- 29 Mayıs 2013
- 2.887
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
metroya vasıta ile 10-15 dk derken bi aktarma aracı, belediye otobüsü vs var mı?Metroya bir vasita ile 10-15dk.
Aslinda cok yere baktik ama is yerlerimiz de isin icine girince maalesef secenegimiz cok yok ya pahali yerden kücük ve günessiz daire ya yeni imara acilan bölgelerden iyi bir daire. Diger yerlerin de pek farki yok.Koskoca İstanbul'da başka ev mi kalmadı?
Hem ulaşım hem de büyüklük olarak içinize sinecek başka alternatifleri araştırsanız?
Ben olsam ikisini de düşünmezdim.
1. Secenek Üsküdar da digeri ise Cekmeköy de. Esimin is yeri de üsküdar da ben de orada baslayacagim büyük ihtimal ama 2. secenekteki ev ile 35-40dk mesafede is yeri.Semtler hangileri ? Ben de 5 sene kadar istanbulda yaşadım. Merkezi ama küçük bir evde. Şimdi bursadayım. Toplu taşımadan sonra araçsız gelinemeyen bir yerde geniş dubleks bir evde oturuyoruz eşimle. Kesinlikle büyük ev derim. Arabanız da varsa hiç sorun etmeyin
Belediye otobüsü ve minübüslerle metroya 10dk falan metrobüse de 30-35dk.metroya vasıta ile 10-15 dk derken bi aktarma aracı, belediye otobüsü vs var mı?
Demeyin öyle ev bakmaktan usandim, cok uzun zamandir bakiyoruz. O kadar cok tercih var ki artik yilmis durumdayiz. Hem yeni bina hem odalari sekilli hem günes alan hem bütcemize uygun.... derken derken hic bir evde karar kilamadik.İkisini de seçmezdim .
İstanbul'da o kadar çok seçenek var ki.
İkisi de sanki yanlış tercih gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?