ev östüne ev olurmu cok şaşkinim

Sizene ya bes cocuk yapmış on çocuk yapmış , ne bu aşağılama yok tek çocuk elitlik çok cocuklular cahil falan .Her toplumun kültürü farklıdır bizim kültürümüzde ise gelin kayınpederin evine gelin gelebilir ve orası onunda evi sayılır söz hakkı vardır elbet.Bu nedir ya saçmalıyorsunuz bazen .Bu arada konu sahibi o ev ayni zamanda görümceninde evi malesef yapacak bir sey yok adam kizina pek tabi sahip cikmak ister.

Kendiniz kp evinde 5 çocuk yapmışsınız 3 çocuk mu sığmayacak. O evde sizden çok o kadının hakkı var.
Şu yorumları okudum çevremde gözlemliyorum bir insan eğitimli olunca kariyer sahibi olunca daha sorumluluk sahibi oluyor.
Okuyan okumasa bile kendini geliştiren insanlar daha az çocuk yapıyor yani en iyi nasıl bakarsam o kadar yaparım diye düşünüyor.
İşte bu yüzden eğitim şart.
bu devirde maddi durumu çok iyi insanlar bile 4- 5 çocuk yapmak istemiyor iyi cesaret çok büyük sorumluluk.

Kadın 5 çocuk yapmış diye bazı arkadaşlar yazmış ta yazmış.
Kadının çocuklarının bakımını ve masraflarını siz kkarşılamıyorsunuz. Size ne kac defa kaynatanin evinde sevişme rekoru kırdığından? Çok terbiyesizce bi tavır bu.
Bakabilecek gücü ve çocuk isteği varsa istediği kadar yapabilir ister kaynana yada kayınpederin evinde olsun olmasın.

O evde sadece siz yasamiyorsunuz konu sahibi arkadaş. Bir baba kızının zor durum da yaninda olmak ister hakkıdır. Çocuk sayısına bakaraktan evlilik süreniz baya uzun sanırım. Bu sürede siz durumunuz var ise başka bir eve geçebilirsiniz. Zaten onlar da kalabalıktan kimsenin rahat edemeyeceğini anlar bence.. O kadar yıl birlikte kaldığınıza göre anlayışlı insanlar gibi. Bu çözülmeyecek bir mevzu gibi durmuyor çok

Bu çok önemli bir mesaj haydi diyelim böyle bir çocuk okudu üst mevkiye geldi o zaman o mevkldede açlık,fakirlik çektiğinden hemen başlıyor sahtekarlıığa veya hırsıziığa bir de bedava baklava dağıtılınca insanlar birbirini ezercesine o baklavayı almak istiyor işte hep bu çocukluktan kalan açlıktan bunlar böyleler asla doyuma ulaşmıyor çok var memlekette bir araştırıyorsun kadını ne diye 5 tane çaydanlığı var diye altında çocukken sefalet,fakirlik çıkıyor benim evimde 1 çaydanlık var

Birde gorumceniz tarafından düşünün olayı.
Gorumcenizde istermiydiki babası evinde gelip kalsın 3 çocukla!?
Oda rahat edecekti sanıyorsunuz ama mecburiyetten..
Sizin yapacağınız şey ayrı eve cikmak

Doğru zaten ülkenin bilmem kaç çoğunluğu da hırsız,dolandırıcı değil mi?
Sizin mesajiniza gore babamın neslinden olan insanlara güvenmemem gerek nede olsa çoğu çok çocuklu ailelerden geliyor Allah muhafaza iste eski nesil öyle kotu kiahah hepsi hırsız.

Yazık ya.

Sen kayınpederinin evinde kalırken ev üstüne ev oluyor ama görümce olunca mı olmuyor?

Kapanır tabi 5ten fazla çocuk doğurmak isteyen muneye şikayet eder kapatın diye ,
memleketin eğitimli dürüst kaliteli insana ihtiyacı var , birde kadınlara saygı duyan erkeklere bunlarıda yetiştirecek annelere , annesinden nefret eden erkeğe değil

Kocam beni aldatıyor diyor, bir de üstüne 6.yı doğuramadım diye konu açıyor.
Doğur doğur biraz daha doğur, yetmez 5 tane 6 tane en az 9-10 tane doğur.
Öpücükle karşılanıyor masrafları, Allah veriyor rızkını merak etme.
Geldi bizimki

@-Agapi-

Bence gayet de yok, benim oğlumun karısı evime gelse yerleşse, gayet de söz hakkı falan olamaz, bir tane su bardağının yerini bile değiştiremez. Kaynanalıkla görümcelikte gözüm yok ama kendi bile bile ayağıma gelir evime yerleşirse ben de ona göre davranırım göz açtırmam yani bu kadar basit.

Kendi düşen pardon kandırılan ağlamasın diyorsun , haklısın, kadınlarda aptal olmasın aşk uğruna

Zaten 5 çocuk ve kayınvalidelerinizle pek bi özeliniz ve düzeniniz olduğunu düşünmüyorum. Hususi eviniz olsa tabii ki sizi çok etkileyecek ve kararı size düşecek bir konu iken, şuan sizlik pek bir şey göremiyorum. Kendi evinize çıkarsanız sizin için daha iyi olur. İmkan yok mu? Yoksa beş çocuk neden?

Üyenin genel profili
1. Eşi aldatıyor
2.düşük yapmış
3.5 tane çocugu var
4.kp ile birlikte yaşıyor
5.3 cocugu olan görümce gelecek

Kendi düşen pardon kandırılan ağlamasın diyorsun , haklısın, kadınlarda aptal olmasın aşk uğruna
Şöyle, gelinlerin çoğu kv evine zorla getirilir, kendileri istemez. Ben öyle bir durumda oğlum çok istese de onları evime almam zaten yaşamaları için.
Ama, bir de sadist gelinler var ki kv evine kendileri bile isteye yaşamaya giden, o zaman ben de kendi düşen ağlamaz, gel sen bakayım buraya bir derim.

O kadar çocuk doğur birde değerin yok , sözün özü bu işte her gün o evde geçim kavgası olur adamda başka sevgili bulur artık düşünün o çocuklar nasıl yetişecek
Üyenin genel profili
1. Eşi aldatıyor
2.düşük yapmış
3.5 tane çocugu var
4.kp ile birlikte yaşıyor
5.3 cocugu olan görümce gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…