Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

Bazen kendimi de oyle goruyorum inanın insanın aklına gelen başına mı gelir her konumda ya şimdi su bardak düşecek derim pat bu yolda yürürken ayağım burkulmasa bari derim pat bu elbise de ne güzelmiş internetten ama defolu falan çıkmadı derim elimi attigim yer delik çıkar :KK70::KK70: ama sizinki tü tü tüüü maşallah diyelim nazar degmesin:p
Ben başkalarını hissediyorum isin kötüsü kel ve merhem meselesi :D

Sizin durumunuzu anladım akşam bende çünkü denk geliyorum hic böyle ters cevaplar verdiğinizi görmedim hele ki böyle bilindik bir kk üyesine umarım bir an evvel içinde bulunduğunuz durum aşılır kolaylıklar diliyorum
Umarım.
Sağ olun.
Huzurla, bereketle var olun.

Sıkıntı yok çok güldum bu akşam KK kadınları bana iyi geliyor:KK200:
Ya sorma bazen gerçekten bende çok eğleniyorum dün akşam gangstaya gülmekten yarıldım mune ablaya da bize kalsa bu adam pertti şimdiye ahahahahahhahaha oktavalar viledalar kepçe havada uçuşuyordu :KK70:

Ya sorma bazen gerçekten bende çok eğleniyorum dün akşam gangstaya gülmekten yarıldım mune ablaya da bize kalsa bu adam pertti şimdiye ahahahahahhahaha oktavalar viledalar kepçe havada uçuşuyordu :KK70:
Konuyu sabah okunmaya başladım ama çok eğlendim bu ara oğlumdan sonra beni gulumsetebilen tek şey KK hatunları superler

Back
X