- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.861
- 73
- 33
- Konu Sahibi Bikupakahve
-
aslında altında araba olsa bile 35 dakika çocuğu ile araba kullanmasi pek sağlıklı olmaz bence.Geçen gün açtığı konusunda ehliyete yazılmayı düşünüyordu. Altında araba olsa uzak ev daha iyi olurdu ama bence de şimdi kesinlikle olmaz
Kıralık olacaksa sehirdeki olsun heryere yakın olsun ama satın almayı dusunuyorsanız, arabada var madem, begendıgınız evi tutunArkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularda taşınma mevzusunu anlatmıştım. Şimdi Kayınvalidemlerin oturduğu şehire taşınıyoruz. Hamileyim. Burda ayrıca üniversite okuyorum. Ev bakmaya başladık.
Bugün bir evi çok beğendim. Kayınvalideme, merkeze, okuluma uzak. Bebeğimi ara ara kayınvalideme bırakacam. Ev çok temiz, 3+1, muhiti güzel ama şehrin dışına doğru..
Eşim ve kayınvalidem biraz daha şehirin içinde bir ev tutma yanlısı. Ben de evin yeni ve bakımlı olmasını önemsiyorum. Şehir merkezinde böyle bir çok daha pahalı olur. Arabamız var zaten diyorum.
Sizin görünüşünüz ne olur merkezi ve yakın bir ev mi, yoksa uzak ama bakımlı bir ev mi?
Arabayla yarim saat, araba hep sende mi?Eşim de böyle diyor. Uzak ev için Mesafe olarak max 35 minimum 25 dk görünüyor.
O zaman asıl zorluk size olur uzağa giderseniz. Ehliyetiniz olsaydı ya da ikinci arabanız sorun olmazdi ama eşiniz şoför gibi sizi her daim ve sürekli bir yerlere götürüp getirecek vakte sahip olamaz. Siz de bir süre sonra uzakta daralirsiniz. Bu nedenle uzak düşünüyorsanız ya ehliyet alma planı da acil yapın ya da çok uzaklasmayin derim.Uzak ev arabayla max 35 dk min 25 dk
Yakın olan şehrin merkezinde, bizim için önemli yerlere otobüsle bir kaç durak.
Aracı eşim kullanacak, benim ehliyetim yok. Tek arabamız var.
Merkezde daha ufak ama bakımlı ev tercihim olur 2+1 ideal.Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularda taşınma mevzusunu anlatmıştım. Şimdi Kayınvalidemlerin oturduğu şehire taşınıyoruz. Hamileyim. Burda ayrıca üniversite okuyorum. Ev bakmaya başladık.
Bugün bir evi çok beğendim. Kayınvalideme, merkeze, okuluma uzak. Bebeğimi ara ara kayınvalideme bırakacam. Ev çok temiz, 3+1, muhiti güzel ama şehrin dışına doğru..
Eşim ve kayınvalidem biraz daha şehirin içinde bir ev tutma yanlısı. Ben de evin yeni ve bakımlı olmasını önemsiyorum. Şehir merkezinde böyle bir çok daha pahalı olur. Arabamız var zaten diyorum.
Sizin görünüşünüz ne olur merkezi ve yakın bir ev mi, yoksa uzak ama bakımlı bir ev mi?
Kalma olayları olsun hiç istemiyorumBakımlı ev tutunca akşam validede kalır sabah okula geçerim derseniz ,yada sabah işe giderken eşiniz çocuğu anneye bırakır akşam birlikte dönebilirsiniz
Benim annem de ara ara gelir diye 3+1 olsun diyorum. Eşim de 4+1 olsun diyor. Bir odayı da çalışma odası yapalım diyor.Merkezde daha ufak ama bakımlı ev tercihim olur 2+1 ideal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?