Ev sahibim :(

hic bir seyde yipranma payı yok.Hatta kalorifer su akıttı salonun ısınmadı yaptirmadi ev sahibim her seyi kendim hallettim.

hayvan ya böyle dallamalarla muhattap olmamak lazım

Sozlesme filan yapmadiysanizda en basinda kiralarken herseyi tek tek konusmaliydiniz,bakin evnizin surasi boyle burasi soyle,kirik dokuk vs boyasız aldim boyasiz teslim ederim gibi...Sonradan hayiflanmanin anlami yok.Tabiri caizse En basinda saglam kaziga baglayacaksiniz eseginizi.

Keşke vermeseydiniz. İnsanı çileden çıkartıyolar gerçekten. Sonra böyle sinirlenip hoş olmayan hareketler yapınca da suçlu durumuna dusuyorsunuz

Oyle bir soylemissiniz ki insiyatif olan bir seyi yapmadigi için sanki yanlış yapmış.
Kimse bastan konusup anlasmadigi seyi yapmak zorunda değil ki. Hani basta konussalar tamam. Kuvet olayinin aynisi olmadgini biliyorum. Bakış açısı olarak ikisi ayni sekilde mantiksiz geldigi icin ornek verdim. Neyse anlasamayacagiz bu konuda iyi günler

yukarıdaki mesajimda da yazdım doguda isler farkli ilerliyor malesef.
Bir arkadas neden polisle cozmediniz demis cevabınız doguda farkli. Bu adam yani kocaniz hakim adaleti saglayacak olan onemli kisilerden.
O fena susalim, şu adimizi cikarr bilmem ne diye hakimi bile sündurdulerse hep boyle gider zaten. Kimse dokunmuyor ki.

kaçak elektirik kullaniliyor doğuda. Bedelini memurlar ödüyor. Kullandigimizdan kat kat fazlasi geliyor her ay.Hatta en batida yasayan insan bile ödüyor. Kimsenin de sesi çıkmıyor. Kimse dokunmuyor burada halkı boyle malesef.Tayinimiz çıkınca da güle oynaya gidiyoruz. Cok idealist bir öğretmenim 2 başarı belgem var.Her yerde calisirim diye geldim.Halen ayni dusunuyorum ogrencilerim benim çocuğum. Ama genel anlamda bakınca bazi haksizliklara göz yumuyorsunuz.Biraz büyük bir yer olsa bunlarolmaz ama küçük ilceler bu sekilde ilerliyor.Mesela cocuk parasi aliyorlar her ay.Batida bu uygulama yok. Burada var cunku cocuk okula gelirse o parayı alıyorlar. Yoksa göndermiyorlar bir nevi teşvik yani.Dogunun insani kötüdür demiyorum dünya iyisi insanlari da var .Ev sahibim kotu diye hepsi ayni demiyorum ama çogu ev sahibi de böyle. Yoksa doguda fazla maas alan memurlar niye batiya tayin istesin.Katlanilmaz oluyorlar bi yerden sonra insani hakliyken haksiz yapiyorlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…