Amin inşallah aminnBurdan tüm kiracılara kocaman sarılıyorum
Rabbim tüm kiracılara çok çok çok güzel evler, kötü ev sahiplerinede vicdan nasip etsin inşallah
Şikayet edeceğim gerekli yerlere avukat arkadaşım da var ama eşim yanaşmak istemiyor sinir oluyorumŞikayet edin hiç bişey yapamaz yüzde 25 zam yapıp gönderin kendisi de şikayet etsin aynen böyle söyleyin.
Evet yüzde 25 hiçbir işe yaramaz ama fahiş zam da yapmaması lazım hadi bir yapıldı iki yapıldı sürekli böyle devam ediyor.
Benim eşimde yanaşmıyor aman üç beş hesabı yapma diyor ama olmaz ki böyle nereye kadar.Şikayet edeceğim gerekli yerlere avukat arkadaşım da var ama eşim yanaşmak istemiyor sinir oluyorum
Kizlar geçen sene 3.500 e ev tuttuk ve sozlesmemiz bitti ev sahibi kirayı birden 9 bin TL ye çıkardı %25 den fazlasını veremeyeceğimizi söyledik gidin şikayet edin isterseniz bir ton da avukata para verirsiniz bende burada evimde kira ödüyorum bedava oturmuyorum benimde durumlar karışık dedi . ise girdim çalışıp bir araba alırız altimiza diye eşimin maasi kiraya benimki eve gidecek moralim çok bozuk sabahtan beri ağlamakli geziyorum öyle ortada oturduğumuz evde kucucuk ev yani 8 bin etmez napacagim esiminde benimde moralimiz çok bozuk
Ev sahibi para kazanmak istiyorsa parasıni daha karlı işlere yatırabilirdi. Barınma temel ihtiyaç olduğu için böyle durumlar için kısıtlamalar mevcut. Hem hiçbir riske girmeyim hem de enflasyon oranında paramı kazanayım olmuyor. Ev sahibine acıyanları anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?