Ev sahibi ben girecem cikin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hhdh DH fghdhg de dgggdgdgdgdgdgsgsh

bu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.
sabah oldugunda varya telefonumu bi actim , telefonda whatsapta bitane mesaj geldiginde ''thinggg'' sesi olur ya, bende resmen trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrringggggggggggggggggggggggggggg diye bin tane mesaj atmis yeni ev sahibi hehe

Bu durumda hakkınız ne olabilirki? Çıkmamak dışında napabilirsiniz? Adam size evi kiralamış-hibe etmemiş.

Bu Mal buranın tescilli delisi gokyuzununrenginin ta kendisi

1 tane evi dediği gibi varsa , mahkeme açılsa kazanır. Durum çok üzücü ama , ev onun olduğu için söz hakkı daha çok onda. Yazışma dinlemiyorlar . Direk yazılı imzalı kağıtlar gerek normal de

Bende ciddi ciddi konuya yorum yapacaktım . Madem o kadar raporunuz var ilaçlari kullanın çünkü hiç iyi değilsiniz. Arkadaş eş dost kimseniz yok büyük ihtimalle bu kafayla gittiğiniz için. Tez zamanda psikolojik destek alın ilaç da dahil. Ve insanlara zarar vermeyin. Ruh hastası da olsanız insanlara zarar vermenin vicdani yükünü alıyorsunuz sırtınıza. Öyle benim raporum var demekle olmuyor.

vaybe demekki ev sahibi ben oturacam derse ve sirf tek evi varsa kiraci olarak affedersinde , kenesin. keneyi bu sekilde vucuttan s..tir ettiriyor yani ev sahibi.
Vayy be demek ki kiracı düşük kira ücreti ile yaşadığı halde isyan ediyor çıkmamak için sebep arıyor. Üstelik 3 senedir kalıyor. Ne insanlar var dimi kene gibi yapışıyor eve.

Benim de ev sahibi ile sorunlarım var,birkaç taktik alabilir miyim?

e kendi mülkü sonuçta kullanmak istiyor. Sizin açınızdan da zor ama mal sahibi sonuçta. kira için mi deyip 5000 teklif edin bir olmazsa tabi ki çıkmak durumundasınız. tek evi olunca tabi kazanır.

Bugüne dek iki defa başıma geldi,ikisinde de direk çiktim.Ben böyle diken ûstünde oturamiyorum.Adamin evi gelip oturacak çikmalisiniz tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…