Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki dikkate alırım, zaten tereddütüm vardı burdaki yorumlardan sonra kesin olarak vazgeçtim.Bakınız efendim kurbağalıdereye
Senelerdir yapılmadı neden ? siyasi sebeplerden
Bağlı olunan belediye büyükşehirle ters olduğu için oturanlar çekiyo eziyeti.
Bunu dikkate alın ayrıca temel istediği kadar sağlam olsun derenin taşması doğal afettir. Doğal afeti engelleyebilecek bi temel yok.
3-5 yıl önce dumankayanın göztepedeki evlerine bakın neokdu ? Temel sağlam ama deretaştı
İşte tek soru işareti dere olmasıydı,içinde en ufak bir soru işareti bile varsa alma kesinlikle.ev almadan önce en az 20 eve bakmak gerekiyor uzmanlara göre.içine tam sinen bir yer bul
İnşallah, bakalım nasibimiz nerde kimbilir.dere olması bence de bir sorun olurdu.her yer satılık ev dolu daha güzelini bulursun acele etme derim.
Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için, umarım herkes gönlüne göre ev alır.umarım gönlüne göre çok güzel bir evin olur tabii ev arayan herkesin de![]()
100% içine sinmediyse alma derim
Dere taşarsa şu basar. Temelden su alan evler zamanla deforme olurmuş. Muş diyorum babam az buçuk anlar. Bizde bir ev bakmıştık. Ev iyi görünüyordu. Yanında derede yok. Babam bodruma bakacağım dedi. Biz şok... bodrumun duvarlarının yarıdan fazlasında su bastığına dair izler vardı.
İçine sinmediyse güzel değildir. Bekle. İnşallah daha iyi evler nasip olur.
Yok vazgeçtik zaten almıyoruz, birde borca girecektik, bakalım kısmetimiz nerde hayırlısı olur inşallah.nerden baksan tapusu kılı tüyü 360 370 verecegin ev niye dere kenarında olsunki ben almazdım