Ev Meselesi, çok kararsızım :(

içinde en ufak bir soru işareti bile varsa alma kesinlikle.ev almadan önce en az 20 eve bakmak gerekiyor uzmanlara göre.içine tam sinen bir yer bul

Bakınız efendim kurbağalıdereye
Senelerdir yapılmadı neden ? siyasi sebeplerden
Bağlı olunan belediye büyükşehirle ters olduğu için oturanlar çekiyo eziyeti.

Bunu dikkate alın ayrıca temel istediği kadar sağlam olsun derenin taşması doğal afettir. Doğal afeti engelleyebilecek bi temel yok.

3-5 yıl önce dumankayanın göztepedeki evlerine bakın neokdu ? Temel sağlam ama deretaştı
Tabii ki dikkate alırım, zaten tereddütüm vardı burdaki yorumlardan sonra kesin olarak vazgeçtim.

dere olması bence de bir sorun olurdu.her yer satılık ev dolu daha güzelini bulursun acele etme derim.

Dere taşarsa şu basar. Temelden su alan evler zamanla deforme olurmuş. Muş diyorum babam az buçuk anlar. Bizde bir ev bakmıştık. Ev iyi görünüyordu. Yanında derede yok. Babam bodruma bakacağım dedi. Biz şok... bodrumun duvarlarının yarıdan fazlasında su bastığına dair izler vardı.

İçine sinmediyse güzel değildir. Bekle. İnşallah daha iyi evler nasip olur.

kararımı verdim arkadaşlar, vazgeçtim almaktan.
İnşallah gönlümüze göre ev buluruz,
Acıkçası bi evin bodrumuna bakmakda hiç aklımıza gelmezdi, uyarmanız çok iyi oldu, tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

100% içine sinmediyse alma derim

Dere taşarsa şu basar. Temelden su alan evler zamanla deforme olurmuş. Muş diyorum babam az buçuk anlar. Bizde bir ev bakmıştık. Ev iyi görünüyordu. Yanında derede yok. Babam bodruma bakacağım dedi. Biz şok... bodrumun duvarlarının yarıdan fazlasında su bastığına dair izler vardı.

İçine sinmediyse güzel değildir. Bekle. İnşallah daha iyi evler nasip olur.

Bi önceki sayfa da cevap yazmıştım, fakat alıntılayamadım sanırım.

Zamanında büyük bir deprem yaşadık şimdi olmayacakmış gibi hareket etmek hata olur.Sulak bir yerden almak pek sağlıklı değil.

Back
X