- 12 Temmuz 2006
- 57.380
- 219.445
- 1.223
- 53
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerinden bir iki sahne geldi aklıma tokat atıp "Affedersin canım" deyip öpüp yine tokat atması gibi![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerinden bir iki sahne geldi aklıma tokat atıp "Affedersin canım" deyip öpüp yine tokat atması gibi![]()
![]()
Sert değil resmen gözlerini belertip bak ki daha da iyi akşamlar demeye bile cesaret edemesin vallahi sinir oldum ne yapiskan
Şu ev sahibinin oğlunu Astoria'nın yanında yakalama şansımız olsaydı, odunla pardon diye diye, zaten ben gözlerimi aça aça konuşsam korkar
histerik gibi görünüyorum gözlerimi açıp sinirli konuşunca, tepem atınca hızlıda konuşuyorum, adam 2 kelimemi anlayana kadar bir paragraf laf saymış olurum
![]()
Konuşurken gözlerinizi kocaman açın, sonra vurgulu kısımda kısın valla bak çok işe yarıyor, karşınızdaki kendini nasıl ifade edeceğini bilemiyor :)))Ben bunun ayağını kesmezsem kendim hasta olacağım zaten. Kaç gündür gözüm seğiriyor.
Tövbelerim olsun manyak mı ne sen sabaha kadar kendini kur bakışları ayarla olmadı biz atlayıp gelelim kıyıda köşede kıstıralım hayır nişanlım var dedim bitti dimi ne yüzsüz arkadaş yüzük araştırıyor keşke bir gün gelme imkanı olsa sevgilinin hatta sende kalsa da sabah beraber çıkarken tanıştırıversenBen bunun ayağını kesmezsem kendim hasta olacağım zaten. Kaç gündür gözüm seğiriyor.
Şu ev sahibinin oğlunu Astoria'nın yanında yakalama şansımız olsaydı, odunla pardon diye diye, zaten ben gözlerimi aça aça konuşsam korkar
histerik gibi görünüyorum gözlerim açıp sinirli konuşunca, tepem atınca hızlıda konuşuyorum, adam 2 kelimemi anlayana kadar bir paragraf laf saymış olurum
![]()
Konuşurken gözlerinizi kocaman açın, sonra vurgulu kısımda kısın valla bak çok işe yarıyor, karşınızdakini kendini nasıl ifade edeceğini bilemiyor :)))
Tövbelerim olsun manyak mı ne sen sabaha kadar kendini kur bakışları ayarla olmadı biz atlayıp gelelim kıyıda köşede kıstıralım hayır nişanlım var dedim bitti dimi ne yüzsüz arkadaş yüzük araştırıyor keşke bir gün gelme imkanı olsa sevgilinin hatta sende kalsa da sabah beraber çıkarken tanıştırıversen![]()
Böyle anlattıkça hayal ediyorum olayı, içeri gülme sesim gitmesin diye ağzıma yapıştım bi yandan![]()
"Ay ben mi vurdum ne zaman?" Çatt..
"Ah pardon canınız yanmadı değil mi? Ay o da ne?" Çaattt...
"X bey ay karanlıkta kedi mi geçti nedir boş bulundum affedersiniz" Çaattt...
"Nereye vurdum ben?" Çaaat...
"Kırılan kemik sesi mi o?" Çattt...
"Ay X bey kim dövdü sizi, imdaat ambulaaans" çaaat.
![]()
![]()
Ya hahahhaa sabah gelmezse gece oklava kapıp ineyim bari aşağı![]()
Oklava ince gelir![]()
![]()
Böyle anlattıkça hayal ediyorum olayı, içeri gülme sesim gitmesin diye ağzıma yapıştım bi yandan![]()
![]()
![]()
Kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum gangsta yerlere yatıcam şimdi gülmektenBöyle anlattıkça hayal ediyorum olayı, içeri gülme sesim gitmesin diye ağzıma yapıştım bi yandan![]()
![]()
![]()
Ben de gece köpeğimi dışarı çıkartıyorum, çok şükür buralar güvenlidir, şimdiye kadar bir sapıklık, sarkıntılık durumu olmadı ama etrafta inşaat dolu, demir artıkları oluyor, onlardan alıyorum bir tane, çat çat vura vura gidiyorum, vursam kırılsa diye dua ederler, bana da sinirliyken bir kuvvet gelir, bir buçuk metre kadından beklenmeyecek performans gösterebilirim :))))
Sen sabah gardını al ip çok karşısına dan dan dan söyle at ohhh sıfatını görmek isterdim inan olmadı son çare sevgili kalıyor da kalacak yer sorunu varO da şansa ya normalde gelir düzenli uğrardı naptınız diye evi bir kontrol ederdi, yemeğini bende yer giderdi. Okulu çok yoğun, çocuk birkaç haftadır doğru dürüst gelemiyor. Bu da son 1 aydır falan abarttı. Benimki geliyor olsa belki uğramayacaktı hiç. Uğraşacağım varmış demek off.
Sen sabah gardını al ip çok karşısına dan dan dan söyle at ohhh sıfatını görmek isterdim inan olmadı son çare sevgili kalıyor da kalacak yer sorunu var
Ya bizde de yok aslında sapık tipler. Semtim güzel yani oturduğum yer de... Bu da nereden çıktıysa yarabbim yine gözüm seğiriyor.
Ama hakediyor ya pis sapık hic görmemiş tabi bekar kız evde yalnız Allah korusun vallahi sizleri iki kat işiniz zor bu kadar sapığın içindeTaktik maktik yok bam bam bam dalacağım artık. O da olmazsa bizim kızların önerisiyle şöyle güzel bir sopa alıp evire çevire döveceğim "Ayy siz miydiniz X bey" diye diye.
Evde oklava yoksa kepçe de mi yok? Kepçeyle patlatın kafasına gözüne pardon siz miydiniz deyin, heyecanla korktuğunuzu anlatırken karın, bacak girişin, vurdukça pardon deyin, el kol ayak hareketlensin sizde, gözüm seğiriyor deyin ki zaten adamı görünce seğirecek :))) gözleri açıp açıp kısın, ben şaka yapmıyorum valla bak, böyle yapın, bu kadın normal değil deyip kendi kaçar zaten![]()
Evde oklava yoksa kepçe de mi yok? Kepçeyle patlatın kafasına gözüne pardon siz miydiniz deyin, heyecanla korktuğunuzu anlatırken karın, bacak girişin, vurdukça pardon deyin, el kol ayak hareketlensin sizde, gözüm seğiriyor deyin ki zaten adamı görünce seğirecek :))) gözleri açıp açıp kısın, ben şaka yapmıyorum valla bak, böyle yapın, bu kadın normal değil deyip kendi kaçar zaten![]()