ev sahibi 15 gün için tam ay parası istiyor.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
15 gün önce kira sözleşmemiz doldu.taşınma için ev sahibi 15 gün ekstra zaman tanıdı.bugün çıkıyoruz.aylık 1000 liraya oturuyorduk.yarısını vereyim diyorum.hayır diyor.ben günlük veya haftalık kiraya vermiyorum,sizin için 15 gün kaybettim 500 tl kabul etmem 1000 tl vereceksiniz diyor.hakkı var mı buna?

15 gün önce kira sözleşmemiz doldu.taşınma için ev sahibi 15 gün ekstra zaman tanıdı.bugün çıkıyoruz.aylık 1000 liraya oturuyorduk.yarısını vereyim diyorum.hayır diyor.ben günlük veya haftalık kiraya vermiyorum,sizin için 15 gün kaybettim 500 tl kabul etmem 1000 tl vereceksiniz diyor.hakkı var mı buna?

Bildiğim kadarıyla var. Biten sözleşmeniz aylık kira üzerinden yapıldıysa bir aylık ödemeniz gerekiyor.

Bildiğim kadarıyla tüm ev sahipleri böyle yapıyor. Hatta bu yüzden kimi kiracı anahtarı elinde bekletiyor vermiyor, kimide böyle şeylerle uğraşmıyor..

Bildiğim kadarıyla tüm ev sahipleri böyle yapıyor. Hatta bu yüzden kimi kiracı anahtarı elinde bekletiyor vermiyor, kimide böyle şeylerle uğraşmıyor..
çok konuşursa tam ay veririm anahtarı da 15 gün sonra alır.öyle ya parasını vermiş olacağım zaten

çok konuşursa tam ay veririm anahtarı da 15 gün sonra alır.öyle ya parasını vermiş olacağım zaten

vermek zorunda degilsiniz diye biliyorum ben de. sonuçta evi 15 gun sonra bosaltacaksiniz ve önceden haberi var ev sahibinin; sizin çıkışınıza yeni bir kiracı bulabilir isterse. yaptığı fırsatçilıktan başka bir şey değil. diretirse anahtarı vermeyin

hakkı var. adamın evinde 15 gun oturdunuz ama o size tanıdıgı hak yerine baskasına bir ay kiraya verebilirdi. bir nevi sizin yuzunuzden bir aylık kazancından oldu. ödemeniz lazım
yoo çıktığı an birini buldu diyelim yine o gün girenden de tam ay parasını alcak. ayrıca 15 gün de babasının hayrına müsaade etmiyo parasını elbette alcak o 15 günün..

neden gününde çıkmadın,15 gün meşgul ettin,ben pansiyon veya otel işletmiyorum,aylık üzerinden kiraladın aylık ver ,15 gün anlamam dedi az önce telefonda.

Back
X