Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

Bence hanim teyzeniz size bosu bosuna iylik yapmamis taaa ogrencilik yillarindan benim oglana yakisiri kafasina koymus ara ara yoklamis bos birakmamis yahu ne kadar samimi olursa olsun en cok ev sahibi kiraci kahve icer ki o bile olmuyor pansiyoner degilsiniz ayni apt bile yasamiyormussunuz misal oglunu yaninda tanistirmak icin getirmek nedir sizce ???en cok sokakta tesaduf gorup tanisilir ozellikle bir tanistirma varsa bekar oglana kismet aramasi vardir ha sen olmazsin kardesin olur veya kuzeni vs vardir dusuncesi

Hafta sonu aile arasi yuzuk takacagiz diye haber yayip iki gun kardesinle anne babanin yanina git donustede parmagina bir alyans gecir (eger resmi nisan yoksa )yoksa senin hanim teyze cok yonlendirir oglanda anlamazliga vurarak cok biter dibinde

Son düzenleme:
Bence hanim teyzeniz size bosu bosuna iylik yapmamis taaa ogrencilik yillarindan benim oglana yakisiri kafasina koymus ara ara yoklamis bos birakmamis yahu ne kadar samimi olursa olsun en cok ev sahibi kiraci kahve icer ki o bile olmuyor pansiyoner degilsiniz ayni apt bile yasamiyormussunuz misal oglunu yaninda tanistirmak icin getirmek nedir sizce ???en cok sokakta tesaduf gorup tanisilir

Hafta sonu aile arasi yuzuk takacagiz diye haber yayip iki gun kardesinle anne babanin yanina git donustede parmagina bir alyans gecir (eger resmi nisan yoksa )yiksa aenin hanim teyze cok yonlendirir oglanda anlamazliga vurarak cok biter dibinde
Konuyu okuyunca aynisini dusundum
Astoriacim ev sahibi seni uzun zamandir ogluna istiyormus bence , oglani da baya doldurmus heveslendirmis
Dur demen gerektigini dusunuyorum , tepkini koymazsan bu boyle uzar gider
Nisanliyim demeni bile iplemiyorlar , enteresan tipler

Teyzenin cevaba bakın
Ne demek sizi çok sevmiş.
Ne münasebet iki genç kadının evine dalmak.
Ayıp yahu,terbiyesizliğin adı 'sevgi' mi olmuş.
Teyzeyi bir daha uyarın.
Bir de çocuğu uyarın.
Anlamazlarsa da çıkın evden.
Kolay ds değil şimdi yıllardır oturuyormuşsunuz ama ana-oğul ayarsızlar,başka çare bırakmazlarsa yapılcak belli.

Bence hanim teyzeniz size bosu bosuna iylik yapmamis taaa ogrencilik yillarindan benim oglana yakisiri kafasina koymus ara ara yoklamis bos birakmamis yahu ne kadar samimi olursa olsun en cok ev sahibi kiraci kahve icer ki o bile olmuyor pansiyoner degilsiniz ayni apt bile yasamiyormussunuz misal oglunu yaninda tanistirmak icin getirmek nedir sizce ???en cok sokakta tesaduf gorup tanisilir ozellikle bir tanistirma varsa bekar oglana kismet aramasi vardir ha sen olmazsin kardesin olur veya kuzeni va vardir dusuncesi

Hafta sonu aile arasi yuzuk takacagiz diye haber yayip iki gun kardesinle anne babanin yanina git donustede parmagina bir alyans gecir (eger resmi nisan yoksa )yoksa senin hanim teyze cok yonlendirir oglanda anlamazliga vurarak cok biter dibinde
Kesinlikle ilk aklıma bu geldi benim de.
Kadının böyle bir niyeti olabilir.
Onun da önünü kesmek lazım.
Nişanlı olduğunuza bile inanmamış,o kadar kafaya koymuşlar demekki .

Konuyu okuyunca aynisini dusundum
Astoriacim ev sahibi seni uzun zamandir ogluna istiyormus bence , oglani da baya doldurmus heveslendirmis
Dur demen gerektigini dusunuyorum , tepkini koymazsan bu boyle uzar gider
Nisanliyim demeni bile iplemiyorlar , enteresan tipler
Astoria nin resmi aile arasi yapildimi bilmiyorum ailesininde bilip uygun gordugu uzun sureli bir iliskiyide nisanli olarak tanitiyor insanlar zaten garanti yuzuk takacagiz birkac aya mantigiyla

Teyze eger oyle bir durum oldugunu caktiysa veya oyle zannediyorsa israri o yuzdendir kizi 1000 ister 1 kisi alir misali hatta bazi tipler nasil
Aldik bak diye basari olarak gorupte israrcida olabiliyor manyakmi ariyorsun coook

Astoria Astoria bi daha eve girmeye çalışırsa polis çağırırım çık de. Densiz mi nedir yaa

Teyzenin oğlunu sizin evinize getirip tanıştırması bana acayip geldi ne alaka ne münasebet yani kapıdan tanıştırır falan neyse de eve neden getiriyor. Hem ne demek akşam vakti yemek yerken aa bende acıkmıştım deyip içeri dalmak bu kadar da aymazlık olur mu hiç. Açık açık söyleyin zırt pırt evime gelmeni istemiyorum hoş olmuyor diye. Sevgilinle de tanıştır kendisini anlasın

Ozzgeee ve Milana22 gibi düşünüyorum . Teyze boşuna sevmemiş seni Astoria :) niyeti bu yönde olmasa oğluna bir "dur" der fikrimce. .amacı sizi kaynaştırmak :)

Benim de çocuklarım var ama sonsuz kredileri yok .. atıyorum ,bir arkadaşlarıyla oyun oynarken sevdikleri bişeyi arkadaşları sevmiyorsa ısrar etmezler . Çocuk bu ,illa ki ısrar ettikleri noktalar oluyor ama bu sefer anne engeline takılıyorlar . Yani benim çocuğum diye yaptıkları herşeye göz yumup başkasının çocuğunu mağdur edemem .

Koskoca adamdan bahsediyorsun ..annesi illa ki oğlunun yanında olacak diyorsun ..sanmıyorum bu kadar ileri gidebilsinler. .kiraciysan kontratlı köle değilsin . Evini kaybetmek uğruna bu konuyu ev sahibinle konuşup netlestirmelisin. Bizim de kiracilarimiz var .aynı zamanda evlilik çağında kardeşlerimiz, yakınlarımız .. kimseyi potansiyel gelin gibi görmüyoruz . Yaşananlar çok saçma .müdahale etmezsen ipin ucu kaçacak .

Astoria nin resmi aile arasi yapildimi bilmiyorum ailesininde bilip uygun gordugu uzun sureli bir iliskiyide nisanli olarak tanitiyor insanlar zaten garanti yuzuk takacagiz birkac aya mantigiyla

Teyze eger oyle bir durum oldugunu caktiysa veya oyle zannediyorsa israri o yuzdendir kizi 1000 ister 1 kisi alir misali hatta bazi tipler nasil
Aldik bak diye basari olarak gorupte israrcida olabiliyor manyakmi ariyorsun coook
Kesinlikle manyak cok
Ev sahibi hakkinda bende aynisini dusunuyorum
Aileler tanisacakti ama son durum nedir bilmiyorum bende
Astoria Astoria sekerim seni bekliyoruz :) aydinlat bizi

Ama çok bunaltıcı değil mi kahve,belki bir ışık olsa tamamda,kız nişanlıyım diyor ve hoşnutsuzluğunu belli ediyor,bu durumda taciz bence,daraldım buradan bile:))
ben kızın nişanlılık durumunu bilmiyordum
çocuk bence kızı o kadar beğenmiş ki, her yolu deniyor

Bazı durumlarda kira almaz demişsin. Bundan dolayı yüz almislar.Bazi insanlar kendine gebe birakmayi sever.Bu konuda hic taviz verme.Herkese mesafeli ol.Direkt adamin yuzune soyle sizi evimde agirlayamam diye.

Sırf evle kalsa iyi. Dışarıda köpeğimi gezdirirken yakalıyor, işe gidiyorum arabaya binerken gelip durduruyor sana sıcak poğaça aldım diye.
Yürüyor sana.sizli bizli ol senli benli olma mesafe koy.sana yaklasmaya çekinsin.selam versin gecsin ne bu laubaliliği hic hos degil.

Nişanlım var demene rağmen olsun tanışırız demesi ne demektir yahu kardeşin kız mı ona göz koymuş olmasın :)

Evinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....

Evinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....
bu nasıl çirkin bir uslup ya , ev sahibesinin oğluna üstelik de teyze gibi sevdiği bir hanımın oğlu eve geldi diye polis mi çağırsaydı yaygara mı koparsaydı? hepimizin basiretinin bağlandığı anlar olabiliyor. Çok çirkin bir yorum yapmışsınız

Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.

Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.

Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.

Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Başka eve tasın git oradan kurtul.

Bu nasil yorum ya..
Adam iceri kizin sevgilisi / kardesi vs varken giriyor, okudugunuzu anlayin once.
Konu sahibi canak tuttu diyin de lafi dolandirmayin bari.
Ayip ayip.

bence siz konuyu bir daha okuyun..hatta dönüp dönüp bir daha okuyun..yorumunuz hiç şık olmamış

Back
X