• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi sorunsali

yerinize kiracı bulmak zorundasınız yoksa evin boş kalan aylarının parasını sizden alabilir 1 yıllık sözleşme yaptığınızı düşünerek söylüyorum tabi.

ev sahibinin ne suçu var otopark kolonlu ise anlamadım.
8 dairelik yerde çok mu araba var siz sığdıramadınız.
arabayı çizdi iseler ev sahibinin ne suçu var kp evin önünde 2 kere camını tuzla buz ettiler ne yapalım belediyeyi mi mahkemeye verelim

Otoparkla ilgili bizim binada da aynı sorunlar yaşanır. Binanın otoparkı biçimsiz olduğundan az araba alıyor. Aslında arabaları sıralasanız herkes sığar ama en sondakinin çıkması için sırayla tüm arabaların çıkması lazım. Bina olarak otoparka sadece mal sahipleri arabalarını bırakıyor, kiracılar bırakamıyorlar. Böyle bir karar alındı.
Bir çok ev sahibi otoparklı diye evini kiraya veriyor. Hadi buyurun cümbüşe. Ortalık ayağa kalkıyor.
Bence kiralarken tüm bunları araştırmak lazım.
Ancak araba çizildi diye evsahibini suçlamak da çok komik olmuş.
Ayrıca kontratınız varsa ve erkenden çıkarsanız oturmadığınız ayların kirasını ödemek zorundasınız.

Farkli biri de sozlesme iki taraf icin gecerli ama ev sahibi kafasina gore cikartmasin diye dedi.
evet ev sahibi kafasına göre çıkartmasın diye zaten. ama kiracıda kafasına göre çıkıp gitmesin diyede geçerli...

Otoparkla ilgili bizim binada da aynı sorunlar yaşanır. Binanın otoparkı biçimsiz olduğundan az araba alıyor. Aslında arabaları sıralasanız herkes sığar ama en sondakinin çıkması için sırayla tüm arabaların çıkması lazım. Bina olarak otoparka sadece mal sahipleri arabalarını bırakıyor, kiracılar bırakamıyorlar. Böyle bir karar alındı.
Bir çok ev sahibi otoparklı diye evini kiraya veriyor. Hadi buyurun cümbüşe. Ortalık ayağa kalkıyor.
Bence kiralarken tüm bunları araştırmak lazım.
Ancak araba çizildi diye evsahibini suçlamak da çok komik olmuş.
Ayrıca kontratınız varsa ve erkenden çıkarsanız oturmadığınız ayların kirasını ödemek zorundasınız.

Suclamak degil de sonucta kullanamadigimiz icin boyle oldu.

evet ev sahibi kafasına göre çıkartmasın diye zaten. ama kiracıda kafasına göre çıkıp gitmesin diyede geçerli...

Biz ciktigimizda oyle birsey gecerli olmadigini soylemisti. Tabii biz tasinmis bulunduk. Oyuzden sordum mahkeme dava vs. Acilmasi durumunu

ev sahibinin ne suçu var otopark kolonlu ise anlamadım.
8 dairelik yerde çok mu araba var siz sığdıramadınız.
arabayı çizdi iseler ev sahibinin ne suçu var kp evin önünde 2 kere camını tuzla buz ettiler ne yapalım belediyeyi mi mahkemeye verelim

Keske birseyi de okurken anlasaniz. Ben onun yuzunden cizildi demedim. Otoparki kullanamadik oyuzden dedim. Kalabaliktan degil otoparka 2 buyuk arac bile girmiyor. Kolonlardan donemiyorlar cikarken mutlaka surtuyorlar.

Biz ciktigimizda oyle birsey gecerli olmadigini soylemisti. Tabii biz tasinmis bulunduk. Oyuzden sordum mahkeme dava vs. Acilmasi durumunu
dava açarsa alma hakkı var kiraları. artık gerisi ev sahibinizin iyi niyetine kalmış. birde ev satın aldık. sözleşmeyide yeni yenilemiştik. ama ev sahibi ile aramız iyi canınız saolsun istediğiniz zaman çıkın dedi. hatta bir kaç komşumuz yeni kiracı adayı götürmüş tutsunlar diye daha çocuklarım çıkmadı içinden ne getiriyorsunuz diye kovalamış. aldığımız evin tadilatı daha 2 ay sürecek gibi. bitsin çıakcağız. hiç sıkıştırmıyor aramız iyi olduğu için. siz bence çizilen arabayı boşverin borçlu çıkmamaya bakın.

Ev sahibi ile aranizda anlasmaya varmalisiniz aksi takdirde iki tarafta madur iki tarafta hakli

İnsan otoparkı var diye tuttuğu evin otoparkına bakmaz mı araba girmeyeceğini dönemeyeceğini görmediniz mi önceden? ayrıca arabanızı dışarıya koymak zorunda kalıp da arabanız çizildiyse bundan ev sahibinin suçu ne? görüp gezip kiraladınız evimi tutmasaydınız o zaman der geçer onluk bir şey yok yani. Hiç evi otoparkı görmeden eve girmiş gibi konuşuyorsunuz.

Ayrıca evde bir hasar yoksa sizin tarafınızdan, depozitoyu tabii ki vermek zorunda ayrıca evin iskanının olup olmadığını araştırmadan tutmanız da ayrı enteresan ki iskan alınmadan hiçbir ev sahibi kiracı oturtamaz orada çünkü devlet apartmanı açmıyor o durumda oturulmaya bizim buralarda da var iskan olmadığı için boş kimse oturmuyor. Hiiç hiç bir şekilde araştırmadan ev tutmuşsunuz sizden başka koca apartmanda oturan yok mu bir siz mi mağdursunuz.

Herkes sikayetci bizim gibi. Bizde sonu olmadigi icin cikmayi uygun gorduk. Ayni fiyata daha genis ve otopark sorunu olmayan bir ev bulduk.

Bu sitede -de -ki eklerini ayrı yazmayı öğrenemeyen bütün kadınlar sorunsal yazmayı öğrendi. Bir şey öğrendiler onu da yanlış öğrendiler.

Evet ulkece tek problemimiz de eki problemi. Sirf yazmis olmak icin yazmayin Allah askina

Back
X