Ev kurma hakkinda

Benim annem evdeydi ama degildi işte.hep komsulari vardı onun.bisi desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi.evde duygusal siddet ve bazen de fiziksel şiddet vardi ben küçükken
Ee yani anneniz böyle biriydi diye çocuk yalnız kalmayı kabul mü etmeli?

kapatalim konuyu mune.tesekkurler
kaç kaç
bizim kuşak farklıydı.
farklıydı ama senin cocuğun o kuşaktan değil ve gelişim geriliği de varmış
desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi
bir benzerini resmen kendi cocuğuna yapıyorsun.

bu cocuğu niye yaptınız evlilik kurtarma niyetinde miydiniz istenmeyen cocuk gibi görünüyor

Özel sektörde olsa yaşı kadar kovulmuştu.

Yooo özellikle çocuk sahibi olmak için evlendim

bir cocuk korkuyla kendi bile evden çıkıp gidebilir ki gittiği yer de samsun yani ne kadar güvenli olabilir
Şuanda bile milyon senaryo kurdum. Tlfndan saçma sapan şeylere bulaşır her gün her gün bakacak, yalnız olduğunu farkeden kötü niyetli biri yakınlaşır eve girip zarar verebilir çocuk yalnız sonuçta duygusal boşluk bu. 3.5 saatte herhangi bir şey olsa kime ulaşacak? Ay daha neler

Artık devir kötü her yerde kötü insanlar çocuk oyunları kötü insan dolu kimle muhattap olur bilmiyorsun bir de evde çocuğu yalnız bırakacak

Zeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun

Ben söyledim bu ilce olmaz biz yapamayiz dedim.sadece boşluk burada var dediler.boyle olmak durumunda kaldı.neywe 2 hafta sonra gideyim de bir bakiyim.
Çocuğunuzu düşünün ilçede kalın. Tatillerde hafta sonları çevreyi gezersiniz aktiviteler yaparsınız..

Hem oradaki insanlar orda nasıl yaşıyor sizde yaşarsınız.

Olmadı belli bir zaman sonra görevlendirme başka yere geçersiniz.

Zeka geriliği yok çocuğun sadece biraz daha durgun
Siz yeni iş yerinizde de sorunlar yaşayacaksınız çünkü şunu anlamıyorsunuz sorunlu olanlar mesai arkadaşlarınız değil sizsiniz.
11 yaşında bir çocuk sabah kalkacak hazırlanacak okula gidecek,okul çıkışı eve gelecek sizin gelmenizi bekleyecek oldu başka bir arzunuz siz gelene kadar da yemeği felan da hazırlasın mı?
Anne olmak için evlendim diyorsunuz ama çocuğunuza dna testi bile yaptırmak isteyen,babanızı döven kocanızdan ayrılmamak için kırk takla attınız yetmedi tekrar barışmak için çabalayıp durdunuz.

Çocuğun durgunluğu veya geriliği için birşeyler yapıyor musunuz? Lütfen yapıyorum deyin özel birşeyler gerekiyordur belki

İlçede yaşayamam sebebinizi açıklasanız belki daha fazla empati kurarız sizinle

Ama barış madım.gorusmuyorum