kiraya cıktıgınız evın su aboneliğini neden üzerinize almadınızönceki konumdan da bahsetmiştim kirayı yükselti kabul etmeyince cıkın dedi ev sahibi.yarın son gündü çıkmıcağımızı anlayınca çünkü hava soğuk baharda dedik kabul etmediler.bugün de suyumuzu kestirdiler...
En mantıklısı bu ama ko sahibi yapar mı blememAz önce bizim de sular kesildi, İstanbul Ataşehir.
Kesilmiş olabilir mi?
Bu arada kontratınızla gidip kendi adınıza su sözleşmesi yaptırabilirsiniz.
Düzenleme: Kontrat yokmuş eski konunuzda gördüm şimdi.
Bence ev sahibini tehdit edin, suyu açtırmazsan gidip vergi kaçırdığın için seni şikayet edeceğim deyin. Bu arada da yeni ev aramaya bakın.
kiraya cıktıgınız evın su aboneliğini neden üzerinize almadınız
eşim konuştu hava güzel olunca karımda toparlanınca dedi.kabul etmediler ayın biri son dedi.Merhametsizler..gidip esinle guzelce konusmadiniz mi
aklıma geldi akşama eşim gelsin onu bekliyorumm .Az önce bizim de sular kesildi, İstanbul Ataşehir.
Kesilmiş olabilir mi?
Bence ev sahibini tehdit edin, suyu açtırmazsan gidip vergi kaçırdığın için seni şikayet edeceğim deyin. Bu arada da yeni ev aramaya bakın.
yok kiKış günü ne demek evden çıkmanızı istemek suyu kestirmek? Yok mu kontratınız?
eşim konuştu hava güzel olunca karımda toparlanınca dedi.kabul etmediler ayın biri son dedi.
yok ya sesi geliodu su tesisatçıyı çağırmış.gördüm.Az önce bizim de sular kesildi, İstanbul Ataşehir.
Kesilmiş olabilir mi?
evet okudum sonradanKontrat bile yapmamışlar ki
yaa varda yardım edecek yok herkes kendi halinde.sadece akıl verrler.Ne vicdansız adammış. Peki ev bakıyor musunuz? Kışın taşınmak zor ama imkansız değil. Çevrenizde yardımcı olacak eş dost akraba var mı?
bir yılı geçti işte zam yapınca böle olduBenden size tavsiye hemen şikayet edin. Hatta ev sahibine, kontrat yapmayıp vergi kaçırdığını, maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin.
Maliye bu konuda kartal gibi tepesine biner. Gayrimenkul kiraları dolayısıyla müthiş şekilde etkili çalışıyorlar. Alo 189 a ihbarınızı yapın.
Bu kış kıyamette yapılan vicdansızlığa karşı tepkisiz kalmayın.
Ne kadar zamandır kiracısınız bilmiyorum ama cezalarıyla birlikte anasını ağlatırlar adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?