Ev mevzusu

Ev seçimi ne olmalı?

• Bakımlı yeni ve uzak ev

OY: 24 58,5%
  • Daha bakımsız merkezi ev

OY: 17 41,5%

• Ankete Katılan
    41
Kendinize ait (eşinizinki değil size ait) araç varsa uzak ev zor da olsa, icmekan avantajı için tercih edilebilir...Ama yine de çocukla merkezi ev rahatlığını bulamazsınız...

Kıralık olacaksa sehirdeki olsun heryere yakın olsun ama satın almayı dusunuyorsanız, arabada var madem, begendıgınız evi tutun

Uzak ev arabayla max 35 dk min 25 dk
Yakın olan şehrin merkezinde, bizim için önemli yerlere otobüsle bir kaç durak.
Aracı eşim kullanacak, benim ehliyetim yok. Tek arabamız var.
O zaman asıl zorluk size olur uzağa giderseniz. Ehliyetiniz olsaydı ya da ikinci arabanız sorun olmazdi ama eşiniz şoför gibi sizi her daim ve sürekli bir yerlere götürüp getirecek vakte sahip olamaz. Siz de bir süre sonra uzakta daralirsiniz. Bu nedenle uzak düşünüyorsanız ya ehliyet alma planı da acil yapın ya da çok uzaklasmayin derim.

Çocuğum olmamasına rağmen evde tek araç olduğu için merkeze uzak bakımlı evden pişman oldum daha yüksek kiraya merkeze indim

Sizin amacınız kayınvalide ve okula yakın olmak değil mi zaten? Neden uzak oturacaksiniz? Bakın plansız oluşunuz uzak olan evi istemenizden bile anlaşılıyor. O evi tutup, okula ve kayinvalideme uzak ne yapayım diye konu ve hatta konular açmak istiyorsunuz herhalde.

Bebekle yakın ev. Çok zorlanırsınız 35 dk bence baya uzak. Benim annemle aramda 10 dk arabayla. Bebeğimi bırakmak zorunda kaldiğim zaman 10 dk bile zorluyor bazen arabam oldugu halde. Siz düzenli bir sekilde birakacaksiniz çok zorlanırsınız. Bunun hastaliği var soğugu var kar kişi var. İyi düşünün.

Ehliyetiniz olsa uzak evi seçin derdim ama araba kullanamiyorsaniz kesinlikle yakın ev , bebeği otobüslerde surundurmeyin

Toplu şekilde cevap vereyim. Daha önce yaşadığım şehirde arabayla 25 dk çok kısa mesafe oluyordu o yüzden taşınacağım şehir için başta gözümü korkutmadı. Ama her ihtimali düşünmeye çalışıyorum.

Çocuğu otobüse bindirme ihtimalim yok. Zaten çalışma saatlerimiz esnek. Ben okuldayken genelde eşim bakacak, eğer işi olursa Kv ye bırakacak. İş durumlarımız çok değişken bazen çok yoğun bazen de işler sakin oluyor. Kısacası otobüse binme ihtimalim var ama bebeğimi babasına bırakıp tek başıma binerim diye düşündüm. Ama haklısınız otobüsler oraya az gidiyor..

eşim ve ailesi sürekli ehliyet al diyor. Ama kaygılı bir yapım var. Zaten hayatım şu an çok stresli bir de ehliyet için stres olmak istemiyorum. Bir de ehliyet alsam bile çocukla pratik bir şekilde kullanabileceğimi sanmıyorum.

Daha önce bebeğim olmadığı İçin bazı şeyleri kestiremiyorum. İnanın uzun zamandır yakınımda bebek bile görmedim. O yüzden size danışmak istedim. Cevaplar İçin teşekkürler

Şu an yakın eve daha ılımlıyım.

Bakımlı ev tutunca akşam validede kalır sabah okula geçerim derseniz ,yada sabah işe giderken eşiniz çocuğu anneye bırakır akşam birlikte dönebilirsiniz

Uzak olan yer nasıl bir yer , hastaneler , marketler falan da mı uzak. Çocuk olduktan sonra hastanenin yakın olması ,marketlerin yakın olması önemli oluyor bence . Çok dağı başı bir yerse sıkıntı

Merkezde daha ufak ama bakımlı ev tercihim olur 2+1 ideal.

Şehrin en merkezinde, ailelere çok yakın, şube değişikliği sebebiyle iş yerine çok uzak eski bir evde oturuyorum. Çocuk yollarda heba olmuyor. Çocuk oluncaya kadar yakın oturmanın kıymetini de anlamamıştım.

Bakımlı ev tutunca akşam validede kalır sabah okula geçerim derseniz ,yada sabah işe giderken eşiniz çocuğu anneye bırakır akşam birlikte dönebilirsiniz
Kalma olayları olsun hiç istemiyorum

Merkezde daha ufak ama bakımlı ev tercihim olur 2+1 ideal.
Benim annem de ara ara gelir diye 3+1 olsun diyorum. Eşim de 4+1 olsun diyor. Bir odayı da çalışma odası yapalım diyor.
Bir de 2+1ler 90 m2 falan. evde dolap falan da olmuyor. Bana çok küçük geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…