Kiramiz en son sozlesme biterken 20 bin tl idi. Sozlesme bittiginde yeni kiraya verecegi bedel olan 30 bin tl ye yukseltti ve bizde yeterki sussun dedik kabul ettik. Onun derdi ben sizden sonra nasil kiraci bulucam hemen derdinde o banada oyle soyledi zateninsaattan ev alınca zamanında bitmiyor ben de aynı durumu yaşıyorum. siz ev sahibine 2 yıl sonra kesin cıkacağız dediniz sanırım, kiranız uygun o yuzden cıkmanızı istiyorlar muhtemelen. kısa zamanda cıkacaksanız biraz daha idare edin bence
Kayin pederim rahatsiz ve onlarin evi pek musait degil. Ya yasadigim sehirde esimin kardesinin kaldigi ev de var gerekirse orayada gecerim en son ihtimalle ama benim sozlesmem var zaten avukatla konustum sozlesmem bittiginde sonraki ayin kirasini odediysem sozlesmem otomatik olarak yenileniyormus ve bunun 5 yada 10 sene sanirim suresi oluyormus. Kendi haklarimida bilirken bir sura en azindan daha idare etmek istiyorum burda ama bu hakaret vs yasal surec baslatilabilir miGörgüsüzler ev sahibi olursa böyle olur.
Eşyalarınızı, kayınbabanıza aldırıp Elektrik bağlanana kadar orda kalamaz mısınız?
Kimseyle muhatap olmayın. Eşiniz de siz de sakin olun. Bir yolunu bulun çıkın evden. Bir de Depozito vermiş miydiniz?
Eğer ki verdiyseniz o bir kira yerine geçiyor. 1 ay daha kalabilirsiniz.
ya bu malı olanların kendini birşey sanması da cok garip. dediğinize göre zaten 1 ay kalmış cok bi şey kalmamış az daha muhatap olmadan sıkın dişinizi. amcanız ben konusucam demis zatenKiramiz en son sozlesme biterken 20 bin tl idi. Sozlesme bittiginde yeni kiraya verecegi bedel olan 30 bin tl ye yukseltti ve bizde yeterki sussun dedik kabul ettik. Onun derdi ben sizden sonra nasil kiraci bulucam hemen derdinde o banada oyle soyledi zaten
ya gercekten verdiği sürelerin üstüne bi kaç ay daha ekleyip beklemek gerekiyor cidden. benim ev sahibim o konuda çok sükür iyi. istediğiniz kadar oturun 1 ay öncesinden haber verirsiniz dediBiz evi satıp yeni ev aldık. Müteahhit zamanında bitiremedi, 15 gün elektrik su olmayan eve taşınmak zorunda kaldık. Eşyaları paşa paşa koyduk. Annemlerin evde kaldık
Sattığımız kişiye söz verdik, onlarda ev sahiplerine söz vermişlerdi. Mecbur çıktık evden.
Yerinizde olsam böyle sonradan görmelerle hiç uğraşmama. Eninde sonunda belasını bir yerden bulur o kadın.Kayin pederim rahatsiz ve onlarin evi pek musait degil. Ya yasadigim sehirde esimin kardesinin kaldigi ev de var gerekirse orayada gecerim en son ihtimalle ama benim sozlesmem var zaten avukatla konustum sozlesmem bittiginde sonraki ayin kirasini odediysem sozlesmem otomatik olarak yenileniyormus ve bunun 5 yada 10 sene sanirim suresi oluyormus. Kendi haklarimida bilirken bir sura en azindan daha idare etmek istiyorum burda ama bu hakaret vs yasal surec baslatilabilir mi
Biz kendisine dedik ki cikmadan bir ay once bilgi vericez ay basinda bile ciksak bir aylik kirayi veririz bile dedik. Bizimki biz cikinca hemen kiraci bulamazmis o yuzden ekmegiyle oynuyormusuz onun oyle diyor. Hatta biz ciktiktan sonra 3-5 aylik daha kira talep edecekmis bizden oyle hayalleri varya gercekten verdiği sürelerin üstüne bi kaç ay daha ekleyip beklemek gerekiyor cidden. benim ev sahibim o konuda çok sükür iyi. istediğiniz kadar oturun 1 ay öncesinden haber verirsiniz dedi
Maddi sorun yoksa evet. bir çok kişi sıkışık durumdaya gercekten verdiği sürelerin üstüne bi kaç ay daha ekleyip beklemek gerekiyor cidden. benim ev sahibim o konuda çok sükür iyi. istediğiniz kadar oturun 1 ay öncesinden haber verirsiniz dedi
Çıkarken anahtar teslim tutanağı yapın. Yoksa alır… ayrıca amcanız uğraşsın, boşverin sizBiz kendisine dedik ki cikmadan bir ay once bilgi vericez ay basinda bile ciksak bir aylik kirayi veririz bile dedik. Bizimki biz cikinca hemen kiraci bulamazmis o yuzden ekmegiyle oynuyormusuz onun oyle diyor. Hatta biz ciktiktan sonra 3-5 aylik daha kira talep edecekmis bizden oyle hayalleri var
oldu canım ya başka isteği de var mıymısBiz kendisine dedik ki cikmadan bir ay once bilgi vericez ay basinda bile ciksak bir aylik kirayi veririz bile dedik. Bizimki biz cikinca hemen kiraci bulamazmis o yuzden ekmegiyle oynuyormusuz onun oyle diyor. Hatta biz ciktiktan sonra 3-5 aylik daha kira talep edecekmis bizden oyle hayalleri var
Bana diyor ki ben gecimimi o evin kirasiyla sagliyorum. Halbuki yalan amcam bile dedi yalan soyluyor daha 4-5 dairesi var onun kiraya verdigi diyeoldu canım ya başka isteği de var mıymıs
açgözlü kadının tekiymis. sen bosver kurtulmana bak en kısa zamanda. bu arada evin de hayırlı olsun güle güle oturunBana diyor ki ben gecimimi o evin kirasiyla sagliyorum. Halbuki yalan amcam bile dedi yalan soyluyor daha 4-5 dairesi var onun kiraya verdigi diye
Tesekkur ederim insallah en kisa zamanda:) evdede eksik o kadar cok is var ki ama hicbir seyi dusunmuyorum suan su isi hallolsa yetecek elektrigi bile bi sekilde bi sure halleriz bi sekildeaçgözlü kadının tekiymis. sen bosver kurtulmana bak en kısa zamanda. bu arada evin de hayırlı olsun güle güle oturun
Öyle birşey yapamaz madem amaç para çıkmayın birkaç ay daha, herşeyiniz belgeli kanıtlı olsun.Hatta biz ciktiktan sonra 3-5 aylik daha kira talep edecekmis bizden oyle hayalleri var
Belgelerimiz var esime attigi defolun evimden cikin vs icerikli mesajlar, esimi gun icinde 7-8 defa aradigi arama kayitlari vs hepsi elimizde. Ayrica kira odeme tarihimiz ayin 25 i olmasina ragmen ayin 20 sinde kirayi odeyin diye attigi mesajlar bile duruyorÖyle birşey yapamaz madem amaç para çıkmayın birkaç ay daha, herşeyiniz belgeli kanıtlı olsun.
arkadaşım takmayın kafanızaBana diyor ki ben gecimimi o evin kirasiyla sagliyorum. Halbuki yalan amcam bile dedi yalan soyluyor daha 4-5 dairesi var onun kiraya verdigi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?