Ev sahibim :(

evet malesef Allah korkuları yok.Ki ben boyasız oldugu halde orta yolu bulmaya çalıstim boyayi ben odeyeyim sen isciligi uap gibi teklifte de bulundum.Cok da titizim surekli duvarlari silerdim .Allah bilsin diyip geciyorum

Adamın üstüne yürümek mi? Hemde doguda küçük bir ılçede? Yürek yediniz heralde. Ayrıca eşinizin gözünde ne hale düştünüz.. sözleşme yapmamanızın cezaları bunlar. Yapılmış olsa orada boyalı veya boyasız diye yazardı.

Ayrica;

cikinca arkandan ya adinj çıkartıyorlar bayansa ya baska zararlae veryorlar.
Adam arkanızdan birşey yapmayacaksa bile artık yapar. Ne gerek var beddua etmeye üstüne yürümeye. Evet ev sahibiniz haksız ama her işinizi bağırıp çağırıp çözemezsiniz.

Artik inanin canima tak etti o anda.Esime dondu bu kiz da hep bagiriyor hic konuslmiyor Allah sana yardim etsin deyince benim şarteller attı.
Evet insanı bazen zıvanadan çıkarıyorlar zaten siz haklısınız ben size hak verdim kızın bağırın sadece bu kadar ağır beddua etmeyin. Yani benim tavsiyem ben bedduadan korkarım

ilk o bağırdı bagirinca bir de esime Allah yardimcin olsun bu kiz hep boyle konusulmiyor deyince ben delirdim o an zaten.Yoksa o ana kadar boyasızdi ama orta yolu bulalim ben de parayi vereyim diyordum

Evet insanı bazen zıvanadan çıkarıyorlar zaten siz haklısınız ben size hak verdim kızın bağırın sadece bu kadar ağır beddua etmeyin. Yani benim tavsiyem ben bedduadan korkarım
dogru haklisiniz beddua edebilen biri degiljm ama haksiz kazanc elde etti .Yaptigini da dogru bir sey zannediyor

Haram olsun demek yeter bence tartışmaya girmeye gerek yok. Ben de boyasız duvarları kararmış bir eve oturdum ev sahibi çıkarken boya parası istedi hakkımı helal etmem evime boyalı oturdunuz dedi.Kışın da bir sürü kömür parası alıyordu ama biz donuyorduk az yakıyordu. çıkarken boya parası da vermiştik ama hakkımızı helal etmedik tabi. Bu da doğuda ücra bir ilçede yaşanmıştı. Ondan sonra 3 evde daha oturdum hiçbirisinde bu muameleyi görmedim altın gibi ev sahiplerim oldu.

ben de ayni sekilde kişin hep dondun bir suru yakit parasi da aldi.Artik Allaha havale ediyorum diyorum bu dünyanın obur tarafi da var

Benim de kiraya verdiğim bir evim var ve ben de boyasız teslim ederim. Çünkü boyalı teslim edilen evi kiracı boşaltırken boyalı teslim etmek zorundadır ama kimse boşaltığı evi boyayıp teslim etmek istemez. Dolayısıyla boyasız teslim ederim ki yeni giren kiracı istediği gibi boyasın, çıkarken de boya parası istemem. Ama sonuçta ya başında ya da sonunda kiracının bir kere boya parası çıkar cebinden. Sinirlenip adamın üstüne yürümeniz gerekmezdi sonuçta vermeseydiniz boya parasını adamın yapacağı bir şey yoktu.

O tarz yerlerde ben de çalıştım, o insanlara ne deseniz anlamazlar, birinden duymuştur boya parası aldım diye, boyalı mı verdim boyasız mı diye düşünmez sadece ister. Kural falan bilmez onlar. Allah bildiği gibi yapsın deyin , verdiğiniz parayı depozito diye düşünüp arkanıza bakmadan kaçın kurtulduğunuza şükredin. Bundan sonrası güzel olsun inşallah.

Yeni evli bir kadın olarak eşinizin yanında size güya küçük düşürme gibi bir durum yaratmak istemiş. Esinizede helal olsun sizi korumuş. Beddua konusunda bir kadın olarak etmeseydiniz daha iyiydi , yada içinizden etseydiniz :)))

Artik inanin canima tak etti o anda.Esime dondu bu kiz da hep bagiriyor hic konuslmiyor Allah sana yardim etsin deyince benim şarteller attı.
GÜneydoğuda öyle maalesef. Ben de yaşadım orada arkadaşlarımla kiralık ev tutmuştuk. Her birimiz ayrı kira veriyorduk , adamın gözünde çünkü bir aile değil maaşlı üç kızdık bir de Türkçeyi çok bilmiyorlar, bir şey anlatana kadar göbeğimiz çatlardı. FaZla da ev yoktu zaten, mecburiyetimizi kullanıyorlar bir yerde. Verdiğiniz para başınızın gözünüzün sadakası olsun, unutun gitsin...

Bastan hata yazili birsey yapilmasi. Bu doguda olsun baska yerde olsun. Yazili belge olmadan birsey tutmam. Sizde bundan sonra tutmayin.

Keşke boyayı siz yaptırsaydınız. Çok daha ucuza mal ederdiniz. Tepkiniz de biraz de biraz fazla olmamış mı?

İlaç parası olsun diye beddua edilir mi ya?
Ayrıca depozito bile vermemişsiniz. Uzun yıllar siz oturduysanız çıkarken boya yapabilirdiniz. Ben çevremde hep böyle gördüm. Adam haksız olabilir ancak bu sizin haklı olduğunuzu göstermez.

kesinlikle abilik yaptim bekarken diyor.Hic bi abilik felan yapmadi.ayin 15 inde yatirdim hep bir gun unutmustum.16 sinda mesaj geldi kira yatir diye .Abilik ne yaptin dedim
Abilik yapmak ne ya abilik yaptım ver abilik parasını mi ne abiligi bi alış veriş yapılmış evinde oturmuşsun kirasini almış bitti gitti abilik yaptım diye artıdan paramı istenir zaten girerken boyasızmis ev ne parasi öyle iftira atacak laf soz cikartacak biriyse de haram zıkkım olsun 750 lira için değer mi diyenler her para isteyene kafadan 750 lira dağıtsın o zaman adam hakkı olmayan bir parayı istiyor

Adam boya evi dememiş ki iki göz yermiş zaten boya deseymis boyanacaginda ne varki oranın adamın derdi evi boyatmak değil o parayı alacak evi yine boyasız kiralayacak adamın derdi haksız yere para koparmak

Siz haklisiniz da
Ilac parasi olsun ne demek yani,haksiz yere parayi vermeyip donup gitmek varken hem beddua edip hem de para veriyorsunuz elin manyagina? Hakliyken haksiz olmak iste bu

Adam boya evi dememiş ki iki göz yermiş zaten boya deseymis boyanacaginda ne varki oranın adamın derdi evi boyatmak değil o parayı alacak evi yine boyasız kiralayacak adamın derdi haksız yere para koparmak
Ben adam haklı demedim zaten.
Ancak bu konu sahibinin haklı olduğunu göstermez. Adamın yaptığı paragözlülük ise konu sahibinin yaptığı çok kötü birşey bana göre. İlaç parası olsun gibi bir beddua edilir mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…