Ev sahibim

pirinç istemesi tuhaf ama acaba kendince muhabbet etmeye mi çalışmış ki hani bebek neden ağlıyor felan.
eşini sorması tabi şüphe uyandırmış ama belki kötü niyetli değildir sen yine tedbirli ol tabi

anahtarı kapının üstüne koyun gece o sekılde dışarıdan anahtar girmıyor her ihtimale karşı

oha yani sizdeki deli cesareti ben hayatta kapıyı açmazdım tek başıma yaşıyorum gelen elektirikçi sucuya bile kapı açmıyorum yazıyo kapıya koyuyo gidiyo , birdaha kimseye açmayın kapıyı yalnızsanız lütfen kimseye güven olmaz bu devirde .

En büyük hatanız eve taşınınca kilidi değiştirmeniz. İkinci büyük hatanız pirinci getirirken kapıyı kapamadan içeri girmeniz. Bunların yanında eşinizin evde olmadığını söylemeniz ikinci planda kalıyor.

Ben evsahibesi kadina hayret ettim..korkarsan esimi ara demesi çok sacma ve gereksiz..ve ilginc geldi bana

Sanki fazla korku filmi tadında olmuş .
Neden şöyle düşünmüyorsunuz demekki eşi tembih etti bak ben gidiyorum x korkabilir eşi evde olmuyor kıza gözkulak ol diye.
Herşeyden işkillenmeyin.

Bence diğer bi hatan. Böyle bir şey bidaha olursa kim olursa olsun farketmez kapıyı aralık bırakma kapat!
Arkandan gelse Allah korusun her şey olabilir..

olayın sonu nolmuş onu merak ettim
bence kadın size dediği gibi kocasına da eşi nöbette olursa göz kulak ol falan demiştir

Kotu niyetli olmayabilir adam, esi tembihlemistir belki göz kulak ol diye. O da pirinci bahane etmistir falan ne biliyim benim aklima kotu birsey gelmedi. Ama tabi yine de tedbirli olmakta fayda var

Eşin haklı ben böyle bir durumda uyuyor diyorum. Hatta bazen apartmanda birini görüyorum evden çıkar ken. Tipini tekinsiz bulursam boş eve sesleniyorum. Tamam sen uzan ben 10 dk ya gelirim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…