- Konu Sahibi Nazlican333
-
Kaç yillik kiracisiniz ?Lütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
kendi oturacakmis tek eviymis yani her turlu ihtar hakki varKaç yillik kiracisiniz ?
5 yıldan az ise ihtar çekme hakkı yok.
Kiranizin kaç TL olmasını istiyor da çıkmanızı istiyor?
Tek evi değil.Kendisi İstanbul da yaşıyorum.Orda da evi var.6 ay burda 6 ay orda kalmak için çıkartıyor benikendi oturacakmis tek eviymis yani her turlu ihtar hakki var
yasadiginiz sehirde tek evi olmasi ihtar icin yeterli .kendisi barinacak sonucta 6 aylik olayi kiraciyi hic ilgilendirmez .isterse yilda 5 gun kalsin kendi kaldigi surece sizi cikartabilirTek evi değil.Kendisi İstanbul da yaşıyorum.Orda da evi var.6 ay burda 6 ay orda kalmak için çıkartıyor beni
Kimseyi mağdur etmek istemiyorum.Bana 1 temmuza kadar süre verdi.Ben de çocuğun düzeni değişmesin diye bekledim.Simdi deprem olup gelenler olunca kiralik ev bulunmuyor olanlarda çok pahalı nasıl yapacağım bilmiyorum.Yoksa evden tabiri çıkacağım
Ev sahibi başka evi yoksa kendi de kirada mi oturuyormuş?kendi oturacakmis tek eviymis yani her turlu ihtar hakki var
baska sehirden gelicekmis .konu sahibinin dedigine gore 6 ay istanbul 6 ayda kiradaki evinde barinacakmis .yani kendi oturacagi icin kanunen hakli oluyorEv sahibi başka evi yoksa kendi de kirada mi oturuyormuş?
Sizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemezTek evi değil.Kendisi İstanbul da yaşıyorum.Orda da evi var.6 ay burda 6 ay orda kalmak için çıkartıyor beni
İstanbul'da bir evi varsa ihtar çekemezbaska sehirden gelicekmis .konu sahibinin dedigine gore 6 ay istanbul 6 ayda kiradaki evinde barinacakmis .yani kendi oturacagi icin kanunen hakli oluyor
emlakcilara cevrenize haber salin . her gun sitelere bakip bildirimleri acin hakkinizda hayirlisi insallah bulursunuzTamam yanlis yapmışım anladım.Ben de ilk defa kiraci oldum bilemedim düşünemedim.Kusura bakmayin.Hemen ev bakacağım insallah bir ev bulur tasinirim
Aksine evler bosalmiyor mesela benim sitede kiralık ev yok şuan tanıdıklarım ev arıyor yan tarafımda komşu sitede sormuşlar 9 bin demisler depremden birkaç gün önce mesela .Bilemedim böyle olacağını gerçekten ne deseniz haklısınız. Yaşadığım siteden de hemen ayrılmak istemedim ne bileyim belki burdan bir ev boşalır diye bekledim.Bilemedim
Tek evi değil.Kendisi İstanbul da yaşıyorum.Orda da evi var.6 ay burda 6 ay orda kalmak için çıkartıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?