- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Valla bana kalırsa karekterli bir erkek hiç bir zaman karı gibi inipte komşudan pirinç, şeker,çay vs hiç birşey istemez yani ben her ne isterse istesin bir erkeğin istemesini normal gôrmedim bide konuşmaya çalışması,çocuğunu falan sorması sanane yani.bundan sonra ağırlığını koy tavrın sert olsunİste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasi
esin hakli neden evde olmadigini soyluyon ortaligin ayri yok kotu niyetlide olabilir iyi niyetlideKizlar tasinali bir sene olmadi bile ev sahipleri ust katta oturuyorlar. Bayan ile konusuyorum da kocasi ile hic denk gelmiyorduk. Bayan sehir disina cikti . bana da soyledi giderken. Esim nobette olunca evde yalniz korktugumu biliyor korkarsan esim evde ararsin falan demisti. Saat sekiz gibi kapi caldi kim o dedim benim kizim dedi actim ev sahibi adam elinde bir kase varsa pirinc alabilir miyim dedi o kadar pirincten bulamadim evde dedi. Ben de tamam abi dedim kapiyi hafif araladim o sirada esin nobette mi dedi ben de evet nobette bu aksam dedim. Pirinci getirmeye giderken de kafamda acayip sorular vardi bebegim de bir yandan cilginca agliyor.. Getirdim kapiyi tam acmadan uzattim o bebek niye oyle agliyor surekli dedi. Ben de gazi oluyor dedim. Sonra tesekkur edip gitti. Esimi aradim anlattim. Fircayi yedim neden evde olmadigimi soyluyosun gelecek de sakin bi daha boyle bisey yapma falan tirstim iyice.. Bu adamin davranisi neydi simdi pirinc istemek tuhaf geldi bna sahsen evde bulamazsam yapmam.. Esimin evde olup olmadigini niye sordu ? Yoksa gunahini.mi aliyoruz bilemedim ?? Siz ne dusunurdunuz
arkadasim oyle deme haberlerde neler okuyoruz tabi insanlarada guvenmek lazim ama onlemide elden birakmamak lazimYa abartmayın Allah aşkına...yok bıçak al eline, yok kapıyı niye kapamadın, yok erkek pirinç mi istermiş....korku filmi gibisiniz...
Tabiki herkese güven olmaz lakin bu abartı nedir arkadaş yahu...
Oturdugum çevrede ev sahipleri kiracılarıyla oturur geneli böyle...Hepsi anne kız ilişkisi icerisindeler...aile gibi oldular kiracılar memnun ev sahipleri memnun. güven had safhada öyle diyeyim...yukarıdaki seneryoları okuyunca sizden korktum ama ev sahibi adamdan korkmadım nedense...
Tecavüz edebilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?