Ev kiyafeti sorunu

Daha dün ben de eşimin bi gömleğini elime aldım süper ince bir şey. Bu sana olmuyo dar geliyo di mi diye ısrarla sordum. Ama oluyomuş yürütemedim.

Yenisin sanırım. Birkaç zaman sonra çamaşır sulanacak onlarrrr kenarları sökülecekkkkkk ooooo alışacaksın

temiz ve ozbakimli olsun da neyle rahat ediyorsa onu giysin.. soyledikce ters teper.. ben alisverise gittigim zaman bir tshirt bir alt esofman azar azar begenir alirim esime arada.. giyer.. yavas yavas degistirin. mudahele ettiginizi dusunurse baska seylere de yansir bu.

Şuan üzerimde gaziantepsporun tshrtu var okurken forma giyiyor yazınca bi kendime baktım bi eşime ☺ atlet ve don ile gezmesin de ne giyerse giysin. Yeni evli iken esimin bekarlık kazağı vardı bi tane solmuş ve sünmüş ve giyince de hic yakışmıyordu 1 defa dahi demedim giyme bunu diye . Birak adami nasil rahat ise öyle giyinsin

Ay ben de evde taa liseden kalma geyikli taytimi giyiyorum, hem de severek eşim bana onu giymememi söylese, çok pis karşısına alır beni
Benim de şu an üstümde 6-7 senelik bi pijama var lasenza türkiye'den çekilmeden önce almıştım hatta demin baktım baya çamaşır suyu falan olmuş ama kendi kendini imha edip üstümden düşene kadar bırakmayı düşünmüyorum çok güzel

Ben temizlik bezi yapıyorum öyle şeyleri ya da atıyorum soruncada diyorum çok eskiydi aşkım ben sana daha güzelini alırım atmasam 40 yıl giyer onu

Bir iki parça için evet ama ya çok sayıda kıyafet varsa kazaya kurban gitmesi gereken?
Yazlık kışlık dönüşümü yaparken giyilmeyenleri poşete doldurmuş ihtiyaç sahibine vermek için (sen tut kocişin kazaya kurban gitmesi gereken tüm kıyafetleri yanlışlıkla verilecekler kısmına ayır, poşetle, ver. Geri istemek de olmaz tabi artık )

Yahu birakin adami istedigini giyinsin

Bence eleştirmeyin. Yakışmıyor demek yerine üzerindeki çok eskimiş, istersen giymeyebilirsin diyin ama bunu tekrar etmeyin. O ne isterse onu giymeli, tabi ki siz de öyle.

Evde giymelik baharlık pijama takımı alın, adamın pijaması yok pijaması diyesim geldi mevsim geçişi evde ne giyeceğini bilemiyor. Valla al iki üç parça pijama takımı değişikli giysin o şekilde alışır zaten erkekler evde pantolonla dolaşmayı sevmiyorlar bari kendi zevkin olanını giymiş olur.

Benim de kuşlu neli çoraplarım var dışarda giydiklerimle biri beni tanısa asla bu çorapları giymez der ama giyiyorum vıttırı zıttırı şeyleri önceden eşim bi yere gidecekken çantasına kuşlu çorabımın tekini koyuyordum çekmecemden alıp
Kuş da böyle pörtlek gözlü penguen vs tarzı

Ne giydiği değil aynı şeyi kaç gün giydiği önemli benim için. Mesela o formalar naylon oluyor en fazla 1 gün giyilir ikinci gün iğrenç kokar

Hazir oldada beklesin mi adam ? Niye karisiyorsunuz ev haline benimki de aksine yeni tişört lerini giymeye bayiliyor ne yapım adamin zevki giyme dedm ikinciyi tekrarladı karismadim bida

Reactions: 000
evinde herkes rahat rahat istediğini giyer tabi de misal bizim ailede de bende de hiç rengi solmuş bişeyi giymeye devam etme durumu olmamıştır.
yani artık eskidiyse bi tshirt o artık cam bezidir :)
bazen düşünüyorum çok da mantıklı değil ama alışkanlık öyle olmuş işte. sanırım konu sahibi de böyle düşünüyor, anlıyorum o nedenle.

Adamı bi salın. Bu ne böyle, onu giyme bunu giyme.

Reactions: 000
Elendin rekoru geri alıyorum. Profile yaşını büyük yazmışsın. 6.sınıf deyince ben çok daha eski sandım. Bizde 2005den sweat var.
ayyuzlum01 bak canım hepimiz eskilerimizi giyiyoruz evde sende biraz sakin ol. Dışarı da giydiğine karışabilirsin bak onun üstüne bu gider diye eşini güzel göstermek için ama evde de karışma be yavrum adamın evi rahat ettiği tek yer belki sen böyle yaparsan soğutursun.

Sen al birkac tisort şort. Ben esime alirim yoksa disarda giydigi tisortleri evde giyip eskitiyor. Erkekler su eksik bu eksik deyip alamiyor. Ne varsa onu giyiyor

Ben bekarım. Evde hep pijama giyerim. Üstüne de bir bol kapşonlu sweatshirt cekerim oh miss..
Empati kurdum; eğer bana ileride eşim pijama giyme dese de giyerim. Çünkü pijama ile rahat ediyorum. 33 yıldır böyle alışmışım. Ama tabi temiz lekesiz olmalı.

Eşiniz o formayı giymek istiyor demek ki o forma güzel anları çağrıştırıyor onu iyi hissettiriyor ki giyiyor. Benimde bir pijamam var özellikle onu giyince kendimi çok iyi rahat hissediyorum.

Yani eşinizin kıyafetleri kokmuyorsa bırakın istediğini giysin...

Son düzenleme:
ilk evlendimiz zamanlar evde lord dracula gibi süzülen bir eş hayalim vardı ama herifin vücüdü cepleri dışarda arka kısımı delikli eşofman için dogmuş resmen kendim içinde hayalim firdevs yöroglu idi bende cennet mahallesi penpe ye döndüm zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…