EV KADINI OLMA :(

haklısınız bende yaşamadıgım için özledim sanırım ,dediğim gibi belki sıkılacagım ama bir tatsam iyiydi:)

haklısınız bende yaşamadıgım için özledim sanırım ,dediğim gibi belki sıkılacagım ama bir tatsam iyiydi:)
Allah kısmet ederse doğum izninizde tadarsınız inşallah. İlkokul ve ortaokul çağında iki çocuğum var, doğum izinlerimin bitişini iple çektim, inanın ev köreltiyor insanı, sosyal bağlarınız zayıflıyor, bir garip oluyorsunuz. Eve yapışıyorsunuz resmen, çıkmadıkça çıkasınız insan göresiniz kalmıyor. Hayatınız tv den ibaret hale geliyor

Canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah sende en kısa zamanda güzel haber alırsın stres yapmamaya çalış sağlık sorunun yoksa olur inşallah
İnşâAllâh kuzum benim seninde hayırlı sağlıklı evlatların olsun tekrardan inşallah sağlık sorunum da var da bilmiyorum elim kolum bağlı şuan öyle bi dönemdeyiz maddiyat açısından Rabbim büyük böyle oluyorsa vardır bi hayrı illaki

Amin canım inşallah. Sakıncası yoksa ne problemin vardı acaba

Alan da Allah verende ... üzülmeyin Allah sınavda deniyor sizi. Zordur eminim .. sabırlar dilerim ..

Allah bağışlasın inş bnde tadarım o duyguyu insanlarda çok sıkıldım sanırım bu yüzden böyle düşünüyorum olabilir:)

Artık kadınlar icin de 25 yılda dolmuyor mu prim arkadaşlar?
Yada siz erken girişli olduğunuz icin mi 20 yıl
Ben 25 yıla tabiyim de

Yo saçmalamıyorsunuz. İnsanların arzuları değişebilir. Zaten ev hanımı olmaya doyduktan sonra yine çalışmak isteyeceksiniz.İmkanlar dahilinde nasıl mutlu olunacaksa öyle yaşamalı. İnsanoğlu tek bi halle yetinemez ki

Bir ay sonra sıkıntıdan patlayacaksınız, sinirleriniz bozulacak falan. Çalışmaya alışmış olan için işsiz olmak çok zor.
Gebelik kayıplarınız için genetik tahlilleri ihmal etmeyin yaptırmadıysanız.

Bence hiç de saçma değil. Ben henüz 4 senedir çalışıyorum ben de aşırı bıkkın durumdayım. Gebeliğimin son günü bile çalışıyordum. Bilgisayarı kapatıp doğuma gittim. Lanet ettim çalışmaya. Keşke hayat şartları elverse de çalışmayıp çocuk baksam evde.

Canımm Aygül hocanın hastasıydın sen dimi? Çalışırken transfer yapma konusunda bir şey konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…