Merhaba kizlar. Ben iki sene once evlendim ve evlendigimizde esim ev aldi yani insaata temelden girdi bir seneye biter dediler bizde kisa sure icin kiralik bir eve ciktik. Ve kiralik olarak ciktimiz ev de benim amcamlarin arkadaslarinin kiraya verdigi ev. Bizim evimizin isi cok uzasi ve suan 2. Sene oldu ev hala bitmedi. Aslinda evin icinde her sey tamam mobilyalarim bile geldi ama sadece elektrik ve suyun sehir merkezine baglanmasini bekliyoruz. En son iki yillik sozlesmem agustos ayinda bitti ama evdeki isler bitmedigi icin tekrar kiramizi odedik ve kalmaya devam ettik. Simdi durum su, ev sahibimiz bize iki uc aydir zaten deli gibi baski yapiyor. Esim muhattap oluyordu hep adamla esimin gormedigi baski kalmadi. Ev sahibinin karisi tarafindan aranarak evden cikin defolun evden gibi soylemlwrine iki aydir katlaniyor. Ki konuyuda bana hic aksettirmedi simdiye kadar benim karismami istemedi. İki uc gun once mutteahite sordugumuzda su ve elektrik baglanmasi bir hafta on gunu bulur onlar baglanmadanda eve gecmeyin dedi. Kayin pederimde ev sahibini arayarak biz bu ayin kirasini verelim ayin ortasinda bile ciksak tam kira vermis olalim diye bilgi vermek icin aradiginda ev sahibimizin karisi adama agiz dolusu hakaret etmis ve pazar guni evi bosaltiyorsunuz demis. Bende artik yeter dedim ve kadini aradim. Kadin oyle bir bagiriyor ki gorseniz, defolun evimden, evidmen cikin vs ama normal bi bagiris degil duvarlari yumrukluyor kendi evinde boyle bagirirken. Tabi bende soyleyecgimi soyledim.
Benim suan kiram zaten uzadi ve belirsiz sureli sozlesmeye donmusken bana boyle cikmam icin ettigi hakaretler vs artik canima tak etti. Ve tekrar ayni durum olursa yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.
Simdi benimle ayni yada benzer durum yasamis olan var mi aranizda? Bu surecler nasil isliyor?
Ben gorusme sonrasi konuyu amcama bildirdim onlarin arkadaslari oldugu icin, amcam da ev sahibimle gorusmus ve bana ben hallettim sorun yok ararsa acma bana soyle ben muhattap olucam onunla artik dedi ama benim icim hic rahat degil
Benim suan kiram zaten uzadi ve belirsiz sureli sozlesmeye donmusken bana boyle cikmam icin ettigi hakaretler vs artik canima tak etti. Ve tekrar ayni durum olursa yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.
Simdi benimle ayni yada benzer durum yasamis olan var mi aranizda? Bu surecler nasil isliyor?
Ben gorusme sonrasi konuyu amcama bildirdim onlarin arkadaslari oldugu icin, amcam da ev sahibimle gorusmus ve bana ben hallettim sorun yok ararsa acma bana soyle ben muhattap olucam onunla artik dedi ama benim icim hic rahat degil