Ev sahibim

Kesinlikle. Katiliyorum demir patmaklık olmadan açmam kapıyı ve birşry getireceksrm kapiyı mutlaka kapatıtım. Birşey yaşadım korktum eşimden de azarı yedim ders oldu.
oyle bi devrin içindeyiz ki karşı komşuna guvenemiyosun. O yuzden heran tedbir almak gerek

Kapiyi acik birakip pirinci almaya giderken geldi aklima kosarak gittim bi de balkondaydi kilidi actim stres oldum saksilari falan devirdim kosarak geldim kapiyi tam acmadan gorunmeden verdim sonra kizdim kendme neden acik birakip gittm diye esime anlattim ona takilmadi da esim nobette demeseydin gelecek deseydin dedi

Ayy içerden kilitle anahtarıda dik olarak kapıda bırak çekme ben bile korktum

Ne yani iki dk karisina telefon edip pirincin yerini soramamis mi? Komsudan hadi acil tuz seker istenir de pirinc ne alaka ya. Ben iskillendim valla.
İste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasi

İste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasi

Pirinc oyle yapmazsa olecek birsey degil. Onun yerine makarna yapiversin. Ben korktum valla bu adamdan. Esinizi niye soruyor ayrica pirincini al git demi.

Acikcasi tedirgin oldum. Kapinizin butun kilitlerini kapayin ve anahtar uzerinde dursun. Bir daha da yok demeyin . Onunu arkasini dusunun Allah korusun.

yok yok. Valla en iisini yapıon. Bn tanımadığım biri olunca surgu olmadan açmıorum kapıyı. Ve kapının arkasından konuşuorum.
Aynen. Bazen sitenin güvenlik görevlileri geliyo üst sürgüyle açıp konuşuyorum. Deli gözüyle görüyolar galiba. Bi amca var beyaz saçlı tonton bi amca ona açardım bitek. Oda kartaloz gibi saçını bıyığını simsiyah boyamaya başladı onada açmıyorum artık

hahaaa, tipe gore ole mii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…