- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Siz olsaydınız verilen süreyi kullanmaz miydinizyav ev değişmekle çocuğun düzeni bozulsa ne olacak
bu asker çocukları ne yapyor 3/5 yıla şehir değiştirip duruyorlar
bahaneniz hiç makul değil kusura bakmayın
adam verdiği süreden vazgeçmiş ?Siz olsaydınız verilen süreyi kullanmaz miydiniz
ülkede uzun süredir kiralık ev sorunu var, ne kadar erken çıkmış olsanız o kadar kolay ev bulurdunuz. şmdi depremle ortlaık 1 kat daha karıştı.Siz olsaydınız verilen süreyi kullanmaz miydiniz
Anlıyorum;ama size tavsiyem deprem, ekonomik kriz, barınma krizi, seçim savaşları derken ortalık iyice karışmadan bir kiralık ev bulup hemen taşının. Kiralar daha çok el yakar. Her şey usulüne uygun, ihtarını çekmiş ve yapmanız gereken şey çıkmak ve bir an evvel çıkmak da en çok sizin yararınıza olacak. En fazla kendi oturmayıp da başkasına kiraya verirse dava açar tazminat alırsınız.4 yıl olmadı daha.1 temmuza kadar mühlet vermişti.
Lütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
Kendi gelip oturacakmiş
Depremden önce ihtar çekmişti.
E çık o zaman o tarihte? Daha ne istiyorsun anlamadım ki. Oyalanmasaydınız. Geçmiş olsun.Hemen çık demiyor ki.1 temmuz a kadar sürem var hala
bakın bu deprem hiç aklıma gelmeyecek bir sürü sıkıntıya yol açtı planlarımdaÇıkacağım zaten merak etmeyin.Cikmayacagim demiyorum ki
Mersin'de misiniz eger öyleyse keşke Eylül ayından itibaren yavaş yavaş baksaydiniz deprem öncesi de göç almaya başlamıştı yabancı nüfus olarak ve kiralar yine yüksekti.Ben sadece akıl almak istemiştim eleştirilmek değil.Derdimi paylaşmak istedim
Eleştirmek için söylemiyorum ama ülke son iki senedir kafayı yemiş durumda , yani çıkmanız şart ise o an yani eylul ayında çıkmanız lazımdı, mantikli olan hareket oydu , çünkü her ay kiralar katlanarak gidiyor , ülkedeki ekonomik krizin farkında değil misiniz?Siz olsaydınız verilen süreyi kullanmaz miydiniz
ben kullanmazdim .mart ayinda orta buyuklukte ile tasindim 3500'e ev tuttuk .haziran sonu evden tasindik yeni kiraci 6-6.5 civari bir seye evi tuttu dediler .simdi ayni bolgede 8-9 civari evlerSiz olsaydınız verilen süreyi kullanmaz miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?