- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Krediyi yüzde kaç faizle ne kadar çekeceksiniz, ne kadar taksit ödeyeceksiniz onu yazarsanız, gelirinize göre daha ayrıntılı yorum yapabiliriz. Ama sıkıntı çekmeden mal sahibi olunmuyor, ben de borç ödüyorum. Allah yardımcımız olsun.
Ev almanızı çok isterim. Allah'ım kısmet ederse İnşallah alırsınız. Yalnız biraz sıkıntı çekebilirsiniz gibi geliyor bana. Gerçi aylık harcamalarınıza da bağlı. Hayırlısı olsun İnşallah...
en düşük faizi garanti veriyo 100.000 çekicem 10 yıl vadeyle 1.250 yapıyor aşağı yukarı eşim 1700 alıyor ben 850 artı birde 350 kira bedeli alıcam
hayır 17.000 kredi borucumu ev yapılana kadar 10.000 e düşüyor onu görümcem kredi çekip ödiyecek. yani kredi borcu 1.250 olsa bana kalan 1700 bu parayla geçinilirmi diye sordum kusura bakmayın kafam hep orada yemeden içmeden kesildim çok canım sıkılıyor kredi kartı borcumu da kapatmam lazımbir çıkış yolu arıyorum
ama sonra gorumceye o borcu odeyecekmısınız 100 .000 geri odemesı aylık 1250 mı edıyor daha fazla olmasın?
1700 tlden fatura kredı kartı odenecek dımı 1 ay oncesıne kadar her ay ev tadilatı ıcın cektıgımız kredi +kredi kartı cam borcu + faturalar 1900 tl odeme yaptı geri kalan 750 tl sadece harclık ıcın bıze yetmedı yavas yavas ıcerı gırdık en sonunda bılezıklerı bozup kapadık araba ıcın cektık daha uzun vadede aylık odemesı daha dusuk olacak sekılde odemelerin hepsinin 1300-1500 arasında tutacagını dusunuyoruz bu sefer gerıye 1500den hesaplıyalım 1350 tl kalacak ama hıc odeme olmayacak ıcınden olur dedık girdik işe
sigara ıcıyormusunuz?
100 bin lira konut kredisi çekiceksiniz yanlış almadım dimi,konut kredisi çekmek için binanın % 80 inin bitmesi gerekiyor bilginiz var dimi.bide mütehait 100 bin tl konut kredisi çekmenize müsade edecekmi,bu konut faizleri % 18 olduğundan biri hiç bir mütehait krediyi yüksek çektirmiyorda o yüzden,bunları iyice konuşup kesinleştirinde..
10 yıl borç ödemek... Ne kadar uzun bir zaman.
Sizin adınıza çok sevindim ev sahibi olmak çok güzel birşey. Üstelik ablanız anneniz görümceniz Herkes size yardımcı oluyor.
Ev kredilerin en güzel yanı şuan siz 1250 tl ödeyeceksiniz 850 tl maaş alıyorsunuz. 5 sene sonra da 1250 tl ödeyeceksiniz ama belki 1500 tl maaş alacaksınız. Git gide paranın değeri kalmayacak.
Size aylık 1000 tl bile kalsa yeterli olur. Hemende çocuk yapmazsınız. Çocuğunuz okula başlayana kadar da borcunuzu bitirirseniz gayet rahat geçinirsiniz. Hayırlısı olsun
hayırlısı olsun. ödenir gider borç. zaten kimsenin sanmıyorum ki nakit parayla ev alacak durumu olsun. ne yapılırsa çocuklar küçükken yapılıyor. merak etmeyin her şey yoluna girer.
bir de arkadaş demiş ya %18 konut faizleri diye ama sanırım kdvsinden bahsetmiş. % 18 KDV de 2013 yılında yapı ruhsatı alan inşaatlar için gçerli eğer 2013'ten önce yapı ruhsatı alınmışsa size vurmuyor.
Bende kredi ödüyorum . .benimki 5 yıllık 2 gitti 3 yıl kaldı . . İlk 2 yılı atlatırsanız gerisi kolay bence. .
Çünkü kredi rakamı değişmicek ama her yıl boyunca maaşlarda artış olucak . . Her yıl elinizdeki para dahada artıcak tabi hayatta ona göre pahalılaşıcak :) Çocuk olunca işler biraz daha zor oluyor ama eğer kendinize güveniyor az yerim az gezerim az alırım diyorsanız elbetteki geçinirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?