Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum çünkü düşünmekten psikolojim bozuldu belki basit belki zor bir durum sizlerden yardımlarınızı bekliyorum... ben bir senedir nişanlıyım. Nişanlımla ilk görüştüğümüz zaman yanımda ablam ve nişanlımın halası vardi her neyse tanışmak için soru düşünürken halası ev konusunu açtı eviniz ayrı olacak dedi onu düşünmeyin dedi bende zaten sormadım kaçıncı kat kaç metre kare vs. Neyse nişanlanalı 6 ay oldu bana tam karşılarında bir ev bulmuşlar (kiralık) kayın pederim bu evin sahibine sormuş bana kesin bu evi ayarlıyor musun? Akrabalarımda bana ev sundu yoksa kendi akrabalarımdan bakayım diye.. adam tamam bu ev kesin sizin başka eve bakmayın demiş. Gel zaman git zaman 3 ay önce çıktık bu eve mobilya almaya o evde oturacağım diye ablalarım gittik o eve eşyaların çoğunu aldık. 1 ay oldu olmadı bu evin sahibi arayıp kayın pederime; abi kiracılarım çıkmıyor başının çaresine bak diyor. Ben bunu öğreneli 1 hafta oldu tabi moralim alt üst. Eşyalar alındı renk siparişleri vermistik onlarda yapıldı anlayacağınız eşyalarım hazır eve gelmeyi bekliyor fakat ev bulamıyorlar dügünümde 11 ekimde. Oturdukları yerde biraz tuzlu yerler ev almaları 2 seneyi bulurmuş ki benden sonra da görümcem nişanlandı onun da düğünü seneye.. şimdi diyeceksiniz ki ee ne olmuş.. benim kafama takılan yer şu; kayınpederimin evi giriş kat çift daire yani çift dairenin biri kayınpederimin eviyken karşısındaki daire garaj. Bu garajı evlerine kattılar ( ben nişanlanalı 2 ay geçtikten sonra) içine tuvalet banyo yaptırdılar. Amaçları beni bir götürmek mi? Yoksa bir tesadüf olabilir mi? Şimdi diyeceksiniz herşeyde bir zorluk vardır diye.. ki eğer beni bir alacaklarsa neden ilk görüştügümüzde evin ayrı olacak dediler.. ablalarım çook çaresizim kafamı yormaktan başım ağrıyor aranızda biliyorum ki görmüş geçirmiş ablalarım var bana yardım edin lütfen belkide benimki dert değil biliyorum ama herkesin derdi kendine yük ne yapacağim bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum hakkınızı helal edin..