- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
oyle bi devrin içindeyiz ki karşı komşuna guvenemiyosun. O yuzden heran tedbir almak gerekKesinlikle. Katiliyorum demir patmaklık olmadan açmam kapıyı ve birşry getireceksrm kapiyı mutlaka kapatıtım. Birşey yaşadım korktum eşimden de azarı yedim ders oldu.
İste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasiNe yani iki dk karisina telefon edip pirincin yerini soramamis mi? Komsudan hadi acil tuz seker istenir de pirinc ne alaka ya. Ben iskillendim valla.
Suculara bile kapıyı açmıyorum dışarı parayıda damacanayıda koyuyorum isterse paranın üstünü bırakmasın. Birazda ödlekim galibabenm en korktuğum durumdur. Çok iyi tanımadığım biri dışında kimseye kapıyı aralık bırakıp gitmem içeri
İste bana da bi garip geldi bu ne bileyim tuz olur seker olur cay olur anlarim da pirinc tuhafti gercektn bi de esimi sormasi
Suculara bile kapıyı açmıyorum dışarı parayıda damacanayıda koyuyorum isterse paranın üstünü bırakmasın. Birazda ödlekim galiba
yok yok. Valla en iisini yapıon. Bn tanımadığım biri olunca surgu olmadan açmıorum kapıyı. Ve kapının arkasından konuşuorum.Suculara bile kapıyı açmıyorum dışarı parayıda damacanayıda koyuyorum isterse paranın üstünü bırakmasın. Birazda ödlekim galiba
Bilmiyorum esi ve kizi da cok iyiler ama adamla hic muhabbetim yoktuPirinc oyle yapmazsa olecek birsey degil. Onun yerine makarna yapiversin. Ben korktum valla bu adamdan. Esinizi niye soruyor ayrica pirincini al git demi.
Aynen. Bazen sitenin güvenlik görevlileri geliyo üst sürgüyle açıp konuşuyorum. Deli gözüyle görüyolar galiba. Bi amca var beyaz saçlı tonton bi amca ona açardım bitek. Oda kartaloz gibi saçını bıyığını simsiyah boyamaya başladı onada açmıyorum artıkyok yok. Valla en iisini yapıon. Bn tanımadığım biri olunca surgu olmadan açmıorum kapıyı. Ve kapının arkasından konuşuorum.
Korkulacak birsey yok bence.siradan bir muhabbet olmus adam sohbet babında sormus olabilir.duani et yat uyu mis gibi bebegine sarilip
Aynen. Bazen sitenin güvenlik görevlileri geliyo üst sürgüyle açıp konuşuyorum. Deli gözüyle görüyolar galiba. Bi amca var beyaz saçlı tonton bi amca ona açardım bitek. Oda kartaloz gibi saçını bıyığını simsiyah boyamaya başladı onada açmıyorum artık
Surgumuz bile yok en iyisi anahtari degistrtip surgu taktirmakyok yok. Valla en iisini yapıon. Bn tanımadığım biri olunca surgu olmadan açmıorum kapıyı. Ve kapının arkasından konuşuorum.
Kendi kaşındıhahaaa, tipe gore ole mii..
Kapattim kitledim her yeri uyuyamam ki zatenAcikcasi tedirgin oldum. Kapinizin butun kilitlerini kapayin ve anahtar uzerinde dursun. Bir daha da yok demeyin . Onunu arkasini dusunun Allah korusun.
Ayetel kürsi ni oku yat canım bişey olmaz Allahın izniyleSurgumuz bile yok en iyisi anahtari degistrtip surgu taktirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?