- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Çok haklısınız biz bayanlar ne kadar önemsiyorsak onlarında önemsemesi lazım.Esimle alışveriş yaparken daha uygun fiyatlı tişört eşofman takımı falan alırız evde giymek için her duş alışımızda üzerimizdekiler atılır kirliye iki kişiyiz suanlık haftada 3 4 makine çamaşır çıkar. Bence bu konuyu eşinizle kırmadan konuşmalısınızİyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Evet aldım zten. Onlar duruyor. Eleştirdiğim daha doğrusu hoş durmayan bıkac parça kıyafeti var. Onlar da yakışmadığı için diyorum başka bsy giyse diyeEleştirmek yerine Ortak zevkinize uygun kıyafetler alabilirsiniz. Eleştirdikçe inadına giyer
Eşim lise 1den kalma bir sweati duruyor onu giyer.Evde de dışarıda da en önemlisi rahat ve temiz olmak bence. Hijyen sorunu olmadığı sürece isterse lise formasını giysin evde ne zararı var?
Sushi mi giyiyorsunEşim lise 1den kalma bir sweati duruyor onu giyer.Ben de saçma sapan giyinirim. Temiz olsun yeter bence de.
Hahahah benim de erkek arkadaşım lisede giydikleri lacoste tişörtü giyer sürekli, ordan esinlendim birazEşim lise 1den kalma bir sweati duruyor onu giyer.Ben de saçma sapan giyinirim. Temiz olsun yeter bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?