Ev sahibim

Valla bende işkilendim okurken,ama şöyle bir şeyde var eşi siz yalnız kalınca korktuğunu bildiğinden kız korkuyo bir ara uğrada kendini göster yalnız olmadığını hissettir yada bir ihtiyacı varmı,bir durum varmı kontrol ett gibisinden eşine söylemiş,adamda yardımcı olmak için gelmiş olabilir,yada kötü düşüncek olursak benim hanım gitti,kızında eşi nöbette o yalnız ben yalnız gibilerinden fanteziye girmişte olabilirmi ki bana böyleymiş gibi gelmedi.siz tedbirinizi alın,sonraki muhabbetlerinizde mesafeni koruyun,fazla samimi olupta evinizin durumuyla ilgili bilgi vermeyin,kilidinizi değiştirin,sizden önceki kiracılarda yada emlakçıda da olabilir anahtar.

Adam pirinç pilavı yapmayı biliyormu ya

Ya benim cidden okudukça içime fenalık getiriyor, bu erkek milletinin kadın hakkında, acaba ne iş tarzı merak eden babacan ayağıyla kadınları yokladığını, düşünenlerdenim..
Geçen gün akşam üzeri markete bişeyler almaya gittim,marketin yan tarafta pide salonu sahibi 65 yaşlarındaki kıro (bazen yemek olmayınca pide falan söyleriz oradan) seslendi selam verdi, bende selam verdim, pat yanıma geldi kaldırımdan inip, elini uzattı tokalaşmak için ben elimi uzatmadım, bileğimde market çantası asılı, ağır geldiği için bileğime asmıştım, adam elimi kendine çekti pat diye tokalaştı.. .. Adabı muaşerete terstir zaten kadın elini uzatmadan zaten tokalaşmak için erkek elini uzatmaz.. Yemin ediyorum kendimi iğrenç hissettim, bişeyler sordu ne dedim hatırlamıyorum ama baya sinirlendim.. Tersledim..Eve gelince eşimi aradım, o gün Ankaraya gitmişti, tabi kimse bilmiyor buralarda, zaten adamdan o kadar tırsmışımki.. Eşime olanları anlattım, sinirlerim çok bozulmuştu, acaba yanlış bişeymi yaptım diye.. Eşim gelince ben ona ayar veririm dedi.. Bu konuyu okuyunca sanki o olayı yaşadım.. Ben adamın yaptığı hareketi iyi niyetli görmüyorum. İhtiyar sapık olma olasılığı var. Kızım ayağı ile her haltı yemeye çalışan zavallılar onlar..

Son düzenleme:
Bu arada bende ilkkez eşim olmadan markete gitmiştim, buraya taşınalı çok olmadı.. Kısacası aranan kart dedeleri, kızım ayağı ile el kol temasında bulunanlardan çok iğreniyorum.. Konu sahibi güvenmeyin o ihtiyara.. Kapınızı kilitleyin, eşiniz bir şekilde konuşsun, yani aba altından sopa göstermek gibi.. Ben birşeyden korkmuyorum imajı verin.. Gerek yok öyle bişeye ihtiyacın varmı?!, korkuyormusun! ayağına gelmesine.. Ayrıca tavsiyem ev sahibi olmayan yerde oturmanız. Yüz göz olmaya gerek yok..

Bana cok tuhaf geldi erkek gelip pirinc ister mi hic boyle bisey gormedim duymadim pirinc yoksa makarna yapsin korkutmak amacli soylemiyorum ama insanlara guvenmeyin neler duyuyoruz esinize soyleyin ilk is kilit degistirin ve unutmayin bundan sonra esiniz evde olmayinca kapinin onune iki uc cift erkek ayakkabilari koyun bir iki ciftte bayan ayakkabisi sanki ev kalabalik misafirler var gibi olsun ben hep oyle yaparim kimseyedde guvenmem esimin olmadigini soylemem.

Bence de kapınızı kilitleyin tedbiri elden bırakmayın bundan sonra. Gece vakti eşinin evde olmama ihtimali olan bi eve pirinç istemeye gitmek normal bir erkeğin yapacağı davranış değil.
Hatta pirinç istemek bile bir erkeğin yapacağı birşey değil pirinç yoksa başka birşey yerler ya da hiç yemezler ama komsuya pirince gitmezler.

şimdi düşünüyorum evde pirinci bulamayacak eşim
ee beni arar ben derim şurda diye
hadi bana ulaşamadı diyelim
illa yapacaksa iner bakkala markete
hadi yakında market de yok olsun
gider başka bişey yapar ya da dışarda yer
elinde kaseyle komşu kapısına gitmez bi erkek ya

bana çok acayip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…