- 15 Şubat 2013
- 26.536
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.266
- 798
O zaman Manisa taraflarinda ev tutun, rahat gider gelirsinizdogrudur raporum var. ancak bana ''bu iyilesemez'' diye damga vuruldu piskiatrist tarafindan. tedavi/destek falan bitti.
Kac kiz kackacniye? doktor dedi cözümü yok. yani kendi haline birakin diyor. ilacta kulanmiyorum.
Hhdh DH fghdhg de dgggdgdgdgdgdgsgshbi kez benim evim vardi , kiraci benim evimi satin aldi. ve o kiraci son 400 tllik kirayi bana vermemisti. ve evi sattiktan sonra 2 gün icinde kalacaktim ve sonrada memlekete dönecektim.
ve ister inan ister inanma , cekic satin alip tüm evi yiktim ve sonra ciktim. niye yaptin dediginde ise ben yapmadim dedim.
sabah oldugunda varya telefonumu bi actim , telefonda whatsapta bitane mesaj geldiginde ''thinggg'' sesi olur ya, bende resmen trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrringggggggggggggggggggggggggggg diye bin tane mesaj atmis yeni ev sahibi hehebu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.
Ablam haklisin sen, 100 de 100 sen ne diyosan obirisi öldürsem zorunlu akil hastanesine koyarlar en fazla. ancak oda dogrudan sanrı olursa , yani gercekte olmayan birseyi algilayipta adam öldürürsem hapise girmiyorum
Bu durumda hakkınız ne olabilirki? Çıkmamak dışında napabilirsiniz? Adam size evi kiralamış-hibe etmemiş.Bizim ev sahibi almanyada yasiyor , kendisi emeklidir. Turkiye sadece bir tane evi var onuda biz 3 yildir kiraliyoruz. 4 ay once 4 yil daha kiralayabiliriz diye anlasma yaptik whatsapp uzerinden.
simdi ise evden cikin ben girecem diyor. tatile geldigimizde orada kalmak istiyoruz ve emekli oldugum icin temelli gelmeyi dusunuyoruz , baska evim yok benim diyor. ihtar yollanmis durumda ve tahliye davasi baslatildi.
bu durumda kiracinin hakki var midir acaba yoksa cikmamiz mi gerekiyor?
Bu Mal buranın tescilli delisi gokyuzununrenginin ta kendisisabah oldugunda varya telefonumu bi actim , telefonda whatsapta bitane mesaj geldiginde ''thinggg'' sesi olur ya, bende resmen trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrringggggggggggggggggggggggggggg diye bin tane mesaj atmis yeni ev sahibi hehe
Aklın yolu yok artık bu konuda balyozlar konuşuyor :dBu durumda hakkınız ne olabilirki? Çıkmamak dışında napabilirsiniz? Adam size evi kiralamış-hibe etmemiş.
Balyozun sapini göstermiştir buKonu sahibi lütfen biraz daha anlatın. Mesela ev sahibi size çıkın dediğinde siz ne yanıt verdiniz de adam dava açtı:d
1 tane evi dediği gibi varsa , mahkeme açılsa kazanır. Durum çok üzücü ama , ev onun olduğu için söz hakkı daha çok onda. Yazışma dinlemiyorlar . Direk yazılı imzalı kağıtlar gerek normal deBizim ev sahibi almanyada yasiyor , kendisi emeklidir. Turkiye sadece bir tane evi var onuda biz 3 yildir kiraliyoruz. 4 ay once 4 yil daha kiralayabiliriz diye anlasma yaptik whatsapp uzerinden.
simdi ise evden cikin ben girecem diyor. tatile geldigimizde orada kalmak istiyoruz ve emekli oldugum icin temelli gelmeyi dusunuyoruz , baska evim yok benim diyor. ihtar yollanmis durumda ve tahliye davasi baslatildi.
bu durumda kiracinin hakki var midir acaba yoksa cikmamiz mi gerekiyor?
Vayy be demek ki kiracı düşük kira ücreti ile yaşadığı halde isyan ediyor çıkmamak için sebep arıyor. Üstelik 3 senedir kalıyor. Ne insanlar var dimi kene gibi yapışıyor eve.vaybe demekki ev sahibi ben oturacam derse ve sirf tek evi varsa kiraci olarak affedersinde , kenesin. keneyi bu sekilde vucuttan s..tir ettiriyor yani ev sahibi.
bi kac yil oluyor yemin olsun ki fotoda yapmistim icerisinden. yigenime göndermistim inanmamisti bana.Yorar tabii o kadar tahribat :d iyi banyoyu sağlam bırakmışsınız :d foto var mı o evden hiç :d
Nee Manisa taraflarinda mıO zaman Manisa taraflarinda ev tutun, rahat gider gelirsiniz
İyi eğlendin he :)))Yorar tabii o kadar tahribat :d iyi banyoyu sağlam bırakmışsınız :d foto var mı o evden hiç :d
Marifet gibi anlatmayın insanları mağdur eden yüzsüz birisinizbi kac yil oluyor yemin olsun ki fotoda yapmistim icerisinden. yigenime göndermistim inanmamisti bana.
Kibarca mı gerçekten?Sizinle aşık atılmayacağını hepimize kibarca anlattığınız için tşk. Allah size ve yakınlarınıza sabır ve sağlık versin inşallah
Benim de ev sahibi ile sorunlarım var,birkaç taktik alabilir miyimsabah oldugunda varya telefonumu bi actim , telefonda whatsapta bitane mesaj geldiginde ''thinggg'' sesi olur ya, bende resmen trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrringggggggggggggggggggggggggggg diye bin tane mesaj atmis yeni ev sahibi hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?