öyle mi diyorsunuz ya. peki evin alınacağı yere karışamaz mıyım ben. bende orda oturucam sonuçta. hem bu sefer düğün borçla olcağı için benim aldıklarıma daha fazla karışmazlar mıEv alacak kadar para varken ev almamak düğün yapmak çok mantıksız. Düğün bir şekilde borçla yapılır.
ama biz onun parasını alıp ortada bırakçak gibi konuşmuşsunuz :) biz zaten beraber yaşıycaz yani bekar oğlu var onu evlendirmesi gerekmez mi evden önce
bu para olmasa da bi şekilde olcaktı allahn izniyle. bende bunu soruyodum zaten işte hiç karışmaya hakkım yok mu karışsam ben mi haksız olurum diye.Konu başlığınız ve içeriğiniz, sanki kayınvalideniz 'şu kadar param var sizindir,ev mi istersiniz,düğün mü yapalım'demiş gibi olmuş ama öyle bir teklif yok size kayınvalidenizden gelen farkındamısınız? Siz bu hesapları yapma hakkına sahip değilsiniz kusura bakmayın. Kayınvalidenizin parası ne istiyorsa onu yapacak ki planında sizinle ilgili bir durum olmayabilir çok normal.
5 senedir bekliyoruz vs diyeceksiniz muhtemelen ama 5 senedir nişanlınızın iş durumuyla alakalı bekliyorsunuz,bu para olmasaydı evlenmeyecekmiydiniz.
zaten düğünü gidip yemekli içkili falan filan asla abartmam. normal herkesin yaptığı kadar bi düğün olsun yeter. ama alcağım eşyalara çok karışırlarsa da bende kendi paramla alırım bazı şeyleri nabayım.herkes ev daha mantıklı demiş yabence o parayla düğün yapmaktansa ev almak daha mantıklı madem her halükarda kaynanayla yaşıyacaksınız....ozaman kira sıkıntısı olmasın işte ev sahibi olmak daha mantıklı. Düğünü az masraflı yapmanızı tavsiye ederim.
hala sevgiliyiznişanlımısınız siz yoksa sevgilimi hala
bu para olmasa da bi şekilde olcaktı allahn izniyle. bende bunu soruyodum zaten işte hiç karışmaya hakkım yok mu karışsam ben mi haksız olurum diye.
yanlız şuana kadar olan paralar diğer evlatlarına harcandı zaten 1 tane bekar oğlu varSiz daha nisanli bile degilsiniz elalemin parasina karisiyorsunuz yok ordan ev almasinlar burdan alsinlar diye.hic bir seyin garatisi yok niye senin dedigini yapsinlar ki.ogluna illaki yardim eder ama belki sizin tahmin etmiyceniz kadar eder.hepsini size harcarsa diger evlatlari ne dusunur.haksizlik olur bence.
yani kendisi de sonuçta sağda solda diyor bana büyük ev lazım beraber yaşıycaz falan diye. yani en azından yerine karışma hakkım olsun o kadarda yabence nerede olacağına semt olarak yani söz hakkınız var.ayrıca kaynana size zaten danışmalı evi almadan...çünkü beraber yaşayacaksınız
zaten düğünü gidip yemekli içkili falan filan asla abartmam. normal herkesin yaptığı kadar bi düğün olsun yeter. ama alcağım eşyalara çok karışırlarsa da bende kendi paramla alırım bazı şeyleri nabayım.herkes ev daha mantıklı demiş ya
sağolun cevabınız için ama bu kadarına katlanabilirim ya biliyorumki ilede bigün benim annem yada babam tek kalsa sevgilim onu yanlız bırakmazKaynananızın eli ayağı tutuyorsa onla oturmanız çok saçma. Bak benim Kaynanam baya iyidir . Evimize de beş senede 3. Gelişi. Şu an burda. Ama yaptığı iş mutfakta belli etmesem de batıyor bana. Bir şeylerin yerini falan değiştirmeden yapsa bulaşığı sıcak suyla falan yıkasa batmayacak da o kadar. Demem o ki yakmayın gençliğinzi
yani kendisi de sonuçta sağda solda diyor bana büyük ev lazım beraber yaşıycaz falan diye. yani en azından yerine karışma hakkım olsun o kadarda ya
Direkt karışamazsın, ama belki erkek arkadaşınla konuşabilirsin. Birlikte oturacağınıza karar verdiğinize göre, emir gibi değil de laf arasında almak istedikleri evleri görmek istediğini, hazırlıklarını evin durumuna göre yapmanın iyi olacağını tatlılıkla anlayabilirsiniz laf arasında. O da sizin anneyle ikiniz arasında bir yol bulabilir belki.öyle mi diyorsunuz ya. peki evin alınacağı yere karışamaz mıyım ben. bende orda oturucam sonuçta. hem bu sefer düğün borçla olcağı için benim aldıklarıma daha fazla karışmazlar mı
kaynanaya gelecek para üzerinden hangi akılla hesap yaptığınızı sorarım ben önce.kızlar aslında çok büyük problem etmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik bi sevgilim var iş problemi yüzünden evlenemedik bu kadar sene bide benim okulum falandı 5 yıl oldu. şimdi işe girdi birkaç ay içinde kadroya kalıp kalmıycağı belli olucak. kadroya kalınca zaten evlenmek istiyor artık. ben kaynanamla beraber yaşıycam evimiz yok. şimdi kaynanamın eline allah kısmet ederse büyük bi para geçicek. ben bu parayla harçsız borçsuz düğünümün yapılmasını istiyorum aslında. evi sonra kocamlada alırız nasip olursa. ama ya kaynana bu parayla ev almaya kalkarsa hem haliyle gidip istediği yerden istediği evi alcak. benim bi söz hakkım olmıycak ev üzerinde. nerden olacağına falan karışamıycam. ve ev alırsa biraz kırılcam açıkçası sonuçta biz 5 yıldır bekliyoruz bekar oğlu var. bilmiyorum öyle bir şey olursa ben arayıp bişey diyemez miyim. yada ev alırsa kötü mü olur ki. düşüncelerinizi merak ediyorum.
kızlar aslında çok büyük problem etmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik bi sevgilim var iş problemi yüzünden evlenemedik bu kadar sene bide benim okulum falandı 5 yıl oldu. şimdi işe girdi birkaç ay içinde kadroya kalıp kalmıycağı belli olucak. kadroya kalınca zaten evlenmek istiyor artık. ben kaynanamla beraber yaşıycam evimiz yok. şimdi kaynanamın eline allah kısmet ederse büyük bi para geçicek. ben bu parayla harçsız borçsuz düğünümün yapılmasını istiyorum aslında. evi sonra kocamlada alırız nasip olursa. ama ya kaynana bu parayla ev almaya kalkarsa hem haliyle gidip istediği yerden istediği evi alcak. benim bi söz hakkım olmıycak ev üzerinde. nerden olacağına falan karışamıycam. ve ev alırsa biraz kırılcam açıkçası sonuçta biz 5 yıldır bekliyoruz bekar oğlu var. bilmiyorum öyle bir şey olursa ben arayıp bişey diyemez miyim. yada ev alırsa kötü mü olur ki. düşüncelerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?