İlk seçeneğim is yerime yakın olan bir ev yayan olarak 10-15 dakika.
Araban var mı diye soran yokkesinlikle yayan olarak bizim buraların ifadesi görünce içim ısındı. Siz gece gezmelerine arabayla çıkın.
O zaman ben de iki diyorum. Ama öğle arası eve yemeğe gitmenin keyfisi de başka olurdu bir olsaydı.Araban var mı diye soran yok
Yemekhane var okulda o sorun değil ben çocuğumu düşünüyorum ,O zaman ben de iki diyorum. Ama öğle arası eve yemeğe gitmenin keyfisi de başka olurdu bir olsaydı.
Ya Ankara da yaşamaktan bende yola tahammül kalmadı20 dk uzak değil ki.
Karamel öldürcen beni kurban olam
Öğrenci semtinde tut evi tabiki.
Evet ama semt olarak beni düşündürüyorKesinlikle yayan olarak gidip gelinebilecek yer derim. İmkanı varken işyerine uzak oturmayı aklım almıyor. Haftanın beş günü yol çekmek yerine gezeceğiniz bir iki gün için yol çekin
Çocuk varsa kesin iki... muhit önemliYemekhane var okulda o sorun değil ben çocuğumu düşünüyorum ,
Ya Ankara da yaşamaktan bende yola tahammül kalmadıbelki 20 dakika bile sürmez ama yookk
Her gün 1.5 saat yol ve 3 aktarma gittikten sonra tahammül seviyem eksileri düştüİstanbula davet ediyorum seni o vakit. 20 dk nın nasıl bir lüks olduğunu tecrübe etmeye
Böyle düşünüyorsanız konularıma yazmamayı tercih edebilirsiniz teşekkürlerKaramel bazen konu açmak için açtığını düşünüyorum çünkü 100 kişiye sorsan 99'u öğrencilerin çoğunlukta olduğu semti söyler.
Diğer semt seçenek bile olmamalı senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?