Aç kalın ama kabul etmeyin bence az kişi değiller ki ev saray mı ben anlamadımSelam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar
Bana taşın dedikleri evde yanlızca 4 kişi yaşıyorlar diğer köy evinde 17 kişiler o şehirdeki evde kalan 4 kişi haftasonları ve tatillerde köydeki eve gidiyorlarAç kalın ama kabul etmeyin bence az kişi değiller ki ev saray mı ben anlamadım
Evet köyde durdukları 17 kişi çok fazla bende kalamam orda o kadar insanla ama şehirdeki evde 4 kişi emin olamadımOha diyorum sadece
Çocuğum küçük daha 2 yaşındaÇok mantıksız bu devirde bir asgari ücretle geçinmek imkansız zaten ama o eve asla çıkmazdım. Siz çalışmayı düşünmüyormusunuz?
Yani zaten tek korkum çocuğumun herşeyine karışmalarıÇok net söylüyorum huzurunuz olmaz bir kaç haftaya kaçmak istersiniz. Geçim derdi de zor ama üst üste yaşamak çok çok daha zor. Yakmayın kendinizi ve ailenizi. Çocuğunuzun da her şeyine karışırlar.
Hayır maalesef çalışmıyorum çocuğum küçük ve bırakabileceğim kimse yok biz normalde şuanda 5000 kira ödüyoruz ama artarsa altından kalkamayacağız maalesefEv ev üstüne olmaz.
Siz çalışmıyor musunuz ?
Bu devirde kiralar asgari ücretten fazla , nasıl geçiniyorsunuz ?
Çalışmaktan başka çareniz yok ama bu şartlarda 2yaş küçükte sayılmaz insanlar 6aylık bebeklerini bırakıp işe başlıyor.Çocuğum küçük daha 2 yaşında
Yani tabikide haklısınız kaynanamla asla geçinemem çünkü çocuğumu o büyütmek istiyor ama eşimin halası sakat kalça çıkıklığı var ve pek insanın etlisine sütlüsüne karışmaz ama aynı eve girince nasıl olur bilmiyorumCanım insan kendi kaynanasiyla gecinemiyor birde kaynananın kaynanası görümcesiyle nasıl yaşayacaksın kışları yanınıza gelecekler bide aklınızdan bile geçirmeyin 4 kişi az değil bütün evlilik hayatınız biter
Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum baya bi arada kaldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim biz şuanda eşim çocuğum ve ben ayrı bir evde kirada yaşıyoruz ama kayınvalidemgil ile yakınız birbirimize onlar köyde yaşıyorlar neyse konu bu değil biz asgari ücretle geçindiğimiz için ee tabi birazda borcumuz var geçinmesi biraz zor oluyor kayınvalidemgilin bizim olduğumuz yerde bir tane daha evleri var oraya geçin kira parası ödemezsiniz elektrik su evin bütün ihtiyaçlarını biz karşılarız sizin aldığınız para size kalsın biriktirin diyorlar ama şöylede bir ayrıntı var eşimin ailesi bir duruyor yani amcaları halası babaannesi hepsi 17 kişiler bize durun dedikleri evde sadece kışları duruyorlar o da halası babaannesi ve iki çocuk okula gittiği için o eve geliyorlar orda yaşıyorlar biz onlarla yaşamak zorunda kalıcaz yani sizce ne yapmam doğru olur çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar
Haklısınız ama kime bırakabilirm ki bebeğimiÇalışmaktan başka çareniz yok ama bu şartlarda 2yaş küçükte sayılmaz insanlar 6aylık bebeklerini bırakıp işe başlıyor.
Ev üstüne ev olmaz. Gerekiyorsa sizde çalışın ama kabul etmeyin.Evet köyde durdukları 17 kişi çok fazla bende kalamam orda o kadar insanla ama şehirdeki evde 4 kişi emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?