- 3 Eylül 2018
- 9.091
- 48.321
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ee yani anneniz böyle biriydi diye çocuk yalnız kalmayı kabul mü etmeli?Benim annem evdeydi ama degildi işte.hep komsulari vardı onun.bisi desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi.evde duygusal siddet ve bazen de fiziksel şiddet vardi ben küçükken
kaç kaçkapatalim konuyu mune.tesekkurler
farklıydı ama senin cocuğun o kuşaktan değil ve gelişim geriliği de varmışbizim kuşak farklıydı.
bir benzerini resmen kendi cocuğuna yapıyorsun.desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi
Özel sektörde olsa yaşı kadar kovulmuştu.Telefonda konuşuyor gibi yaparak çalıştığı kurumdaki insanlara küfür eden, kurumuna gelen vatandaşa düzgün davranmayan, ağzında sakız yüksek ses müzik dinleyerek iş yapan ama onu da tam yapmayıp sürekli bahane üreten biri pamuk.
Yooo özellikle çocuk sahibi olmak için evlendimkaç kaç
farklıydı ama senin cocuğun o kuşaktan değil ve gelişim geriliği de varmış
bir benzerini resmen kendi cocuğuna yapıyorsun.
bu cocuğu niye yaptınız evlilik kurtarma niyetinde miydiniz istenmeyen cocuk gibi görünüyor
bir cocuk korkuyla kendi bile evden çıkıp gidebilir ki gittiği yer de samsun yani ne kadar güvenli olabilirkapıyı annen- baban öldüler deseler bile açma öldüysek öldük diyorum
o zaman yaptığın şeye sahip cıkmak zorundasın lütfen onu yalnız bırakmaYooo özellikle çocuk sahibi olmak için evlendim
Şuanda bile milyon senaryo kurdum. Tlfndan saçma sapan şeylere bulaşır her gün her gün bakacak, yalnız olduğunu farkeden kötü niyetli biri yakınlaşır eve girip zarar verebilir çocuk yalnız sonuçta duygusal boşluk bu. 3.5 saatte herhangi bir şey olsa kime ulaşacak? Ay daha nelerbir cocuk korkuyla kendi bile evden çıkıp gidebilir ki gittiği yer de samsun yani ne kadar güvenli olabilir
Ben 83 luyum.bizim kuşak farklıydı.
Zeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgunAsıl konu çocuğunuzun yaşı yada sizin gençlik kuşağınız değil asıl konu çocukta zeka geriliği olduğunu idrak edemeyecek kadar zeka eksikliğiniz olması . 11 yaş diyorsunuz ama belki de 8-9 yaş zekasından bahsediyorsunuz farkında mısınız ?
İlçede yaşayamam sebebinizi açıklasanız belki daha fazla empati kurarız sizinleZeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun
İstismar Şüphelisi Önce Polis Memurunu Yaraladı Ardından Çocuğu ve Kendini Vurdu bu olayın fotoğrafı sosyal medyada vardı bu arada unutamıyorumGeçen bi haber gördüm erkek çocuğu adam almış eve polis basınca da hem çocuğu hem kendini vurmuş çocuk 13 14 yaşında bu arada. Erkek diy2 bir şey olmaz mı sanıyorsun
Uzmana gittin mi hiç öğretmen bile şikayetçiydi sorunlu bi veliysen uğraşmıyordur öğretmen öyle oluyor geneldeZeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun
Çocuğunuzu düşünün ilçede kalın. Tatillerde hafta sonları çevreyi gezersiniz aktiviteler yaparsınız..Ben söyledim bu ilce olmaz biz yapamayiz dedim.sadece boşluk burada var dediler.boyle olmak durumunda kaldı.neywe 2 hafta sonra gideyim de bir bakiyim.
Siz yeni iş yerinizde de sorunlar yaşayacaksınız çünkü şunu anlamıyorsunuz sorunlu olanlar mesai arkadaşlarınız değil sizsiniz.Zeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun
hiç inandırıcı değilsiniz ki biraz durgun olması da zaten hafifletici bi sebep değilZeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun
İlçede yaşayamam sebebinizi açıklasanız belki daha fazla empati kurarız sizinle
Ama barış madım.gorusmuyorumSiz yeni iş yerinizde de sorunlar yaşayacaksınız çünkü şunu anlamıyorsunuz sorunlu olanlar mesai arkadaşlarınız değil sizsiniz.
11 yaşında bir çocuk sabah kalkacak hazırlanacak okula gidecek,okul çıkışı eve gelecek sizin gelmenizi bekleyecek oldu başka bir arzunuz siz gelene kadar da yemeği felan da hazırlasın mı?
Anne olmak için evlendim diyorsunuz ama çocuğunuza dna testi bile yaptırmak isteyen,babanızı döven kocanızdan ayrılmamak için kırk takla attınız yetmedi tekrar barışmak için çabalayıp durdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?