Ev sahibim

Adam dediğin kapıya gelip bir şey istemez ...Biraz konuşsan lakaytlık yapacak gibi geldi canım...Hiç muhattap olma
Erkeklerin beyinlerinin nasıl çalıştığını iyi kötü biliyoruz.

Bu olaya benzer arkadadim yasadi...kendisi memur bekar ,ev sahibi ust katta oturuyor kendi yasinda cocuklari var.yedikleri ictikleri ayri gitmiyor.bigun memlekete gidiyor anne ve cocuklar,tabi bizim kiza diyolarki babami yalniz birakma.kizda corba yapip iniyo.birlikte yiyorlar.gel seni okuyup ufleyim diyo derken heryerine dokunuyo.sonra evde kizi kovaliyor baya...bizimki kaciyir sabahada tasiniyor....

Kisacasi hic iyi niyetli gelmedi, kormuyorum imaji verin karisinada. Ayakkabiyi disari birakma olayinada katiliyorum.annem yapardi hep.

İste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasi
Valla bana kalırsa karekterli bir erkek hiç bir zaman karı gibi inipte komşudan pirinç, şeker,çay vs hiç birşey istemez yani ben her ne isterse istesin bir erkeğin istemesini normal gôrmedim bide konuşmaya çalışması,çocuğunu falan sorması sanane yani.bundan sonra ağırlığını koy tavrın sert olsun

hiç hoşlanmadığım şey. yeme kardeşim o pirinci akşam akşam kapıya gelip elinde tasla pirinç istemek nedir. yemezsen ölücen mi?
üstelik saçma sapan konuşuyor. eşiniz haklı sorsalar bile yolda birazdan evde olur deyin geçin. kimseye yalnız olduğunuzu söylemeyin.

ben hiç kötü düşünmedım.
tamam pırınc ıstemesı normal degıl ama belkıde evde kalmamıstır yemek yapan bırıdır.
kötu nıyetlı olsa muhabbetı uzatırdı dıye dusunuyorum.

bir de kapıyı acık bırakma olayı.
bır ınsanın suratına kapı nasıl kapatılır yanı ben utanıyorum.
kırkkat yabancı olur anlarım ama ne bılım ben cekınıyorum.
ama dogrusu bu tabı.

O kadar abartılacak bir şey göremedim, bebeğin ağlamasını duyup merak etmiştir bence. Tedbirli olmak ayrı tabi, eşinizin uzakta olduğunu birilerine söylemeniz tadbirsizlik olmuş ama işkillenecek bir şey yok bence.

Muhabbet normal ve sıradan ben tuhaf bir durum göremedim.
Tuhaf olan pirinci erkek değil kadın ister.
Belki de akşam saati olduğu için eşi geldi, senin eşinin de evde olduğunu sanarak.
Şimdilik bence işkillenmeyin ama eşiniz evde yokken de kapıyı açmayıverin herkese.

Ben erkek olmadığım halde akşam vakti komşuya gidip pirinç istemem yahu. Başka bi'şey yaparım, markete falan giderim ama komşuya gitmem.

Ya abartmayın Allah aşkına...yok bıçak al eline, yok kapıyı niye kapamadın, yok erkek pirinç mi istermiş....korku filmi gibisiniz...

Tabiki herkese güven olmaz lakin bu abartı nedir arkadaş yahu...

Oturdugum çevrede ev sahipleri kiracılarıyla oturur geneli böyle...Hepsi anne kız ilişkisi icerisindeler...aile gibi oldular kiracılar memnun ev sahipleri memnun. güven had safhada öyle diyeyim...yukarıdaki seneryoları okuyunca sizden korktum ama ev sahibi adamdan korkmadım nedense...

İstemesi falan normal ama ben olsam ben de tedirgin olurdum.Şimdi can sıkmak istemem ama kapıyı bile küçücük aralık bırakıp açıyorum.1 yıl önce haberlerde okudum.Kadınlar toplanmış işte anne kızı,kayınvalide,2 de komşuları ,sohbet muhabbet .Neyse kapı çalmış ,açmışlar bunlar 2 genç.Girmiş içeri hiçbir şey demeden ağızlarını yüzlerini kapatıp hepsine tecavüz etmişler.Evin kızı bir boşluk anında pencereden kaçıp polis getirince kurtulmuşlar.Yani öyle herkese güven olmaz,bu dediğim olay güpegündüz yaşandı.Bir daha gelirse dersiniz eşim de içerde veya tuvalette falan diye.

esin hakli neden evde olmadigini soyluyon ortaligin ayri yok kotu niyetlide olabilir iyi niyetlide

arkadasim oyle deme haberlerde neler okuyoruz tabi insanlarada guvenmek lazim ama onlemide elden birakmamak lazim

Benim aklima okur okumaz eşi bahsettiği için göz kulak olmak adına uğradığı geldi..pirinci bahane etmiş. Tabiiki Herkese Güven olmaz ama bence İyilikle Yapmış

eşin cok haklı bence hem prınc bahane koca adam madem prıc yok markete gıdıversın hadı geldı eşin evdemı degılmı nıye soruyo bence cok sacma temkınlı ol

Eşi tembih etmiştir muhtemelen.git bir bak bişe bahane et, çocuklu kadın demiştir.eger küçük bi yerde yasiyosaniz ev sahipleri sizi kızı oğlu gibi görüyor.belki çocuğun ağladığını duydu da bi terslik mi var acaba diye merak etti.bahanesi de pirinç oldu.

Ne bileyim çok şey duyuyoruz evet.ama hemen kötü düşünme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…