- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.785
- 448
Bunlar hep dış minnahlardanbiri secim falan diye yorum yapti. bende dedim ki secime inanan kisi gerizekalidir. adam 500 bin kisiyi hapise atmis muhalifleri hala sen secimde. o akila ben gülerim.
Karşımdakinin cezai ehliyeti yok bacım ben kibar olmaya çalışıyorumKibarca mı gerçekten?
HaahahaKarşımdakinin cezai ehliyeti yok bacım ben kibar olmaya çalışıyorum
ingilizlerin kurdugu rejimi devirdi adam tek hamle ile. 15 temmuz , demokrasi trenin son duragi idi.Bunlar hep dış minnahlardan
Ben Türkiye'nin darbe girişimleri başlıklı sayfasına mı girdim yanlışlıkla kiralık evden 15 Temmuz'a nasıl bağladın sen bacım? Travma mı yaşıyorsun?ingilizlerin kurdugu rejimi devirdi adam tek hamle ile. 15 temmuz , demokrasi trenin son duragi idi.
Kardeş ne anlatıyorsun,İngiliz Mingiliz?Kiradan,ev sahibinden hangi ara buraya geldin?ingilizlerin kurdugu rejimi devirdi adam tek hamle ile. 15 temmuz , demokrasi trenin son duragi idi.
Ben Türkiye'nin darbe girişimleri başlıklı sayfasına mı girdim yanlışlıkla kiralık evden 15 Temmuz'a nasıl bağladın sen bacım? Travma mı yaşıyorsun?
Sen önce konuşmayı öğren. Şizofrene bağlamışsın adeta. Birileri ile konuştuğunu sanıyorsun ama öyle biri yok sadece kendi kendini tekrarlıyorsun. Herkes ne dediğini anlamaya çalıştıkça konuyu su sıkıntıları, küresel ısınmaya kadar götüreceksin neredeyse o derece saçmalamışsın. Canın yanmış belki de, acıtmışlar kırmışlar o zaman tedavi gör. Nefretini kusacağın bir platform değil burası :) Ne diyim Allah şifa versin yinede üzüldüm :))kemalistler nasilda tongaya getirildi ama. fetö!!!!!
Ben sahsen bu sizofreni olayi nereden geldigini anlamadim. Acitma falan olmadi. Yok yerden patlak verdi. 20 yasina geldigimde patlak verdi. Beyinde yok yerden aniden kısa devre oluyor bazi insanlarda demekki. yinede ölmedigime sükür etmeliyim. bir ara isid'e katilmayi dusunuyordum iyice boktum zamaninda. o konulari anlattigimda aslinda insan utaniyor kendinden nasil oldu nereden oldu anlayamiyorum.Sen önce konuşmayı öğren. Şizofrene bağlamışsın adeta. Birileri ile konuştuğunu sanıyorsun ama öyle biri yok sadece kendi kendini tekrarlıyorsun. Herkes ne dediğini anlamaya çalıştıkça konuyu su sıkıntıları, küresel ısınmaya kadar götüreceksin neredeyse o derece saçmalamışsın. Canın yanmış belki de, acıtmışlar kırmışlar o zaman tedavi gör. Nefretini kusacağın bir platform değil burası :) Ne diyim Allah şifa versin yinede üzüldüm :))
insan ile ugrasmak zaten ilk bastan sacmaliktir. ev sahibi olupta kiraya verecem diyen insanin aklindan ben sahsen süphe ederim.Gercekten su anlayışsız kiracilarla ugrasmamak icin zararina evimi satmaktan bıktım usandım, iki senedir üç evden zararim resmen bir ev parasi. Emsali 6000 olan yerde 2000 e oturursaniz adam tabi kendi oturmayacaksa bile yalan soyler cikartir bosta bekletir 6 ay sonra baskasina verir gene zarar etmez.
ben sahsen sizofreni mi yoksa narsist mi olmak dersen sizofreniyi secerim. sizofreni hic olmassa evladini esini sevebiliyor gönülden ve cogunlukla sizofreni hastalari baskalarina degilde kendine zarar verir. pskiatrik hapishanelerde ciddi suc isleyen insanlarin 30% civari sizofreni hastasidir ve geri kalani kisilik bozuklugudur yani narsist kisiler falan.Konu sahibi ciddi bir ruh sağlığı hastalığı olduğunu kabul ettiği için konuyu burada bıraksak daha iyi olabilir. Yani böyle yok deli, mal vb. gibi ifadeler yakışmıyor. Ruh sağlığı hastalıkları da fiziksel hastalıklar gibi normal hastalıktır, hele ki konu sahibinin bahsettiği şizofreni bir noktada engelliliğe dahi yol açabiliyor ki cezai ehliyeti de sorgulanabilir hale getiriyor Engelli insanlara böyle tepkiler vermemek gerektiğini toplum olarak öğrenmişken ruh sağlığı konusunda da damgalamalara gerek yok.
Ama siz gerçekten hasta gibi birşeysiniz, nasıl sizi dışarıda salık tutabiliyorlar? Bu düşünceler, bu paranoyalar normal değil. Tedavisi olmayan hastalık mı var, sizi kontrol altında tutmaları gerekiyor birine zarar verebilirsiniz.bu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.
Haklısınız tamam ama bir şizofreni hastası da kendindeyken rahat rahat ben cinayet işlesem hapis cezası almam dememeli ya.Konu sahibi ciddi bir ruh sağlığı hastalığı olduğunu kabul ettiği için konuyu burada bıraksak daha iyi olabilir. Yani böyle yok deli, mal vb. gibi ifadeler yakışmıyor. Ruh sağlığı hastalıkları da fiziksel hastalıklar gibi normal hastalıktır, hele ki konu sahibinin bahsettiği şizofreni bir noktada engelliliğe dahi yol açabiliyor ki cezai ehliyeti de sorgulanabilir hale getiriyor Engelli insanlara böyle tepkiler vermemek gerektiğini toplum olarak öğrenmişken ruh sağlığı konusunda da damgalamalara gerek yok.
her 100 insandan 1i sizofrenidir. her 100 insandan 5i narsistdir. hesabi siz yapin. dünya tehlikeli biyerdir.Ama siz gerçekten hasta gibi birşeysiniz, nasıl sizi dışarıda salık tutabiliyorlar? Bu düşünceler, bu paranoyalar normal değil. Tedavisi olmayan hastalık mı var, sizi kontrol altında tutmaları gerekiyor birine zarar verebilirsiniz.
Bir de yok ceza almıyorum, yok zorunlu hastaneye yatırırlar falan, ya ben burada korktum, hangi şehirdesiniz içim ürperdi.
cinayet islemem ki. cocuklarima kim bakacak?Haklısınız tamam ama bir şizofreni hastası da kendindeyken rahat rahat ben cinayet işlesem hapis cezası almam dememeli ya.
Ben kimseninde rahat rahat ya bende cinayet işlesem şu olmaz bu olmaz dediğini duymadım işte. Varsa da doğrudur ben bilmiyorum.her 100 insandan 1i sizofrenidir. her 100 insandan 5i narsistdir. hesabi siz yapin. dünya tehlikeli biyerdir.
ve ben kimseye birsey yapmiyorum. cocuklarim var evliyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?