Ev kiyafeti sorunu

Hahahah benim de erkek arkadaşım lisede giydikleri lacoste tişörtü giyer sürekli, ordan esinlendim biraz
Bizim sweat müzelik 2005den kalma öyle özdeşleştirmişim ki bizimkini onla ayrılırsak bunu bana ver demiştim ergenken.
Bir gün oturduk ciddi ciddi düşündük bu üstümüzdekiler ne bizim kendimize de mi hiç saygımız yok diye Sonra aynen devam ettik. Amaan biz de dağınık seviyoruz demek ki diyerek.

Konu sabibi bir de benim çoraplarım var inanılmaz renklerdeler. Unicornlar,kurabiye canavarları vs. vs. desenlerde onları hep evde giydiğim eşofman ya da pijamanın üstüne çekerim. Çünkü bu şekilde daha çok görüyorum çok sevdiğim çoraplarımı ve mutlu oluyorum. Burda bunu yapan tek insan çıkmaz belki de. Demem o ki bırakın adamı rahatlık mutluluktur.

Evdeyse onun solmuş olmasının ya da formanın ne zararı var ki bende sevdiğim şeyleri bir yeribe bişey olana kadar giyerim nasıl rahatsa öyle olsun atletle oturmuyor ya ya da kirli durmuyor temiz olması yeterli ama çok rahatsızsanız akşam o gelmeden ev kıyafetlerini siz hazırlayın, onun için siz çıkıp birkaç uygun alışveriş yapın giyecek illa ki ben öyle yapıyorum

Ben böyle şeylere asla takılmam hala lise zamanından kalma eşofmanlarım var evde de giyiyorum hatta kışın eşofmanı çorabın içine sokup üst pijamayı da eşofmanın içine sokarım. Rengi solmuş olsun umrumda olmaz ev kıyafetibi yırtılana kadar giyerim. Eşim de gelip devamlı kıyafetimi eleştirse sinir olurum. Ama senin için çok önemliyse eşinle alışverişe çıkınca şunu beğendim deyip alabilirsin. Eleştirerek anca kendinden soğutursun ve sana gıcık olur. Birlikte almak en güzeli

O da size karışmış dar diye ama "dışarı çıkarken". Siz evdeki haline karışıyorsunuz, adam demek ki onunla rahat ediyor. Ay rahatlık deyince eşi evde çıplak gezmeyi seven bir üye vardı sahi noldu o o halde koltuklara oturuyormuş çamaşırsiz, kadın çamaşır bari giy diyormuş, ben böyle kendimi buldum karışma diyormuş adam Ay o konuyu biri bulsa ya sevabına başlığını hatırlamıyorum hiç.

Yani siz de gözünüze güzel görünsün istersiniz tabi ama içindeki yine de sizin kocanız, çok takılacak bir şey değil bence

Kaliteli temiz ve üzerine yakışan kıyafetler giymesini istemekte haklısınız ama bu çok büyük bir problem değil bence halledebilirsiniz ufak tefek hilelerle. Beğenmediklerinizi yanlış programda yıkamışım leke olmuş, makinaya takılmış sökülmüş vs.gibi sebeplerde ortadan kaldırın yerine onun da beğeneceği sizin içinize sinen kıyafetleri koyun hallolur diye düşünüyorum

Eski kıyafetler evde çok rahat olur. Bende evde taa ilkokul 6. Sınıfa giderken giydiğim kazak tşörtler var onları giyiyorum ( üni biteli 4 yıl oluyor) eski kıyafetler kaliteliydi solsa bile şimdikiler gibi hemen yırtılmıyordu etmiyordu. Benimkilerin rengi bile solmadı ama giyiyorum ben. Kim ne isterse onu giysin karışmayın. Misafir gelecekse değişir üstünü olur biter. Bende eşime eski kazaklar veririm evde rahat çünkü yenileri dışarda giyeriz anca.

Bir iki parça için evet ama ya çok sayıda kıyafet varsa kazaya kurban gitmesi gereken?

Voov rekor sende 6.sınıf mı

Voov rekor sende 6.sınıf mı
Valla öyle. Babam büyük büyük alırdı seneye giysin seneye giysin diye. 11 yaşlarında filandım ya da 12 en fazla. Bu yıl bir kaç ay sonra 24 olucam hala giyerim hala da olur dar da olmaz tam olur cuk diye oturuyor üstüme

Ay ben de evde taa liseden kalma geyikli taytimi giyiyorum, hem de severek eşim bana onu giymememi söylese, çok pis karşısına alır beni

Elendin rekoru geri alıyorum. Profile yaşını büyük yazmışsın. 6.sınıf deyince ben çok daha eski sandım. Bizde 2005den sweat var.

Benim eşim de gri eşofman gıcık. Yeni de olsa sevmiyor giyme diyor

Benim elimde hiç önem vermiyor kıyafetlerine ben evde düzgün giyersem Bi toparlanır düzeltir sen öyle ben böyle olmayım diye.
Eskimiş ama onun çok sevdiği sweeti de temiz haliyle kirli sepetinde duruyordu uzun bir süredir. Havalar ısınınca yıkadım kaldırdım gözüne görünmeyince aklına bile gelmiyor ki.buna rağmen paspal kıyafetleri/miz yok mu var. Ben de giyiyorum rahat rahat napıyıö canım

Konuyu okuyunca ne giyiyor diye eşime baktım. Pijama giyiyor

Bi ara benim çok bol ve incecik pijamalarım vardı. Onlara dadanmıştı. Ona bile çok büyük oluyodular.

Ben de onun hirkalarini filan affetmem giyerim yani

Bu aralar ablamin lohusa pijamalarına takıldım. Onları giyiyorum. Çok rahatlar.(şu anda otlakçı olduğumu ve eşimle ablamdan eşya yürüttüğümü fark ettim ama konu bu değil)

Takilmayiz biz. Ne giyerse giysin önem arz etmiyor benim icin.

Bence takmayın. Ne isterse giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…