Ev sahibi ve yedek anahtar

Parasını ödedin artık o ev 1 yıllığına senin, ev sahibin zararsız olabilir ama çocukları ama torunları? Birisi o Anahtarı Alıp kötü niyetli de girebilir evinize

ilginç olan maliye artık çok sıkı denetim yapıyor ve buraya yazılan yazılar da delil niteliğinde..

benden alıntı yapma arkadasım
İstediğim kişiden alıntı yaparım, hadi kendini savunmaya devam et. Savunmaya devam et lütfen, insanlar görsün. Rahatsız mı oldun? İnsanları sömürürken çok rahattın, kiracı cebe indirirken, vergi kaçakçılığı yaparken, ev benim, yedek anahtar bende duracak, orta yolu yok çıkar gider derken rahattın, kilidi değiştirse kızarım derken, yangın sel durumları adı altında bir başkasının yaşadığı yere girmeyi kendine hak görüyorken, ev sahibi açısından bakın deyip insanları yanlışa teşvik ederken, dayımlar kira sözleşmesi yaptı da ne oldu deyip sözleşmenin gereksiz olduğunu ima ederken rahattın? Lütfen anlatmaya devam et de insanlar hangi tür ev sahiplerinden uzak durmaları gerektiğini bilsin. Yoksa söyleyecek bişeyin, sen cevap yazmazsın bana olur biter.

ilginç olan maliye artık çok sıkı denetim yapıyor ve buraya yazılan yazılar da delil niteliğinde..
Kendi başını kendisi yakacak. :)
Bir de kirada oturulmaz zaten deyip 120 bine ev var diyor, biliyoruz o tarz evleri hatta aklı başında olan herkes bilir, kim bilir kaç malzemeden çaldılar da ucuza getirdiler o tarz evleri, milleti ranta da teşvik ediyor. Herkes aptal bi o akıllı, kiracıyı kapının önüne koyacak, eşyasını tutacak, istediği zaman evine girecek, işine gelmiyorsa çık diyecek, kira üzerinden vergi kaçıracak falan bir de ev sahibinin hakkıdır diyor. Kiracıya ezik muamelesi yapıyor resmen. Yazılı sözleşme yapmasa bile bir ev sahibinin bunun savunduğu şeyleri yapmaya yasal olarak hakkı yok. Ama kendisi yasalara karşı çıkıyor, Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarını hiçe sayıcı yorumlar yapıyor.

sekerim senin algılayamadın biset var ben tanımadıgım ipsiz sapsız yoldan gecene ev vermem kirayıcı ben severim ilaki akrabam yada tanıdıgım olur oda ya anahtar vermeyi kabul eder yada etmez cıkar bu kadar basit

benim evim yokki cevremdekiler bunu yapıyo yasadıgım semtin cogu bunu böyle yapıyo ayrıca simdi yazıcam da yabeye siizn yüzünüzden banlanmak istemiyorum doguda vanda özellikle burda elektrigi ödeme 1 ay haftası kesiyolar ama git doguya 4 faturanızı ödeyin 2 sini silelim adamlar zaten kacak kullanıyo herseyi onların kacak elektrık suyunu biz ödüyoruz ya buna sesin neden cıkmıyor

Ona sesim çıkmadığını nerden biliyorsun? Ben de batıdayım, kaçak kullananların faturası sana yığıldığı kadar bana da yığılıyor, ona sesim çıkmadığını nerden biliyorsun sen?

o zaman benim yazımı alıntılarken onlarıda yaz yaa senin derdin ne anlamadım yani ev sahibi istedigi gibi kural koyar eger kiracı sözlesme ister ev sahibi yapmazsa o evi tutmaz ceker gider

biz ahpaplıktan sözlesme yapımıyoruz böyle sorunlarda yasamıyoruz bu kadar basit

Limoncu senin eğitim durumun ne? Tahsilin ne yani?

Bişi sorucam. Diyelim mi kiracı anahtarı ddğiştirdi ve yedeğini vermiyor. Vermem diyor. Nuh diyor peygamber demiyor. Kontratı imzaladıktan sonra böyle yaptı. Naparsın ?

İşte biz de bunu anlatamıyoruz
Kiracı bir yıl kontrat imzalasa
İkinci gün anahtarı değiştirse ve yedeğini bermese
Siz onu bir yıl boyunca hayatta çıkaramazsınız
Çatır çatır oturur

Tabi sözleşme yapıyorsanız...

Belki de bu kadar hak yediği için beli doğrulmuyor
Daha yeni kv konusu açmış

Eviniz yok mu ??
Suç yasa gibi laflafı duyunca kıvırmayın
Bir saattir evim var diyorsunuz
Çevir kazı yanmasın

Belki de bu kadar hak yediği için beli doğrulmuyor
Daha yeni kv konusu açmış
benim kirada evim yok ama cevremizde hep böyle olmustur problem yasıcagım tipi evime almam soyundna sopundan n bilirsin ne mal oldugunu güvenmedigim kisiye evimi sokmam ahbabım oldugu icind esözlesme yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…