Merhaba kızlar çok önemli bir konu şu an ev kredisi çekmek mantık lı mı? Bi arkadaşım çekecek bankadan bugün geri dönüş yapacaklar başvurusu onaylandı gibi? Ben bir şey diyemedim? Ne düşünüyorsunuz? Kredisi 5 yıllık bu arada.
:) tam benım kafamı kurcalayan konu son bır aydırMerhaba kızlar çok önemli bir konu şu an ev kredisi çekmek mantık lı mı? Bi arkadaşım çekecek bankadan bugün geri dönüş yapacaklar başvurusu onaylandı gibi? Ben bir şey diyemedim? Ne düşünüyorsunuz? Kredisi 5 yıllık bu arada.
1'06 hangi banka cnm biz hiç o rakamı alamadık da:) tam benım kafamı kurcalayan konu son bır aydır
özellıkle son bır haftadır daha da geri cekılmeme sebep oldu
eşim de ben de çalışıyoruz maaşlarımız da iyi ama
geleceğime karsı cok umutsuzum suanda
biz de pzt gunu kredı basvurusunda bulunacagız
banka 1,06 ya ınebılıyor en düşük
aylık 2600 tl ödeyeceğiz 10 yıl Allah izin verirse
biz tanııdk vasıtası ıle alıcaz1'06 hangi banka cnm biz hiç o rakamı alamadık da
evet yuzde 25 ıstıyorev almak cok zorlastı aynı dertten muzdarıbım. sadece 25 bin pesınatım var. ve banka ev almam ıcın yanılmıyosam % 25 ini istyr .
bnm de 10 yıl kabusu üzerimde bu ara:))))Biz de peşinat yüzünden çok beğendiğim bir evi alamadık. Çünkü yeni bina olmadığı için en fazla 180.000 kredi alabiliyorduk.
Gerçi Allah içimi biliyor peşinat denkleşseydi bile 10 yıl borç ödemek gözümü korkutuyordu. Hani 7 yıl falan daha iyi geliyor insana psikolojik olarak ama olmadı.
1'06 hangi banka cnm biz hiç o rakamı alamadık da
rezidans mi alıyorsunuz hesaplayamadim kac bin lira oluyo:) tam benım kafamı kurcalayan konu son bır aydır
özellıkle son bır haftadır daha da geri cekılmeme sebep oldu
eşim de ben de çalışıyoruz maaşlarımız da iyi ama
geleceğime karsı cok umutsuzum suanda
biz de pzt gunu kredı basvurusunda bulunacagız
banka 1,06 ya ınebılıyor en düşük
aylık 2600 tl ödeyeceğiz 10 yıl Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?