- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Zeynepsafak85
-
Kadının başının açık olması senin derdin ama dimi. Kaç yaşındasın sen şu küçücük aklında evlilik meselelerine bulaşmış bideYeni Bosandim kimliğimin değişmesini bekliyorum bunun hesabini size vericek deilim imam nikâhımız var hem
Başı açık olunca ne oluyor anlatsana biraz... insanları imam nikahlıyız diye kandırıp evlerine çökmekten kötü değil sanırım. sırf senin gibi biri yüzünden ban yemek istemiyorum yoksa söyliycek çok şeyim var senin bu leş zihniyetine
sus o halde uzatma ve uza yazma yorum atmaBaşı açık olunca ne oluyor anlatsana biraz... insanları imam nikahlıyız diye kandırıp evlerine çökmekten kötü değil sanırım. sırf senin gibi biri yüzünden ban yemek istemiyorum yoksa söyliycek çok şeyim var senin bu leş zihniyetine
Bu devirde imam nikahı.. hangi devirde yaşııyosunuz size yaYeni Bosandim kimliğimin değişmesini bekliyorum bunun hesabini size vericek deilim imam nikâhımız var hem
Bi siktirip gidermisin uza hadi yazma ikileKadının başının açık olması senin derdin ama dimi. Kaç yaşındasın sen şu küçücük aklında evlilik meselelerine bulaşmış bide
Buraya konu açtıysan herkesin yorumuna saygılı olucaksın ama saygı nedir bilmediğin için sen sorun yok devam etsus o halde uzatma ve uza yazma yorum atma
Saygiyi once sen goster bana dicene kendiniz sanki cok duzgun hayatlar yasiyosunuzBuraya konu açtıysan herkesin yorumuna saygılı olucaksın ama saygı nedir bilmediğin için sen sorun yok devam et
Sen benim hayatımı nerden bilebilrsinde eleştiriyorsun. Kendi rezilliklerini örtmek için başkasına iftira atmaSaygiyi once sen goster bana dicene kendiniz sanki cok duzgun hayatlar yasiyosunuz
Kııııız meraktan beni izlemeye aldın yaaa. Ruh hastasıysam neden izliyorsun profilimi?Ruh hastasimisin sen daha benimle uğraşıyo rahatsızlığınmı var senin
Mune gelsinde uyelimi iptal etsin sizin gibi cadalozlarla kafa yoramicam
Benide izlemeye aldıKııııız meraktan beni izlemeye aldın yaaa. Ruh hastasıysam neden izliyorsun profilimi?
Küfür eden sen cadaloz kim oluyor bu durumda ?Mune gelsinde uyelimi iptal etsin sizin gibi cadalozlarla kafa yoramicam
Ruh hastası seviyor benceBenide izlemeye aldı
Ruh hastası seviyor bence
O değilde bugünde eğlendik be heeeyyy
Tasincaz suan ev arıyoruz ama sorun suki erkek arkadaşımada güvenmiyorum kadın mesaj atiyosa söylemez sonucda isin icinde karsilik var kadin aramiyo resmen orospu ya namusuna sahip çıkmak cok zor tabi boyle orospula icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?