- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
kızlar bana yardımcı olun lütfennn :/ 4 yıl önce ev alıp 10 yıllık kredi çekmiştik. aydan aya 1000 lira ödüyoruz. biz kredi çekerken 0,88 den çektik ama 6 yıl daha ödememiz var. ben şimdi diyorum ki; 15,000 e yakın birikimimiz var. bankada olan borcumuzda bugün kapatmaya kalkarsak 50,000 peşin verirsek kapanıyor. 6 yıl daha 1,000 lira ödemektense elimizdeki 15,000in üzerine 35,000 ihtiyaç kredisi falan çeksek borcumuzu bankaya kapatsak... ihtiyaç kredisini de 3 yılda bitirsek mi mantıklı olur acaba? kayınvalidemlerle yaşıyoruz borcumuzu bir an önce bitirip evimize geçmek istiyorum. ne olur fikir verdin. bu borç nasıl bi an önce kapanır...
kızlar bana yardımcı olun lütfennn :/ 4 yıl önce ev alıp 10 yıllık kredi çekmiştik. aydan aya 1000 lira ödüyoruz. biz kredi çekerken 0,88 den çektik ama 6 yıl daha ödememiz var. ben şimdi diyorum ki; 15,000 e yakın birikimimiz var. bankada olan borcumuzda bugün kapatmaya kalkarsak 50,000 peşin verirsek kapanıyor. 6 yıl daha 1,000 lira ödemektense elimizdeki 15,000in üzerine 35,000 ihtiyaç kredisi falan çeksek borcumuzu bankaya kapatsak... ihtiyaç kredisini de 3 yılda bitirsek mi mantıklı olur acaba? kayınvalidemlerle yaşıyoruz borcumuzu bir an önce bitirip evimize geçmek istiyorum. ne olur fikir verdin. bu borç nasıl bi an önce kapanır...
Hiç ihtiyaç kredisine bulaşmayın faiz ORANI daha yüksek ve ödeyeceğiniz miktar daha çok olacak hem şuan kredi faizleri yüksek,aslında bir ara kredi faizleri düşmüştü o zaman yapılandırma yapabilirdiniz.Elinizde ki 15 bini konut krediniz için yatırın.kızlar bana yardımcı olun lütfennn :/ 4 yıl önce ev alıp 10 yıllık kredi çekmiştik. aydan aya 1000 lira ödüyoruz. biz kredi çekerken 0,88 den çektik ama 6 yıl daha ödememiz var. ben şimdi diyorum ki; 15,000 e yakın birikimimiz var. bankada olan borcumuzda bugün kapatmaya kalkarsak 50,000 peşin verirsek kapanıyor. 6 yıl daha 1,000 lira ödemektense elimizdeki 15,000in üzerine 35,000 ihtiyaç kredisi falan çeksek borcumuzu bankaya kapatsak... ihtiyaç kredisini de 3 yılda bitirsek mi mantıklı olur acaba? kayınvalidemlerle yaşıyoruz borcumuzu bir an önce bitirip evimize geçmek istiyorum. ne olur fikir verdin. bu borç nasıl bi an önce kapanır...
cnm ev aldık ama krediyle alınca kiraya verdik , kredinin bi kısmını kira ile karşılıyoruz.Evi almadınız mı neden kv ile oturuyorsunuz?
Erken kapatirsanız ne kadar indirim oluyor bankadan sorun, birde 50bin liranın faizini sorun, kar zarar hesaplayıp ona göre hareket edin derim. 0.88 oran bulamazsınız diye düşünüyorum , faizler yükseldi. Borcunuzun miktarını arttırmış olursunuz sadece.kızlar bana yardımcı olun lütfennn :/ 4 yıl önce ev alıp 10 yıllık kredi çekmiştik. aydan aya 1000 lira ödüyoruz. biz kredi çekerken 0,88 den çektik ama 6 yıl daha ödememiz var. ben şimdi diyorum ki; 15,000 e yakın birikimimiz var. bankada olan borcumuzda bugün kapatmaya kalkarsak 50,000 peşin verirsek kapanıyor. 6 yıl daha 1,000 lira ödemektense elimizdeki 15,000in üzerine 35,000 ihtiyaç kredisi falan çeksek borcumuzu bankaya kapatsak... ihtiyaç kredisini de 3 yılda bitirsek mi mantıklı olur acaba? kayınvalidemlerle yaşıyoruz borcumuzu bir an önce bitirip evimize geçmek istiyorum. ne olur fikir verdin. bu borç nasıl bi an önce kapanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?