Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin temelini bilemem ama, dere kenarın da yazın çok pis koku olur. Sinek olur, böcek olur.. Nem çok olur..
Ev bir kere alınıyor. Muhtemelen de borçla alacasınız, Bir o kadar da borç ödeyeceksiniz..
İçinize sinmesi de gerek. Akılda soru işaretleri kalmaması da gerek..
köyünüz neresi?çok isterdim öyle bir yerde yaşamak.arada bir de olsa gidip kalıyor sunuzdur,umarım?O hayalindeki evden var bizde :) köydeki evimizin hemen önü olmasa da az ilerisinde dere akıyor, ağaçlık yemyeşil o ve suyun şırıltısı muhteşem, ama suya çok fazla yusufçuk geliyor tek sıkıntısı o :)
köyünüz neresi?çok isterdim öyle bir yerde yaşamak.arada bir de olsa gidip kalıyor sunuzdur,umarım?
Yok canım anadolu yakasındayım tam yerini belirtmiyeyimde sahili olan yerdeyimmimar ya da mühendis değilim.ama şöyle düşünüyorum.istanbul da bu bahsettiğim yer gibi(Alibeyköy deresi)çevresinde yetersiz altyapıyla yapılan,binaların alt katlarını her yağmur yağdığında,su ve taşan kanalizasyon basar.
bu tarz bir yerse sıkıntı.
ama filmlerde gördüğümüz,dere kenarındaki evler gibiyse neden olmasın.(ben çok seviyorum öyle evleri)bi de evler,müstakil mi?çok katlı binalar mı?
hımm tahmin ettim, nerede olduğunu.çoğu arkadaş yazmış zaten deprem, su baskını gibi konularda çok riskli olur diye. inşallah gönlünüze göre biryer bulursunuz.Yok canım anadolu yakasındayım tam yerini belirtmiyeyimde sahili olan yerdeyim![]()
Arada tanıdıklar olduğu için sanırımDere kenari olmasi degil de evi alirken 355.000 nasil 325.000 yaptilar ya bizde ew arastiriyoruz 5.000 bile indirim yaptirirken kılı kırk yariyoruz. Biz pazarlik yapmayi bilmiyoruz hepte cepten gidiyo demek ki![]()
Ah keşke öyle dere olsa, hendek'i çok iyi bilirim ve muhteşem doğası olan bi yer, yeşillikler içinde akan dereler harika.O hayalindeki evden var bizde :) köydeki evimizin hemen önü olmasa da az ilerisinde dere akıyor, ağaçlık yemyeşil o ve suyun şırıltısı muhteşem, ama suya çok fazla yusufçuk geliyor tek sıkıntısı o :)
Amin inşallah, teşekkür ederim.hımm tahmin ettim, nerede olduğunu.çoğu arkadaş yazmış zaten deprem, su baskını gibi konularda çok riskli olur diye. inşallah gönlünüze göre biryer bulursunuz.
Konuyu açma sebebim zaten aklımda soru işaretleri olmaması içindi.Evin temelini bilemem ama, dere kenarın da yazın çok pis koku olur. Sinek olur, böcek olur.. Nem çok olur..
Ev bir kere alınıyor. Muhtemelen de borçla alacasınız, Bir o kadar da borç ödeyeceksiniz..
İçinize sinmesi de gerek. Akılda soru işaretleri kalmaması da gerek..
Yok hayır anadolu yakasındayımHaramidere mi bu dere ?
Merhaba arkadaşlar hemen konuya giriyorum,
Ev almaya karar verdik, bi tanıdıkların aracılığıyla tam gönlümde ki gibi bi ev beğendik,
Fiyatı 355,00 ten 325,00 e bırakıldı,
Ağustos veya eylül gibi bitebilirmiş.
Sorun şu projenin yanında dere var, fakat temeli çok sağlam ve 15
metre derinliğinde mini kazıkların yapıldığı kesinlikle dereden etkilenmeyeceğini söylendi. Fakat içim hiç rahat değil güya ilerde derenin üstü kapatılacakmış, arkadaşlar çok kararsızım birde çok zor şartlarda alacağız, bilemedim ya lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Dış cephesi bitmiş hemen hemen, içi kalmış.içinde şüphe varsa temklinli olmakta fayda var,bir daha düşün. evi satana kadar vaatler çok oluyor. birde az bi rakam değilmiş evin fiyatı. bizde bi ev baktık, adam 2014 ağustosta asfalt dökülecek dedi geçen geçtik önünden hala asfalt yok :)
Gerçektenmi iyi ki acele etmemişim, temeli öyle bir yapmışlar ki kesinlikle etkilenmezmiş güya.İşin muhendislik kismini bilemem ama bize yakin biryerde de boyle projeler yapildi son 4 yildir
Kulagimiza gelen evlerde oturanlarin dere yatagi olmasi kaynakli sikayetlerinin oldugu hatta bir kisminin evlerini satisa cikardigi
Ama burasi bildigin dere yatagi yani cografi konum itibariyle bas bas bagiriyor