Canım kendi çocuklarını düşünmeyen insanlardan bize de saygı beklememeliyiz demek ki.. Hayır buraya konu açacaksan eleştirilmeye katlanacaksın. Kimse saygısızlık yapmamış ki. Yazık ben üzülüyorum o çocuklara. Ev arkadaşım öğretmendi evlendi şimdi, anlatıyordu çok çocuklu ailelerin çocuklarının durumunu. Ne bileyim çocuk arkadaşının kalemine özeniyormuş, beslenmesine bile özeniyormuş, çantasına, ayakkabısına, gözlerinden anlıyordum diyor. Faliyet yapıyorlar malzeme yok getiremiyorlar. Herşeyi geçtim bir de onlara manevi olarak yetebilmek var çok ayrı bir konu.
Bu çok önemli bir mesaj haydi diyelim böyle bir çocuk okudu üst mevkiye geldi o zaman o mevkldede açlık,fakirlik çektiğinden hemen başlıyor sahtekarlıığa veya hırsıziığa bir de bedava baklava dağıtılınca insanlar birbirini ezercesine o baklavayı almak istiyor işte hep bu çocukluktan kalan açlıktan bunlar böyleler asla doyuma ulaşmıyor çok var memlekette bir araştırıyorsun kadını ne diye 5 tane çaydanlığı var diye altında çocukken sefalet,fakirlik çıkıyor benim evimde 1 çaydanlık var
Bence gayet de yok, benim oğlumun karısı evime gelse yerleşse, gayet de söz hakkı falan olamaz, bir tane su bardağının yerini bile değiştiremez. Kaynanalıkla görümcelikte gözüm yok ama kendi bile bile ayağıma gelir evime yerleşirse ben de ona göre davranırım göz açtırmam yani bu kadar basit.
Şöyle, gelinlerin çoğu kv evine zorla getirilir, kendileri istemez. Ben öyle bir durumda oğlum çok istese de onları evime almam zaten yaşamaları için.Kendi düşen pardon kandırılan ağlamasın diyorsun , haklısın, kadınlarda aptal olmasın aşk uğruna
Rabbim yardımcı olsun, zor bir yaşantı.Üyenin genel profili
1. Eşi aldatıyor
2.düşük yapmış
3.5 tane çocugu var
4.kp ile birlikte yaşıyor
5.3 cocugu olan görümce gelecek
Üyenin genel profili
1. Eşi aldatıyor
2.düşük yapmış
3.5 tane çocugu var
4.kp ile birlikte yaşıyor
5.3 cocugu olan görümce gelecek
Rabbim yardımcı olsun, zor bir yaşantı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?