Ev kiyafeti sorunu

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?

Çok haklısınız biz bayanlar ne kadar önemsiyorsak onlarında önemsemesi lazım.Esimle alışveriş yaparken daha uygun fiyatlı tişört eşofman takımı falan alırız evde giymek için her duş alışımızda üzerimizdekiler atılır kirliye iki kişiyiz suanlık haftada 3 4 makine çamaşır çıkar. Bence bu konuyu eşinizle kırmadan konuşmalısınız

Hoş görünmek önemli ama size göre hoş durmuyor. Eşiniz seviyor beğeniyor hoş buluyor ki giyiyor. Fikir belirtebilirsiniz elbette ama ısrarcı olmak veya üstelemek bence bir yerden sonra karşı tarafı rahatsız eder ayrıca siz yaptınız diye o yapmak zorunda değil. Siz dışarı çıkarken eşiniz dar demiş siz değiştirmeye karar vermişsiniz. Eşiniz evde formasını giymiş oturuyor aynı şey mi sizce? Bence ikisi birbirinden çok farklı

Benim bir sevgilim annesinin geyikli taytini giyerdi
Valla benim icin problem değil açıkçası ne giyindigi, donla bile gezebilir. Kendi evi neticede . Ben de sabahlıkla gezmiyorum neticede evde,eski tsortlerimi giyiniyorum.
Ama göz zevkinizi bozuyorsa kalitlei bir takım alın hediye edin. Onu giysin akşamları

Evde de dışarıda da en önemlisi rahat ve temiz olmak bence. Hijyen sorunu olmadığı sürece isterse lise formasını giysin evde ne zararı var?
Eşim lise 1den kalma bir sweati duruyor onu giyer. Ben de saçma sapan giyinirim. Temiz olsun yeter bence de.

Bende forma giymeyı çok sevıyorum evde adam pis olmadıgı sürece sorun yok bence.Birde bi pijamam vardı dızlerı aşınmıştı artık ama o kadar rahattıkı annem atıcam dıyodu atma dıyodum:):) O kadar mı rahattı aynı rahatlıkta bulamıyorum.Sonuç olarak snnem attı.Bazı ınsanların rahat ettıgı bazı seyler vardır.Bıde 2 tane hırkam var mesela ev hırkam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…