- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
işte evi depremzedelere daha pahalıya kiraya vermek için muhtemelenEv sahibi neden evi bosaltmanizi istiyor ?
yani bu doğru bilgi ise ne yapabilirsiniz ki ev adamın evi ?Kendi gelip oturacakmiş
Yapacak bir şey yok, bütçenize uyduğu kadarıyla bir eve çıkacaksınız. Allah yardımcınız olsunKendi gelip oturacakmiş
Yani doğru mu bilmiyorum.Eylulde ihtar cekmisti.Ev bulamazsam nasil olacak ne yapacağım bilmiyorum.Bu yüzden çok kaygılıyımyani bu doğru bilgi ise ne yapabilirsiniz ki ev adamın evi ?
Eski konumuzun linkini koysanız daha iyi anlasilirdi. Şimdi okudum. Ev sahibiniz haklı lütfen çıkın evden. Bakın bekletmek hakka girmek hayırlı olmuyor şimdi siz çok daha zararli çıkacaksınız. O zaman da uyarmislar sizi.Depremden önce ihtar çekmişti.
Allah sana bir an evvel kendi evini versin kendi anahtarini acacagin ev versin .ayni sorun bende var mahkemelik olduk eşimle ev alicaz allah nasip ederse ev sahibi kadin para göz cikti biz cikinca evi 12.000 bine vericekLütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
işte evi depremzedelere daha pahalıya kiraya vermek için muhtemelen
4 yıl olmadı daha.1 temmuza kadar mühlet vermişti.Depremden önce ihtar çekmiş kendi oturacakmış diye, depreme neden bağladınız? Kaç senelik kiracısınız?
ne bileyim deprem filan yazınca dedim belki bunu demek istediHayır adam çok önce ihtar çekmiş zaten. Emekli olmuş kendi evinde oturmak istiyormuş haklı olarak. Depremle alakası yok.
Lütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
Kimseyi mağdur etmek istemiyorum.Bana 1 temmuza kadar süre verdi.Ben de çocuğun düzeni değişmesin diye bekledim.Simdi deprem olup gelenler olunca kiralik ev bulunmuyor olanlarda çok pahalı nasıl yapacağım bilmiyorum.Yoksa evden tabiri çıkacağımHayır adam çok önce ihtar çekmiş zaten. Emekli olmuş kendi evinde oturmak istiyormuş haklı olarak. Depremle alakası yok.
tamam da ev sahibinin suçu ne ?Kimseyi mağdur etmek istemiyorum.Bana 1 temmuza kadar süre verdi.Ben de çocuğun düzeni değişmesin diye bekledim.Simdi deprem olup gelenler olunca kiralik ev bulunmuyor olanlarda çok pahalı nasıl yapacağım bilmiyorum.Yoksa evden tabiri çıkacağım
yav ev değişmekle çocuğun düzeni bozulsa ne olacakEvden çıkmayacağım demiyorum ki.Hemen celalleniyorsunuz.Ihtar çektikten sonra konuştum 1 temmuz a kadar oturabilirsin demişti.Çocugumun okuluda var sonuçta onun düzeni 1 sene daha değişmesin diye rahat davrandım bende.Simdi ne yapacağımı bilmiyorum.Kaygimi paylaşmak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?