- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bikupakahve
-
Ben de uzak olsun istiyorum ama pişman olurum diye korkuyorum. İlk defa bebeğim olacak. O yüzden bebekli hayatta neler daha önemli olur bilemiyorumbakimli ve uzak tercihim ..zamaninda 30 senelil merkezdeko evlerdense 5 senelik merkeze uzak ev almistik
suan gelisti gayette memnunum mevkiden ...kaynanama cocuk birakmadim orasini dusunemedim o yuzdrn uzak olmasi birakirken alirken nasil olur bilemedim
Eşim de böyle diyor. Uzak ev için Mesafe olarak max 35 minimum 25 dk görünüyor.Cocugu birakacaginiz icin ve okula gideceginiz icin tabiki okula ve kvdeye yakin olan ev cocuk yollarda neden sefil olsun acikmasi var uykusu var yolda cocukla zorlanirsiniz ve oda yorulur evin icinden ziyade islevi konumu daha onemlidir
Uzak ev arabayla max 35 dk min 25 dkyakın uzak derken mesela nasıl?
yakın olana okula veya k.valideye yürüyerek gidiliyor mu?
uzak olanla arabayla ne kadar
aracı kim kullanıyor?
kaç araç var?
Ev çoook eski değil ama boya ve biraz tamirat işleri var. Bir de son kat.Siz okula davem edecekseniz ve her gittiginizde kv ye birakacaksaniz ona yakin olmasi mantikli. Ama evin icinin yapili olmasi da onemli cocukla bir de eski evin tadilat tamiratiyla ugrasmak vs zor olur ben istemezdim.
O zaman yakın olacak mecburen. Küçük çocukla toplu taşıma sıkıntı olur.Uzak ev arabayla max 35 dk min 25 dk
Yakın olan şehrin merkezinde, bizim için önemli yerlere otobüsle bir kaç durak.
Aracı eşim kullanacak, benim ehliyetim yok. Tek arabamız var.
Bu şartlarda merkezdeki ev derdim kesinlikle. Yoksa evinizden adım atamazsınız kolay kolay. Arabanız olsa kendinize ait hadi tamam da... Ayrıca satın alma değil anladigim kadarıyla. İlerde ihtiyaçlara göre daha iyi bir ev alırsınız inşallah.Uzak ev arabayla max 35 dk min 25 dk
araba varsa uzak bakımlı ev hem merkezin kargaşasından uzak olurArkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularda taşınma mevzusunu anlatmıştım. Şimdi Kayınvalidemlerin oturduğu şehire taşınıyoruz. Hamileyim. Burda ayrıca üniversite okuyorum. Ev bakmaya başladık.
Bugün bir evi çok beğendim. Kayınvalideme, merkeze, okuluma uzak. Bebeğimi ara ara kayınvalideme bırakacam. Ev çok temiz, 3+1, muhiti güzel ama şehrin dışına doğru..
Eşim ve kayınvalidem biraz daha şehirin içinde bir ev tutma yanlısı. Ben de evin yeni ve bakımlı olmasını önemsiyorum. Şehir merkezinde böyle bir çok daha pahalı olur. Arabamız var zaten diyorum.
Sizin görünüşünüz ne olur merkezi ve yakın bir ev mi, yoksa uzak ama bakımlı bir ev mi?
Sizin o ile yerleşme sebebiniz zaten okulunuza ve kayınvalidenize yakın olmakken neden uzağa taşınasınız ki? Hayır ehliyetiniz bile yokmuş çocuğu tek başınıza götüremeyeceksiniz kayınvalideye. Küçücük bebeyle otobüse binmekte çok zorlanırsınız. Merkezdeki evi seçin bence
Konu sahibinin ehliyeti mi yok? O zaman uzak ev kesinlikle olmaz
uzak olandaUzak ev arabayla max 35 dk min 25 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?