- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
İnanmiyorum ya kilidi degismedik biz dur icten kitlyrm hmnKapıyı iyice kitle yat. Umarım eşin eve taşinınca kilidi değısmiştir. Bence artniyetli değildir.
Bu devirde kimseye güven olmuyor keşke eşinin evde olmadığından hiç bahsetmeseydinKizlar tasinali bir sene olmadi bile ev sahipleri ust katta oturuyorlar. Bayan ile konusuyorum da kocasi ile hic denk gelmiyorduk. Bayan sehir disina cikti . bana da soyledi giderken. Esim nobette olunca evde yalniz korktugumu biliyor korkarsan esim evde ararsin falan demisti. Saat sekiz gibi kapi caldi kim o dedim benim kizim dedi actim ev sahibi adam elinde bir kase varsa pirinc alabilir miyim dedi o kadar pirincten bulamadim evde dedi. Ben de tamam abi dedim kapiyi hafif araladim o sirada esin nobette mi dedi ben de evet nobette bu aksam dedim. Pirinci getirmeye giderken de kafamda acayip sorular vardi bebegim de bir yandan cilginca agliyor.. Getirdim kapiyi tam acmadan uzattim o bebek niye oyle agliyor surekli dedi. Ben de gazi oluyor dedim. Sonra tesekkur edip gitti. Esimi aradim anlattim. Fircayi yedim neden evde olmadigimi soyluyosun gelecek de sakin bi daha boyle bisey yapma falan tirstim iyice.. Bu adamin davranisi neydi simdi pirinc istemek tuhaf geldi bna sahsen evde bulamazsam yapmam.. Esimin evde olup olmadigini niye sordu ? Yoksa gunahini.mi aliyoruz bilemedim ?? Siz ne dusunurdunuz
O zaman dikkatli ol. Yanına bir bıçak al, telefon elinin altında olsun. Korkma sadece tedbir amaçlı, biz eşeğimizi sağlam kazığa baglayıp Allaha emanet edelim. Ayetel kürsi oku yat.İnanmiyorum ya kilidi degismedik biz dur icten kitlyrm hmn
Bana da cok tuhaf geldi pirinc olayi evde yoktu yeni geldi simdiKorkutmak istemem ama bende işkillendim. Ayrıca hiç güvenemiyorum insanlara maalesef. Erkek istermiymiş pirinci illa ihtiyaçsa kadın gelir kadın yoksada dışardan yer yada hiç yemezbi acayip geldi banada nedense
Ay sorma kapiyi da aralik biraktm bide offff cok safimYa bide bişy vermk için içeriye gittiğinizde kapıyı aralık bırakmadan tam kapatın lutfen. Kalbim kut kut okudum konunun sonunj, acaba adam içeri mi girdi diye
Bende okurken inşallah kapıyı açık bırakmamıştır inşallah içeri girmwmiştir gibi düşüncelerle okudum. Allah muhafaza tedbirli olmakta fayda var..Ya bide bişy vermk için içeriye gittiğinizde kapıyı aralık bırakmadan tam kapatın lutfen. Kalbim kut kut okudum konunun sonunj, acaba adam içeri mi girdi diye
benm en korktuğum durumdur. Çok iyi tanımadığım biri dışında kimseye kapıyı aralık bırakıp gitmem içeriBende okurken inşallah kapıyı açık bırakmamıştır inşallah içeri girmwmiştir gibi düşüncelerle okudum. Allah muhafaza tedbirli olmakta fayda var..
Kesinlikle. Katiliyorum demir patmaklık olmadan açmam kapıyı ve birşry getireceksrm kapiyı mutlaka kapatıtım. Birşey yaşadım korktum eşimden de azarı yedim ders oldu.Ya bide bişy vermk için içeriye gittiğinizde kapıyı aralık bırakmadan tam kapatın lutfen. Kalbim kut kut okudum konunun sonunj, acaba adam içeri mi girdi diye
Ben de yaşayıp öğrendim. Benim kulağıma küpe oldu. Sen de artık dikkat edersin. Kimseye de eşim evde değil deme. Ama lütfen kapının kilidini eşiniz değişsin. Ne olur ne olmaz.Ay sorma kapiyi da aralik biraktm bide offff cok safim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?