ev mi düğün masrafları mı..

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
kızlar aslında çok büyük problem etmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik bi sevgilim var iş problemi yüzünden evlenemedik bu kadar sene bide benim okulum falandı 5 yıl oldu. şimdi işe girdi birkaç ay içinde kadroya kalıp kalmıycağı belli olucak. kadroya kalınca zaten evlenmek istiyor artık. ben kaynanamla beraber yaşıycam evimiz yok. şimdi kaynanamın eline allah kısmet ederse büyük bi para geçicek. ben bu parayla harçsız borçsuz düğünümün yapılmasını istiyorum aslında. evi sonra kocamlada alırız nasip olursa. ama ya kaynana bu parayla ev almaya kalkarsa hem haliyle gidip istediği yerden istediği evi alcak. benim bi söz hakkım olmıycak ev üzerinde. nerden olacağına falan karışamıycam. ve ev alırsa biraz kırılcam açıkçası sonuçta biz 5 yıldır bekliyoruz bekar oğlu var. bilmiyorum öyle bir şey olursa ben arayıp bişey diyemez miyim. yada ev alırsa kötü mü olur ki. düşüncelerinizi merak ediyorum.

bence sevgilinle konuş istediğiniz yerlerden ev alsın..kayınvalide yanında oturursan ev işi uzar...bence düğün masrafları ödemek daha mantıklı..

malesef o parayla ev alırsa kadın kendine....siz şuan da arayıp bişey diyemesiniz ki...sevgiliniz der ancak

Neden kayinvalidenle oturuyosun? Sakin oturma.

Esinin sana kirada bir ev açma durumu yoksa sakin sakin evlenme

55 yil da ciksaniz kendi kendine gelin guvey olamazsin

Ben kaynana olsam oglumun sevgilisi beni arayip da parami ne yapacagimi soyleyecek , allah yaratti demem valla.

Duracagin yeri konumnu bilmezsen cookkk sikinti yasarsin

5 yillik evliyim kv boyle bisey demek aklimin ucundan gecmez, nasi bi mantikta yasiyosunuz anlayamadim

Pardon da ! para onun parası istediğini yapar.. o yaşa kadar büyütmüş kendi evini de alabilir düğününü de yapabilir.. Tabi ki de sizin söz hakkınız olamaz.
Benim kv çok şükür evimi aldı ama almasaydı da asla kırılmazdım.. çünkü aslan gibi bir adam yetiştirmiş.. en güzelinde en iyisinde oturmak anne babalarımızın hakkı.. bizler genciz her zaman çalışır yapabiliriz.

Kadın parasını size mi harcayacak emin misiniz? Böyle bir şey olacaksa da bence bir şey söylemeye hakkınız yok çünkü alınacak ev hediye olmuş olacak.

bence sevgilinle konuş istediğiniz yerlerden ev alsın..kayınvalide yanında oturursan ev işi uzar...bence düğün masrafları ödemek daha mantıklı..
kayınvalide yannda oturacağım için zaten ev kira olmıycak. bu sefer de kira vermiycem yani ama şu evin yeri hakkında beni dinlerler mi bilmiyorum. tamam kaynanamda berabe roturacağımız için zaten büyük ev olması gerektiğinin farkında ama hiç gidip göremiycem bile. 1 kez olan bişey sonuçta içime sinsin istedim ama bilmiyorum..

Yahu ev masrafı ile düğün masrafı bir mi Allah aşkına. Evi alın, düğünü elbet bir şekilde yaparsınız. Ayrıca kadının parası hakkında bu kadar fikir yürütmeyin sonuçta ne yapmak istediği evli olsanız da olmasanız da sizi ilgilendirmez.

Kadın parasını size mi harcayacak emin misiniz? Böyle bir şey olacaksa da bence bir şey söylemeye hakkınız yok çünkü alınacak ev hediye olmuş olacak.
alınacak ev hediye olmuş olacak haklısınız her ay kiraya verceğimiz parayı bu kez düğün taksitlerine vercez bişey değişmiycek ama sonra elti falan bunu söyler mi. işte bize kimse ev almadı hala kiradayz falan derse benim ağrıma gider. bide evin yeri işte.. ben bu mahallede yaşamak istemiyorum evlenincede

gecici olarak kv ile ayni evde oturmayi kabul edenlerin sonu hep hüsran

burdaki konulara göz at, kararini ona göre ver
bende farkli olur deme

evi sana mı alıyorlar niye bu kadar plan kurup hayal ed,yorsun?
kaynananla oturacaksın zaten ev aldıklarında.bir kere olan bir şey demişsin de ömür boyu onunla yaşama planı mı yapıyorsun

aynen işte bende ondan çekinip kimseye bişey diyemiorum bi burda danışayım dedim. düğün illa bi şekilde yapılırda nasıl yapılıyor bu ben anlamıyorum o kadar para nasıl karşılancak az değilki düğün masrafları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…