Ben olsam Toki'ye asla güvenmez bel bağlamazdım acıkcası. Ne yapacakları hiç belli olmuyor, daha önce yaşadık çünkü kayınvalidemlerin evinde. Dedikleri hiç bi sözü tutmadıkları gibi 3-4 yıl geç teslim ettiler, üzerine bi de borç çıkardılar kayınvalideme kaç milyar. Şu anda da hala problemler bitmiyor evle ve binayla, yönetimle ilgili.... O nedenle Toki'yle asla iş yapılmaz derim ben. Eşinin dediği mantıklı, eğer bulabilirseniz gönlünüze göre bir ev hemen girer oturursunuz. Toki yi kaç yıl bekleyeceğiniz belli değil o sürede aldığınız evin kredisinin bir kısmını ödemiş olursunuz zaten. Hakkınızda hayırlısını diliyorum...
Bizim de 2 sene gec devrettiler dava acip kazandik ve belli miktar tum ev sahiplerine ödeme yaptilar sizin de aklınızda bulunsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ama işte öyle bir kılıfına uydurdular ki, yok söylenenden büyük yaptık bilmem ne diyip borç çıkardılar, o gecikme cezasnı da oradan düştüler. Borçlu yine biz olduk yani
merhaba arkadaşlar. biz ev için tokiye başvurduk bulunduğumuz ilde ev fiyatları çok yüksek daracık evler 200 milyar. tokiye 6 milyar para yatırdık hala birşey netleşmedi. yani inşaat başlamadı ödemelere başlamadık ne zaman olacağıda belli değil. bu aldığımız evin brüt merrekaresi 108 neti kaç olur bilmem yani küçük bir ev. yeri şehir dışında ama orada yapılaşma oranı yüksek yani yeri iyi. neyse bugün eşime işyerinden biri 9 10 milyar vereyim o tokiyi bana devret demiş eşim bana sordu karar veremedim. eşimde 10 bin alsak 6 binde içerdeki para var 22 binde bilezikler var 40 bin para olur geriye kalanı 110-120 bin kredi çekip hemen ev alabiliriz diyor. ama ne bileyim kararsızım. tokiden çıksak pişman olur muyuz? istediğimiz evi bulup alabilir miyiz bunları düşündüm. birde burada evler dar asansörsüz. asansörlü ev almak istiyorum şuan 4. kata çıkarken nefesim daralıyor. yarın çocuk kucağımda canım çıkar. siz ne düşünürsünüz kızlar.
Diğerleri bir yana altın şu an çok ucuz.Ben olsam bileziklerimi bozmam.
bence direk ev alın kafanız rahat olsun ,ne gerek var strese girmeye.çocuk olunca alt kat daha iyi bence de ,asansör olsa bile bozulunca zor oluyor ..
bence ev alırken biraz geniş almakta fayda var ,yarın çoluk çocuk olunca zor oluyor içine sığmak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?