Ev sahibi ile yasadigimiz durum? Uzun ama okursaniz sevinirim

arkadaşım takmayın kafanıza
amcanız açma telefonlarını halledeceğim ben demiş
daha ne boşverin

hem nasıl bulamazmış kiracı? eğer istanbuldaysanız anında tutuluyor zaten :)
Yok edirnedeyim ama burdada kiraci bulmak zor degil zaten, bunlarin ki acgozluluk zaten soyledikleri yalan savunmalardan da belli

Yok canım öyle olmaz bir sene verelim deseydiniz

Peki o sizi mahkemeye verebilitmi bilmediğim için soruyorum sözleşme bitmiş ya yeni sözleşme yaptimi sizinle yoksa sözleşme bittiği halde çıkmadılar diye dava açabilir mi ? Bunu merak ettim bilen varsa yazabilir

belirsiz süreli uzar yani öyle sözleşme bitti diye kapı dışarı atamaz. mahkemeye verirse de 6 ay daha oturum izni verirler. ev sahipleri zaten bu yüzden kavgayla bezdirip göndermeye calisiyolar

Simdi durum soyle bizim sozlesmesi
İki ay once bitti ama biz cikamayacigimizi soyledik ve tekrar kiramizi verdik hemde zamli fiyati, yani sozlesmem suresiz olarak yenilenmis oldu. Eger ev sahibi kabul etmeseydi kirayi sozlesme uzamamis olurdu ama kendisi aldi hatta iki aylik kira aldi bizden o yuzden sozlesme belirsiz sureli olarak yenilenmis oldu

belirsiz süreli uzar yani öyle sözleşme bitti diye kapı dışarı atamaz. mahkemeye verirse de 6 ay daha oturum izni verirler. ev sahipleri zaten bu yüzden kavgayla bezdirip göndermeye calisiyolar
Sözleşme bitince yasal hakkını kullanıp hakaret etmeden birşey yapsaymis o zaman direkt avukatla hakkı neyse işleme koysa bu kadar patırtı dan daha etkili sonuç alırdı bence .Avukatına gidip gereken neyse yap diyecek 6 ay olur ne olursa olur bir şekilde işlemi başlatmış olur .Şeklen yaptığı doğru değil Tabi kavga da etmesin konu sahibi neler duyuyoruz cinnet geçiriyor insanlar bir anda belli olmuyor hiç Biran önce kendi evinize geçersiniz umarım

Bu kadar delirmesi garip geldi ev sahibinin siz bu kadar sakinken tuhaf bu
Bu kadar delirmeside soyle ki, uc dort aydir esimi gunde 5-6 kez telefonla arayarak ne zaman cikacaksiniz bana net bir tarih verin diyip esim vermek istememesine ragmen ev sahibine ustana sor bana bilgi ver kiraci bulacagim dedigi icin bizde onlardan aldigimiz bilgiyi ev sahibimize ilettik. Yani evet ev sahibimize onun zoruyla onceki cikacagimizi soylemistik cikamadik ev sahibininde delirmesinin sebebi bu.

Kesinlikle yani keske avukata gitseydi keske kapiya polis gonderseydi en azindan kim hakli kim haksiz cikardi ona gore bi yol izlenirdi. Ama yaptigi sey hakaret ve tacize giriyor artik

Kesinlikle yani keske avukata gitseydi keske kapiya polis gonderseydi en azindan kim hakli kim haksiz cikardi ona gore bi yol izlenirdi. Ama yaptigi sey hakaret ve tacize giriyor artik
Kapıya polis gonderemez bu polisin işi degilki karışsın mahkemeye gider size hakaret edemez o yüzden siz hiç konuşmayın ararsa demekki konusmayi bilmiyor hakaretle hicbirsey çözülmez zaten .Siz karşılık olarak hakaret yazılı birşey yapmayın sakın.Umarim bı kendine gelir karşı tarafta

Bence taşının tek sorun elektrik doğalgaz ise 10 güne gelecekse 10 gün kv deniz de kalın

Bence taşının tek sorun elektrik doğalgaz ise 10 güne gelecekse 10 gün kv deniz de kalın
Ya kayinvalidem ile ayni yerde yasamiyoruz o ilcede yasiyor ben sehirde ben calisiyorum onda kalmam cok zor yani. Dedigim gibi esimin kardesi yalniz yasiyor gerekirse gider onda yasarim ama sozlesmem varken de neden gideyim suan

Yok ben telefonda bile hakaret etmedim o bana ederken sadece benimle boyle konusamazsiniz vs dedim. Sonrada konuyu amcama ilettim iste

Açmayın telefonlarını muhattap olmayın. Çıkmıyorum yasal işlem başlat diyin. Zaten az bi zaman kalmış ama müteahhit 10 gün dediyse nerden baksanız 1 ay daha sürer sizin iş.

Açmayın telefonlarını muhattap olmayın. Çıkmıyorum yasal işlem başlat diyin. Zaten az bi zaman kalmış ama müteahhit 10 gün dediyse nerden baksanız 1 ay daha sürer sizin iş.
Valla bu 15-20 gun bekliycem. Olmazsada cikicam artik susuz elektriksiz bi caresini bulucam. Canimdan bezdim

Ben olsam şimdiye kadar çoktan başka eve taşınmıştım. Bu kadar aksiyona gerek yok. Millet bir değişik oldu. Sanki herkesin silahı cebinde gibi. O riske hiç girmem.

Kirayı elden mi alıyor? Vergi kaçırıyorsa şikayet edin, gerçi size de cezası var diye biliyorum elden veriyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…