ev mi düğün masrafları mı..

Ev alacak kadar para varken ev almamak düğün yapmak çok mantıksız. Düğün bir şekilde borçla yapılır.
öyle mi diyorsunuz ya. peki evin alınacağı yere karışamaz mıyım ben. bende orda oturucam sonuçta. hem bu sefer düğün borçla olcağı için benim aldıklarıma daha fazla karışmazlar mı

ama biz onun parasını alıp ortada bırakçak gibi konuşmuşsunuz :) biz zaten beraber yaşıycaz yani bekar oğlu var onu evlendirmesi gerekmez mi evden önce

bence o parayla düğün yapmaktansa ev almak daha mantıklı madem her halükarda kaynanayla yaşıyacaksınız....ozaman kira sıkıntısı olmasın işte ev sahibi olmak daha mantıklı. Düğünü az masraflı yapmanızı tavsiye ederim.

bu para olmasa da bi şekilde olcaktı allahn izniyle. bende bunu soruyodum zaten işte hiç karışmaya hakkım yok mu karışsam ben mi haksız olurum diye.

Kaynananızın eli ayağı tutuyorsa onla oturmanız çok saçma. Bak benim Kaynanam baya iyidir . Evimize de beş senede 3. Gelişi. Şu an burda. Ama yaptığı iş mutfakta belli etmesem de batıyor bana. Bir şeylerin yerini falan değiştirmeden yapsa bulaşığı sıcak suyla falan yıkasa batmayacak da o kadar. Demem o ki yakmayın gençliğinzi

zaten düğünü gidip yemekli içkili falan filan asla abartmam. normal herkesin yaptığı kadar bi düğün olsun yeter. ama alcağım eşyalara çok karışırlarsa da bende kendi paramla alırım bazı şeyleri nabayım.herkes ev daha mantıklı demiş ya

Siz daha nisanli bile degilsiniz elalemin parasina karisiyorsunuz yok ordan ev almasinlar burdan alsinlar diye.hic bir seyin garatisi yok niye senin dedigini yapsinlar ki.ogluna illaki yardim eder ama belki sizin tahmin etmiyceniz kadar eder.hepsini size harcarsa diger evlatlari ne dusunur.haksizlik olur bence.

bu para olmasa da bi şekilde olcaktı allahn izniyle. bende bunu soruyodum zaten işte hiç karışmaya hakkım yok mu karışsam ben mi haksız olurum diye.

bence nerede olacağına semt olarak yani söz hakkınız var.ayrıca kaynana size zaten danışmalı evi almadan...çünkü beraber yaşayacaksınız

yanlız şuana kadar olan paralar diğer evlatlarına harcandı zaten 1 tane bekar oğlu var

bence nerede olacağına semt olarak yani söz hakkınız var.ayrıca kaynana size zaten danışmalı evi almadan...çünkü beraber yaşayacaksınız
yani kendisi de sonuçta sağda solda diyor bana büyük ev lazım beraber yaşıycaz falan diye. yani en azından yerine karışma hakkım olsun o kadarda ya

çünkü eşya borcu biter ama kiralarda sürünmek kolay kolay bitmez.

sağolun cevabınız için ama bu kadarına katlanabilirim ya biliyorumki ilede bigün benim annem yada babam tek kalsa sevgilim onu yanlız bırakmaz

yani kendisi de sonuçta sağda solda diyor bana büyük ev lazım beraber yaşıycaz falan diye. yani en azından yerine karışma hakkım olsun o kadarda ya

e okadarı var bence. 5 sene bu.. iki aylık sevgili değilsiniz evlenecek bi çiftsiniz. sevgilin annesine söylesin

öyle mi diyorsunuz ya. peki evin alınacağı yere karışamaz mıyım ben. bende orda oturucam sonuçta. hem bu sefer düğün borçla olcağı için benim aldıklarıma daha fazla karışmazlar mı
Direkt karışamazsın, ama belki erkek arkadaşınla konuşabilirsin. Birlikte oturacağınıza karar verdiğinize göre, emir gibi değil de laf arasında almak istedikleri evleri görmek istediğini, hazırlıklarını evin durumuna göre yapmanın iyi olacağını tatlılıkla anlayabilirsiniz laf arasında. O da sizin anneyle ikiniz arasında bir yol bulabilir belki.

siz daha sevgilisiniz iyide.tabiki karışma hakkın yok.kv seni düşünse gelip ailenden isterdi.seni düşünmediği belliki evi kendi istediği yerden istediği şekilde alır.
ayrıca beraber oturacağın için eşya almayacaksın düğün masrafın çok olmaz

ya hemen daha sevgilisiniz hiç hakkın yok demiş herkes...sevgililer ama evlenecek bi sevgililer bunlar

kaynanaya gelecek para üzerinden hangi akılla hesap yaptığınızı sorarım ben önce.

şaşkınlıkla okudum :) hiç kimse senin düğününü yapmak zorunda değil canım bu 1. ikincisi de kadının parasına sen hangi hakla karışabilirsin , böyle bir hakkın olduğunu mu düşünüyorsun, nişanlı değilsin evli değilsin ne bu be :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…