Yok edirnedeyim ama burdada kiraci bulmak zor degil zaten, bunlarin ki acgozluluk zaten soyledikleri yalan savunmalardan da belliarkadaşım takmayın kafanıza
amcanız açma telefonlarını halledeceğim ben demiş
daha ne boşverin
hem nasıl bulamazmış kiracı? eğer istanbuldaysanız anında tutuluyor zaten :)
Yok canım öyle olmaz bir sene verelim deseydinizBiz kendisine dedik ki cikmadan bir ay once bilgi vericez ay basinda bile ciksak bir aylik kirayi veririz bile dedik. Bizimki biz cikinca hemen kiraci bulamazmis o yuzden ekmegiyle oynuyormusuz onun oyle diyor. Hatta biz ciktiktan sonra 3-5 aylik daha kira talep edecekmis bizden oyle hayalleri var
İnanip ister de gorgusuzYok canım öyle olmaz bir sene verelim deseydiniz
Peki o sizi mahkemeye verebilitmi bilmediğim için soruyorum sözleşme bitmiş ya yeni sözleşme yaptimi sizinle yoksa sözleşme bittiği halde çıkmadılar diye dava açabilir mi ? Bunu merak ettim bilen varsa yazabilirBelgelerimiz var esime attigi defolun evimden cikin vs icerikli mesajlar, esimi gun icinde 7-8 defa aradigi arama kayitlari vs hepsi elimizde. Ayrica kira odeme tarihimiz ayin 25 i olmasina ragmen ayin 20 sinde kirayi odeyin diye attigi mesajlar bile duruyor
belirsiz süreli uzar yani öyle sözleşme bitti diye kapı dışarı atamaz. mahkemeye verirse de 6 ay daha oturum izni verirler. ev sahipleri zaten bu yüzden kavgayla bezdirip göndermeye calisiyolarPeki o sizi mahkemeye verebilitmi bilmediğim için soruyorum sözleşme bitmiş ya yeni sözleşme yaptimi sizinle yoksa sözleşme bittiği halde çıkmadılar diye dava açabilir mi ? Bunu merak ettim bilen varsa yazabilir
Simdi durum soyle bizim sozlesmesiPeki o sizi mahkemeye verebilitmi bilmediğim için soruyorum sözleşme bitmiş ya yeni sözleşme yaptimi sizinle yoksa sözleşme bittiği halde çıkmadılar diye dava açabilir mi ? Bunu merak ettim bilen varsa yazabilir
Sözleşme bitince yasal hakkını kullanıp hakaret etmeden birşey yapsaymis o zaman direkt avukatla hakkı neyse işleme koysa bu kadar patırtı dan daha etkili sonuç alırdı bence .Avukatına gidip gereken neyse yap diyecek 6 ay olur ne olursa olur bir şekilde işlemi başlatmış olur .Şeklen yaptığı doğru değil Tabi kavga da etmesin konu sahibi neler duyuyoruz cinnet geçiriyor insanlar bir anda belli olmuyor hiç Biran önce kendi evinize geçersiniz umarımbelirsiz süreli uzar yani öyle sözleşme bitti diye kapı dışarı atamaz. mahkemeye verirse de 6 ay daha oturum izni verirler. ev sahipleri zaten bu yüzden kavgayla bezdirip göndermeye calisiyolar
Bu kadar delirmeside soyle ki, uc dort aydir esimi gunde 5-6 kez telefonla arayarak ne zaman cikacaksiniz bana net bir tarih verin diyip esim vermek istememesine ragmen ev sahibine ustana sor bana bilgi ver kiraci bulacagim dedigi icin bizde onlardan aldigimiz bilgiyi ev sahibimize ilettik. Yani evet ev sahibimize onun zoruyla onceki cikacagimizi soylemistik cikamadik ev sahibininde delirmesinin sebebi bu.Bu kadar delirmesi garip geldi ev sahibinin siz bu kadar sakinken tuhaf bu
Kesinlikle yani keske avukata gitseydi keske kapiya polis gonderseydi en azindan kim hakli kim haksiz cikardi ona gore bi yol izlenirdi. Ama yaptigi sey hakaret ve tacize giriyor artikSözleşme bitince yasal hakkını kullanıp hakaret etmeden birşey yapsaymis o zaman direkt avukatla hakkı neyse işleme koysa bu kadar patırtı dan daha etkili sonuç alırdı bence .Avukatına gidip gereken neyse yap diyecek 6 ay olur ne olursa olur bir şekilde işlemi başlatmış olur .Şeklen yaptığı doğru değil Tabi kavga da etmesin konu sahibi neler duyuyoruz cinnet geçiriyor insanlar bir anda belli olmuyor hiç Biran önce kendi evinize geçersiniz umarım
Kapıya polis gonderemez bu polisin işi degilki karışsın mahkemeye gider size hakaret edemez o yüzden siz hiç konuşmayın ararsa demekki konusmayi bilmiyor hakaretle hicbirsey çözülmez zaten .Siz karşılık olarak hakaret yazılı birşey yapmayın sakın.Umarim bı kendine gelir karşı taraftaKesinlikle yani keske avukata gitseydi keske kapiya polis gonderseydi en azindan kim hakli kim haksiz cikardi ona gore bi yol izlenirdi. Ama yaptigi sey hakaret ve tacize giriyor artik
Bence taşının tek sorun elektrik doğalgaz ise 10 güne gelecekse 10 gün kv deniz de kalınMerhaba kizlar. Ben iki sene once evlendim ve evlendigimizde esim ev aldi yani insaata temelden girdi bir seneye biter dediler bizde kisa sure icin kiralik bir eve ciktik. Ve kiralik olarak ciktimiz ev de benim amcamlarin arkadaslarinin kiraya verdigi ev. Bizim evimizin isi cok uzasi ve suan 2. Sene oldu ev hala bitmedi. Aslinda evin icinde her sey tamam mobilyalarim bile geldi ama sadece elektrik ve suyun sehir merkezine baglanmasini bekliyoruz. En son iki yillik sozlesmem agustos ayinda bitti ama evdeki isler bitmedigi icin tekrar kiramizi odedik ve kalmaya devam ettik. Simdi durum su, ev sahibimiz bize iki uc aydir zaten deli gibi baski yapiyor. Esim muhattap oluyordu hep adamla esimin gormedigi baski kalmadi. Ev sahibinin karisi tarafindan aranarak evden cikin defolun evden gibi soylemlwrine iki aydir katlaniyor. Ki konuyuda bana hic aksettirmedi simdiye kadar benim karismami istemedi. İki uc gun once mutteahite sordugumuzda su ve elektrik baglanmasi bir hafta on gunu bulur onlar baglanmadanda eve gecmeyin dedi. Kayin pederimde ev sahibini arayarak biz bu ayin kirasini verelim ayin ortasinda bile ciksak tam kira vermis olalim diye bilgi vermek icin aradiginda ev sahibimizin karisi adama agiz dolusu hakaret etmis ve pazar guni evi bosaltiyorsunuz demis. Bende artik yeter dedim ve kadini aradim. Kadin oyle bir bagiriyor ki gorseniz, defolun evimden, evidmen cikin vs ama normal bi bagiris degil duvarlari yumrukluyor kendi evinde boyle bagirirken. Tabi bende soyleyecgimi soyledim.
Benim suan kiram zaten uzadi ve belirsiz sureli sozlesmeye donmusken bana boyle cikmam icin ettigi hakaretler vs artik canima tak etti. Ve tekrar ayni durum olursa yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.
Simdi benimle ayni yada benzer durum yasamis olan var mi aranizda? Bu surecler nasil isliyor?
Ben gorusme sonrasi konuyu amcama bildirdim onlarin arkadaslari oldugu icin, amcam da ev sahibimle gorusmus ve bana ben hallettim sorun yok ararsa acma bana soyle ben muhattap olucam onunla artik dedi ama benim icim hic rahat degil
Ya kayinvalidem ile ayni yerde yasamiyoruz o ilcede yasiyor ben sehirde ben calisiyorum onda kalmam cok zor yani. Dedigim gibi esimin kardesi yalniz yasiyor gerekirse gider onda yasarim ama sozlesmem varken de neden gideyim suanBence taşının tek sorun elektrik doğalgaz ise 10 güne gelecekse 10 gün kv deniz de kalın
Tekrar kirayi gonderdigim icin yenilendi degil miKafana göre çıkamazsın sözleşme yenilenmiş.
Yok ben telefonda bile hakaret etmedim o bana ederken sadece benimle boyle konusamazsiniz vs dedim. Sonrada konuyu amcama ilettim isteKapıya polis gonderemez bu polisin işi degilki karışsın mahkemeye gider size hakaret edemez o yüzden siz hiç konuşmayın ararsa demekki konusmayi bilmiyor hakaretle hicbirsey çözülmez zaten .Siz karşılık olarak hakaret yazılı birşey yapmayın sakın.Umarim bı kendine gelir karşı tarafta
Açmayın telefonlarını muhattap olmayın. Çıkmıyorum yasal işlem başlat diyin. Zaten az bi zaman kalmış ama müteahhit 10 gün dediyse nerden baksanız 1 ay daha sürer sizin iş.Merhaba kizlar. Ben iki sene once evlendim ve evlendigimizde esim ev aldi yani insaata temelden girdi bir seneye biter dediler bizde kisa sure icin kiralik bir eve ciktik. Ve kiralik olarak ciktimiz ev de benim amcamlarin arkadaslarinin kiraya verdigi ev. Bizim evimizin isi cok uzasi ve suan 2. Sene oldu ev hala bitmedi. Aslinda evin icinde her sey tamam mobilyalarim bile geldi ama sadece elektrik ve suyun sehir merkezine baglanmasini bekliyoruz. En son iki yillik sozlesmem agustos ayinda bitti ama evdeki isler bitmedigi icin tekrar kiramizi odedik ve kalmaya devam ettik. Simdi durum su, ev sahibimiz bize iki uc aydir zaten deli gibi baski yapiyor. Esim muhattap oluyordu hep adamla esimin gormedigi baski kalmadi. Ev sahibinin karisi tarafindan aranarak evden cikin defolun evden gibi soylemlwrine iki aydir katlaniyor. Ki konuyuda bana hic aksettirmedi simdiye kadar benim karismami istemedi. İki uc gun once mutteahite sordugumuzda su ve elektrik baglanmasi bir hafta on gunu bulur onlar baglanmadanda eve gecmeyin dedi. Kayin pederimde ev sahibini arayarak biz bu ayin kirasini verelim ayin ortasinda bile ciksak tam kira vermis olalim diye bilgi vermek icin aradiginda ev sahibimizin karisi adama agiz dolusu hakaret etmis ve pazar guni evi bosaltiyorsunuz demis. Bende artik yeter dedim ve kadini aradim. Kadin oyle bir bagiriyor ki gorseniz, defolun evimden, evidmen cikin vs ama normal bi bagiris degil duvarlari yumrukluyor kendi evinde boyle bagirirken. Tabi bende soyleyecgimi soyledim.
Benim suan kiram zaten uzadi ve belirsiz sureli sozlesmeye donmusken bana boyle cikmam icin ettigi hakaretler vs artik canima tak etti. Ve tekrar ayni durum olursa yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.
Simdi benimle ayni yada benzer durum yasamis olan var mi aranizda? Bu surecler nasil isliyor?
Ben gorusme sonrasi konuyu amcama bildirdim onlarin arkadaslari oldugu icin, amcam da ev sahibimle gorusmus ve bana ben hallettim sorun yok ararsa acma bana soyle ben muhattap olucam onunla artik dedi ama benim icim hic rahat degil
Valla bu 15-20 gun bekliycem. Olmazsada cikicam artik susuz elektriksiz bi caresini bulucam. Canimdan bezdimAçmayın telefonlarını muhattap olmayın. Çıkmıyorum yasal işlem başlat diyin. Zaten az bi zaman kalmış ama müteahhit 10 gün dediyse nerden baksanız 1 ay daha sürer sizin iş.
Kirayı elden mi alıyor? Vergi kaçırıyorsa şikayet edin, gerçi size de cezası var diye biliyorum elden veriyorsanız.Simdi durum soyle bizim sozlesmesi
İki ay once bitti ama biz cikamayacigimizi soyledik ve tekrar kiramizi verdik hemde zamli fiyati, yani sozlesmem suresiz olarak yenilenmis oldu. Eger ev sahibi kabul etmeseydi kirayi sozlesme uzamamis olurdu ama kendisi aldi hatta iki aylik kira aldi bizden o yuzden sozlesme belirsiz sureli olarak yenilenmis oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?