- 13 Ağustos 2021
- 501
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi balbocegi34
-
aslaMerhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
ya düşünsene çalışıp temizlik yemek vs uğrasıyoruz bir de yazık bize ya:)aslasahsen senelerce calisip evimdeyim。 oyle alistimki zorlanirim diye dusunuyodum。 ev kadinliginin ayri bi zorlugu oldugu icin sikilma bunalma gibi bi durum olmuyo evi topla temiZLE
Cocuk bak ki gunu bitiriyo yemek bulasik 24 saat yetmiyo
maaelsef canım kadın = kölelik:)Haklısın valla .. idin ozu kadin olmak ...zor
Çocuk isteyip olmaması da çok daha zor olup kaybetmesi daha daha zor ben tüp bebekle gebe kaldım ama doğumdan 2 gün sonra bebeğim vefat etti. Hayatım şimdi daha farklı bir çıkmaza girdi evlat acısı diye bşeyle tanıştımMalesef yok şuan yaşadığım yer küçük bi yer bulabilsem bir saniye durmayacam aynen bende hiç çıkmadığım kilolara çıktım vücudumdan nefret eder oldum evde durdukça gerçekten insan köreliyor önceden iş arardım çekinmez dim şimdi reddilecem ya yapamazsam bide eşim ve ailesi de çok büyük etken oldu özgüven konusunda ne diyim bilmiyorum şuan elim kolum bağlı oturuyorum benimde evladım olmuyor ona tutunmak istedim bi yandan tedavi süreci o bu gerçekten çok zor konu sahibininde Allah yardımcısı olsun
Saçmalamıyorsun haklısın da. İnsan bazen dinlenmek, soluk almak istiyor. Tabi olumlu düşünmek çok önemli. Neden böyle yazdığımı açıklayayım. Bende göreve başladığımda ilk 3 yıl haftanın 7 günü çalışmak durumunda kalmıştım çok yorucuydu. Sonra biraz düzeldi derken çalıştığım şehir yer değişti bu sefer yine hafta içi her gün gitmem gerekti. Hep dedim artık evde durmak istiyorum yoruldum filan.. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve arkasından kanamalar yaşadım. Mecburen evde kaldım, yatmak zorunda kaldım. Hala - 20 hafta oldu- yatıyorum evde. Yani ev hanımlığını da sevmedim belki çıksam gezsem kafama göre takılsam farklı hissederdim.. Şuan çıkamadığım için dışarı bana kötü geliyor.Merhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
Çok üzüldüm kuzum benimÇocuk isteyip olmaması da çok daha zor olup kaybetmesi daha daha zor ben tüp bebekle gebe kaldım ama doğumdan 2 gün sonra bebeğim vefat etti. Hayatım şimdi daha farklı bir çıkmaza girdi evlat acısı diye bşeyle tanıştım
Canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haber alırsın stres yapmamaya çalış sağlık sorunun yoksa olur inşallahÇok üzüldüm kuzum benimtabi isteyip olması zor ama senin durumun daha da zor Rabbim sabrını versin inşallah evladın sana şefaatçi olsun inşallah hayırlı kapılar açılır senin için ne diyecem bilemedim
geçmiş olsun umarım sağlıkla şekilde alırsınız bebeğinizi,evet haklısınız gezebilseniz,ğünlere falan gitseniz sıkılmazsınız eminim:)Saçmalamıyorsun haklısın da. İnsan bazen dinlenmek, soluk almak istiyor. Tabi olumlu düşünmek çok önemli. Neden böyle yazdığımı açıklayayım. Bende göreve başladığımda ilk 3 yıl haftanın 7 günü çalışmak durumunda kalmıştım çok yorucuydu. Sonra biraz düzeldi derken çalıştığım şehir yer değişti bu sefer yine hafta içi her gün gitmem gerekti. Hep dedim artık evde durmak istiyorum yoruldum filan.. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve arkasından kanamalar yaşadım. Mecburen evde kaldım, yatmak zorunda kaldım. Hala - 20 hafta oldu- yatıyorum evde. Yani ev hanımlığını da sevmedim belki çıksam gezsem kafama göre takılsam farklı hissederdim.. Şuan çıkamadığım için dışarı bana kötü geliyor.
Çocuk isteyip olmaması da çok daha zor olup kaybetmesi daha daha zor ben tüp bebekle gebe kaldım ama doğumdan 2 gün sonra bebeğim vefat etti. Hayatım şimdi daha farklı bir çıkmaza girdi evlat acısı diye bşeyle tanıştım
Aaaa benMerhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
Şuan beni anlatmışsınız sankiMerhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
ay e güzell emeklilik mi primmi bekliyorsunuzAaaa ben
15 yıldır çalışıyorum, 1 kızım var, Ve evde ev hanımı olmak istiyorum. Bunun için prim günümü doldurup, tazminatımı alıp ayrılmayı planlıyorum. 4,5 sene sonrayı iple çekiyorum.
Doğum da oksijensiz kaldı canım 2 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış. Doğduğun da kalbi durmuş kalp masajı yapmışlar sonra 2 kere daha durmuş en son kalp durmasın da geri gelmemiş malesef öyle bıraktı gitti kızım benı bir kere bile görmedim kokusunu almadım canım çok acıyor geçer diyorlar ama içimde ki boşluk daha çok büyüyor(çok üzüldüm canım allah sabır versin neden vefat etti sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
Prim bekliyorum, emeklilik şafak karanlıkay e güzell emeklilik mi primmi bekliyorsunuz
Doğum da oksijensiz kaldı canım 2 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış. Doğduğun da kalbi durmuş kalp masajı yapmışlar sonra 2 kere daha durmuş en son kalp durmasın da geri gelmemiş malesef öyle bıraktı gitti kızım benı bir kere bile görmedim kokusunu almadım canım çok acıyor geçer diyorlar ama içimde ki boşluk daha çok büyüyor
prim olunca nasıl alacaksın canım tazminatını kendi isteginle cıkmıs olacaksınPrim bekliyorum, emeklilik şafak karanlık
primin dolunca yaş dışı şartlar yerine gelmiş oluyor ve tazminatı alıp çıkabiliyorsun. yani bizim şirkette öyle.prim olunca nasıl alacaksın canım tazminatını kendi isteginle cıkmıs olacaksın
Saçmalamıyorsunuz da hiç değilse hamile kalmadan işinizi bırakmayın. Ev hanımlığı da sizi geçici bir zaman mutlu eder, sonra çalıştığınız hareketli hayatı özlersiniz. Çalışan kadın için ev hanımlığı çok sıkıcı ve yıpratıcı. İlk günler keyif alırsınız ama en fazla 1 yıl sonra bütün yaşam enerjiniz çekilmeye eliniz kolunuz kalkmamaya ve mutsuz olmaya başlarsınız. Yaklaşık 2 yıldır iş hayatından uzak ev hanımı modundayım, inanın bazen patlayacakmışım gibi geliyorMerhabalar Kızlar ;17 yıldır aralıksız çalışıyorum 5 senelik evliyim, iki tüp bebek denemem ve iki düşüğüm var, şu an tedaviye ara verdim ,belki güleceksiniz ama çalışmaktan o kadar bıktım ki artık evde oturup çocuk bakmak istiyorum..resmen özeniyorum çevremdekilere çok mu saçmalıyorum acaba?
kaç girişlisin canım?primin dolunca yaş dışı şartlar yerine gelmiş oluyor ve tazminatı alıp çıkabiliyorsun. yani bizim şirkette öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?