- 13 Mayıs 2017
- 1.665
- 7.389
- 158
Allah'ım sana şükürler olsun çok eğleniyorumcekic dedigimde su , yikim cekici , adamin yeni aldigi ev resmen ic tarafi yikildi:
Eki Görüntüle 3194305
İlk konuda baya bilgisiz gibi sorup sonraki cevaplarda herkese ahkam kesmesi peki? :dAblada kafa going to galiba yaa
Yazılan hiç bir şeye konuyla ilgili cevap vermiyor
ya bir de "ev doktoru" dedi. almancılar ev doktoru der. biz aile hekimi diyoruz.Gidecek kesecek şimdi ev sahibini bi dur migren
CIA dinliyor olabilir yada FBI . Buda ihtimal tabi...zamaninda duvarlara devlet cip takti beni dinliyor diye paranoyaktim. simdi bu yok. hafif paranoyaklik var ara sira. ev doktoruna gitmem mesela , o benim icin bir ispiyoncudur.
Cevap yazcaktım ama siz uçuyosunuz maşallahihtarnamede ozaman 10 gün sonra cik diye yazabilir mi? ve yazarsa ne olur?
Yettim noliii
Bence bu evi yıkma olayını örnek göstermiş olabilir adam korkudan yapıyordurKonu sahibi lütfen biraz daha anlatın. Mesela ev sahibi size çıkın dediğinde siz ne yanıt verdiniz de adam dava açtı:d
Sindire sindire git balyozla ev devirmiş kadın :dYettim noliii
Yok anam kadavraya kadar kullanim hakkini size devrediyoruz, emin sülügünü kemiini, mezar falan demeyinvaybe demekki ev sahibi ben oturacam derse ve sirf tek evi varsa kiraci olarak affedersinde , kenesin. keneyi bu sekilde vucuttan s..tir ettiriyor yani ev sahibi.
Deli cikti bu, dagilinhfhfhhftahliye davasi olmadan 3 yil kiralayamaz diye sikayette bulunamam. yargitay bunu kabul etmiyor bu durumda. dava sonuna kadar devam edecek , hakim tahliye karari verecek ancak ondan sonra olabilir.
secim falan hikaye. 15 temmuz ve sonrasinda yapilan hamleler ile hersey bitti diyebilirim. chpli kemalist generalleri bosuna mi ''fetö'' diyerek hapse attilar saniyorsun? haberlerde ''TSK'ya fetö'' operasyonu denildiginde aslinda CHP rejimin kökü sokulmekdeydi. 50 ila 80 bin arasinda kemalist general asker subay hapse atildi fetö diyerekten. secimle bu iktidar gidebilecegini zannedenler gözü kapali olan insanlardir.
Ben kaçtım gittim kendimi kurtardım. Allahhhhh kurtarsıııınnnnDeli cikti bu, dagilinhfhfhhf
cikartamassin oyle hakkin yok dedim. daha gecende 4 yil daha kirada kalabiliriz diye anlastik dedim. yani adam zaten bir kac aydir cikin diyordu.Konu sahibi lütfen biraz daha anlatın. Mesela ev sahibi size çıkın dediğinde siz ne yanıt verdiniz de adam dava açtı:d
Bence sen cadir kur meclisin karşısınaiste diyorum ki ne kiraci olacan nede kiraya vermek adina ev sahibi olacaksin. insanlarla ugrasmak deli saçmasıdır.kim bilir belki karsinizda narsist var. kimsenin anlinda kahpe yazmiyor sonucta.
Adama balyozla selfie atıp baska bir şey yazmayın :dcikartamassin oyle hakkin yok dedim. daha gecende 4 yil daha kirada kalabiliriz diye anlastik dedim. yani adam zaten bir kac aydir cikin diyordu.
bu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.Sindire sindire git balyozla ev devirmiş kadın :d
Sorma kiz, zaten adimiz cikmis 9 a inmez 8 e Kilişdar yüzündenKemalist generallere bağladı konuyu kdkdkdkkd
Hayır kırk yılda bir bizim taraftan doğruyu söyleyen biri oluyor,o da yanlış yerde söylüyor ona üzülüyorum
bu ev biraz pahali , 2-3 milyon tl degeri var. burda yapmiyim oyle birseyiAdama balyozla selfie atıp baska bir şey yazmayın :d
Yorar tabii o kadar tahribat :d iyi banyoyu sağlam bırakmışsınız :d foto var mı o evden hiç :dbu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?