kaybetmesi daha daha zor ben tüp bebekle gebe kaldım ama doğumdan 2 gün sonra bebeğim vefat etti. Hayatım şimdi daha farklı bir çıkmaza girdi evlat acısı diye bşeyle tanıştım

Saçmalamıyorsun haklısın da. İnsan bazen dinlenmek, soluk almak istiyor. Tabi olumlu düşünmek çok önemli. Neden böyle yazdığımı açıklayayım. Bende göreve başladığımda ilk 3 yıl haftanın 7 günü çalışmak durumunda kalmıştım çok yorucuydu. Sonra biraz düzeldi derken çalıştığım şehir yer değişti bu sefer yine hafta içi her gün gitmem gerekti. Hep dedim artık evde durmak istiyorum yoruldum filan.. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve arkasından kanamalar yaşadım. Mecburen evde kaldım, yatmak zorunda kaldım. Hala - 20 hafta oldu- yatıyorum evde. Yani ev hanımlığını da sevmedim belki çıksam gezsem kafama göre takılsam farklı hissederdim.. Şuan çıkamadığım için dışarı bana kötü geliyor.

Çok üzüldüm kuzum benim tabi isteyip olması zor ama senin durumun daha da zor Rabbim sabrını versin inşallah evladın sana şefaatçi olsun inşallah hayırlı kapılar açılır senin için ne diyecem bilemedim

Canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haber alırsın stres yapmamaya çalış sağlık sorunun yoksa olur inşallah

geçmiş olsun umarım sağlıkla şekilde alırsınız bebeğinizi,evet haklısınız gezebilseniz,ğünlere falan gitseniz sıkılmazsınız eminim:)

(çok üzüldüm canım allah sabır versin neden vefat etti sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

Aaaa ben

15 yıldır çalışıyorum, 1 kızım var, Ve evde ev hanımı olmak istiyorum. Bunun için prim günümü doldurup, tazminatımı alıp ayrılmayı planlıyorum. 4,5 sene sonrayı iple çekiyorum.

Şuan beni anlatmışsınız sanki Bende 20 yıldır çalışıyorum hatta sgk primim doldu bu sene. 4 yıldır da evliyim ve 3 senedir tedavi , tüp bebek vs uğraşıyorum. Bazen diyorum evde durayım diye sonra dediğiniz gibi tedavi masrafları aklıma gelince dur yerinde diyorum.

Yorgunluk , stres, tedirginlik var üzerimizde ondan bu şekilde düşünüyoruz. Siz evde durun 3 hafta sonra sıkıntıdan ne yapacağınızı şaşırırsınız. Nisan ayında korona olduk 10 gün evdeydik resmen işkence oldu son 2 gün. Çalışmaya alışmışız o yüzden bize zor gelir. Tabi ki evde olanlara da imrendiğim oluyor. Sıcak soğuk demeden evden çıkıp işe gitmek var. Bütün gün ofise bağlısın bir yere çıkamıyorsun vs. Üstüne de yıllık izinlerimi tüp bebek tedavilerinde kullanıp tatile gidemedim kaç yıldır. Sıkıntılı zamanlar biraz ama inşallah allah emeklerimizin karşılığını verince hepsi unutulup gidecek

(çok üzüldüm canım allah sabır versin neden vefat etti sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
Doğum da oksijensiz kaldı canım 2 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış. Doğduğun da kalbi durmuş kalp masajı yapmışlar sonra 2 kere daha durmuş en son kalp durmasın da geri gelmemiş malesef öyle bıraktı gitti kızım benı bir kere bile görmedim kokusunu almadım canım çok acıyor geçer diyorlar ama içimde ki boşluk daha çok büyüyor

((( canım ya kıyamam cok büyü br acı allah kimseye tattırmasın allahım size en sağlıklısında evlat versin inşallah acınız geçmez ama yeni bi bebişle yola devam edin inşşş

Saçmalamıyorsunuz da hiç değilse hamile kalmadan işinizi bırakmayın. Ev hanımlığı da sizi geçici bir zaman mutlu eder, sonra çalıştığınız hareketli hayatı özlersiniz. Çalışan kadın için ev hanımlığı çok sıkıcı ve yıpratıcı. İlk günler keyif alırsınız ama en fazla 1 yıl sonra bütün yaşam enerjiniz çekilmeye eliniz kolunuz kalkmamaya ve mutsuz olmaya başlarsınız. Yaklaşık 2 yıldır iş hayatından uzak ev hanımı modundayım, inanın bazen patlayacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…