2600* 12* 10 = 312 bin lira ödeyeceker 10 yılda epey bir faiz de ödeyeceklerini düşünürsek çekilen kredi 200 bin lira civarında sanırım.rezidans mi alıyorsunuz hesaplayamadim kac bin lira oluyo
Hayır apt dairesi bildiğiniz 3+1rezidans mi alıyorsunuz hesaplayamadim kac bin lira oluyo
Gecen sene eşimin ailesinin çomak sokması yüzünden bir sene evvel alamadıgımız 150 binlik ev suanda 250 bin tl olduAh kızlar kapatmaya çalıştığım yaramı deştiniz.
Ben tüm peşinatı kendim ortaya çıkarmıştım tüm altınlarım ve kendi biriktirdiğimin tamamı ile.
Ve ben eşimin ailesinin fesatlığı yüzünden alamadım o evi. Tam kırk takla attılar vermemek için. Hele en son Kadir gecesi onlara iftara gitmiştik ve iğrenç görümce resmen olay çıkardı saldırdı bana. Ben de cinnet geçirdim ve bizi ayırdılar düşünebiliyor musunuz. O travmayı hala tam atlatamadım Hakkı'm onlara iki dünyada da haram olsun
Faiz ödemecek ama evin değerü de artacak ve ödeme sabit2600* 12* 10 = 312 bin lira ödeyeceker 10 yılda epey bir faiz de ödeyeceklerini düşünürsek çekilen kredi 200 bin lira civarında sanırım.
Ay aynı yaaaaGecen sene eşimin ailesinin çomak sokması yüzünden bir sene evvel alamadıgımız 150 binlik ev suanda 250 bin tl oldu
3 seneye yaklasık evliyiz
Hala da erken derler önünü gör derler eşime
Bigün ben cıkarıp önümü göstericem onlara:)))))
Yasımız da küçük değil ya 35 yanii
0.85e inebilen hatta 1in altina inebilen banka varsa hemen simdi hepbirlikte cekelim :)Faiz oranı kaç? Tanıdık bulunduğunda bankalar çok iyi indirim yapıyorlar. 0,95-0,85 aralığında çekerlerse uygundur diyebilirim epeyce bankayla görüşmüş biri olarak.
Biz peşinat acısından onlara muhtactıkAy aynı yaaaa
Resmen çomak soktular Nasıl sinirliyim anlatamam
Her geçen yıl ev fiyatları katlanıyor üstelik ben şuan kışın hiç ısıtamadığım eve 1400 kira ödüyorum
Of yine cinlendim ya
Allah kahretsin onları ne diyeyim
Ama koca Ada'm olacak ki bunlara izin vermeyecek
Biz de peşinatı onlar vermediği için tamamlayamadık, açık kaldı ve alamadık.Biz peşinat acısından onlara muhtactık
Kocam izin vermese ne olucak ki
Şuanda da desteksiz alamayız hep yokusa sürüyorlar ama kocam da yokusa sürüyo
:))
Kiranız cokmus
Hangi sehir
Faiz ödemecek ama evin değerü de artacak ve ödeme sabit
Bununda düşünün
Aslında ben de ev işi yatınca şu peşinat olarak tl cinsinden beklettiğim paraya dolar alsam mı diye düşünmüştüm ,alsaydım iyi olurmuş çünkü ben bu olaylardan önce 2,90 A alacaktım şimdi ise dolar 3 ün üstündeyanlış anlamışsınız
bankaya yapılan ödeme 312 bin lira olduğuna göre çekilen para 200 bin filan sanırım demek istedim kalanı faiz ödemesidir, 50 de peşinat vermişlerse 250 bin liralık filan bir ev almışlardır diye tahmin yürüttüm.
ayrıca ben evimi aldım zaten 3 senelikti kredisi 2 senesi kaldı, 10 yıl bence biraz fazla maliyeti çok artırıyor.
soruda 5yıl denmiş 5 yıl fena durmuyor.
bu günlerde çekilir mi...bu biraz dünya/siyasi görüşünüzle alakalı. ben krediyi ağustos sonu çekmiştim. tekrar seçim kararı çıkınca 1 haftada faizler zıplamıştı. ben 1'in hemen altından kullandım krediyi ve biz günden güne daha iyiye gitmiyoruz, gitmeyeceğiz diye düşündüm (iktidara muhalifim) ayrıca gelirim döviz cinsinden döviz artar diye düşünmüştüm gerçekten euro 3.5'u görmüştü ben ev alırken bozdurdum çok büyük karım oldu oradan.
Şimdi tekrar 3.5 olmasını bekliyorum kalan borcumu kapatmak için.
Siz herşey daha iyi olacak faizler döviz düşecek, evler ucuzlayacak, dar gelirliye imkan sağlanacak gibi şeyler düşünüyorsanız almaz beklersiniz. ben aslında ekonomik kriz de bekliyorum ama krizde ev fiyatları birden düşmez, düşen fiyattan denk geitirp almak da herkesin şansına artık. Ben o kadar piyasa takip edemiyorum denk getirene kadar bu evin borcunu öder bitiririm ben diye düşündüm. Hakikaten de sene oldu 1 gün başımı kaşıyacak vaktim olmadı.
:)) bizde de aynı durum olduBiz de peşinatı onlar vermediği için tamamlayamadık, açık kaldı ve alamadık.
Benim koca olacak 36 yaşındaki kişi de pustu kaldı resmen
Ankara'dayız
İnanır mısın ev o kadar güzeldi ki ve ben o kadar üzüldüm ki 2 gün sonra emlakçı evime geldi ama kapıyı açmadım çünkü Ada'm bana çok üzülmüştü resmen
Ben kadın olarak varımı yoğunu koyuyorum ama karşındakilerde utanma arlanma yok
Erkek ailesinin ödü kopuyorÜstelik ben altın vs ailemin de verdiğiyle beraber 100.000 koymuştum peşinat için
İnsanda utanma olacak önce
Bundan sonra ama maaşıma zerre dokunmam geçindirsin evini banane
yanlış anlamışsınız
bankaya yapılan ödeme 312 bin lira olduğuna göre çekilen para 200 bin filan sanırım demek istedim kalanı faiz ödemesidir, 50 de peşinat vermişlerse 250 bin liralık filan bir ev almışlardır diye tahmin yürüttüm.
ayrıca ben evimi aldım zaten 3 senelikti kredisi 2 senesi kaldı, 10 yıl bence biraz fazla maliyeti çok artırıyor.
bu günlerde çekilir mi...bu biraz dünya/siyasi görüşünüzle alakalı. ben krediyi ağustos sonu çekmiştim. tekrar seçim kararı çıkınca 1 haftada faizler zıplamıştı. ben 1'in hemen altından kullandım krediyi ve biz günden güne daha iyiye gitmiyoruz, gitmeyeceğiz diye düşündüm (iktidara muhalifim) ayrıca gelirim döviz cinsinden döviz artar diye düşünmüştüm gerçekten euro 3.5'u görmüştü ben ev alırken bozdurdum çok büyük karım oldu oradan.
Siz herşey daha iyi olacak faizler döviz düşecek, evler ucuzlayacak, dar gelirliye imkan sağlanacak gibi şeyler düşünüyorsanız almaz beklersiniz. ben aslında ekonomik kriz de bekliyorum ama krizde ev fiyatları birden düşmez, düşen fiyattan denk geitirp almak da herkesin şansına artık. Ben o kadar piyasa takip edemiyorum denk getirene kadar bu evin borcunu öder bitiririm ben diye düşündüm. Hakikaten de sene oldu 1 gün başımı kaşıyacak vaktim olmadı.
sizin vadeniz kısaymış ne mutluyanlış anlamışsınız
Sizin vadeniz kısaymıs ne mutlu sizeyanlış anlamışsınız
Tanıdık olunca çekiliyor dedim kredilerin aynı şekilde 1 in üzerinde olduğu bir dönemde 0,85 ten konut kredisi aldım geçen yıl.0.85e inebilen hatta 1in altina inebilen banka varsa hemen simdi hepbirlikte cekelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?