EV SAHİBİNE ŞİKAYET EDEN KOMŞU BELASI

al benden de o kadar

Adam da cins evsahibi de

Bir problem varsa gelir söylersin. Şöyle bir şeyi söylemek çok garip, ev sahibinin karısının telefonu bir yerlerden bulup araması da ayrıca manyakça... kocamdan istesen telefonu be kadın? (ben de burayı acaip buldum) konudaki tipler baştan aşağı acaip

bir de kadın bankacı pişki pişkin diyor ki senin de eşinin de bütün bilgleirniz elimde heee :):):)

Yeni binalar hep öyle, deprem yönetmeliğine göre kolonlar kirişler beton, altta bir sıra tuğla kalanı köpük, o yüzden ses geçirgenliği çok fazla, bizde de var aynı durum, birbirimizden habersiz tuvalete gidemiyoruz, töbe yarabbim:)) ama sevişmemekte mümkün değil, çok abartı olmadıkça duyulmayacağını düşünüyorum odadaki ortalama bir sesi duymak için eski Türk filmlerindeki gibi bardak koyup dinlemek lazım:)))

İster evli olun ister evli olmayın sık sık ve sürekli olan bir ses ise bu büyük yanlıştır. Ama anladığıma göre siz gayet aklı başında neyin rahatsız edip ne dozajta olması gerektiğini bilen ki bu yüzden sinirlenmişe benziyorsunuz. Komşuluk ne kadar yakın olmasanızda önemlidir benim dedemin naaşını hiç selamlaşmadığımız bir komşu çıkarmıştı. Milletin yatak odasında kulağı olan komşudan hayır gelmez boşverin

komşu olduğumuzu düşündüm bi an :) bizimde kulakları zor duyan bir yöneticimiz var. konuştuğumuzu zor anlatıyoruz. Ama gel görkü apartmana yenilerde taşınan bir daire sakinleri var onların inleme sesleri evlerine geliyormuş.. Evi ayarlayan emlakçıya bunları nerden buldun inleme sesleri geliyor sürekli diyormuş eşim şahit olmuş ben utandım o utanmadı dedi. var böyle gerzek tipler. Densizlik başka bişey ses oluyor rahatsızız başka bişey.

Eski evimde bizim yan komşudan da sesler geliyordu. Hele akşam yattık mı ev sessiz oluyor ya yatak odasında yaptıkları konuştukları herşey sanki yanımızdaymış gibi duyuluyordu Ben şikayet falan etmedim onların sesi geliyorsa bizim de gidiyordur diye daha dikkatli davrandım. duvarlar inceyse ses geçiriyorsa millet ne yapsın evinde de mi rahat edemicek neyse ki 3-4 ay falan oturup tekrar taşınmışlardı.
Sizde dikkat ettiğinizi söylüyorsunuz bilerek inadına şikayet ettiler o zaman

Başka bir daireden gelme ihtimali yok mu sesin ? Ben bir senedir yukarıdakilerin çocukları çok ses yapıyor diyordum meğer aşağı katmış.Pencerelerini açınca geliyormuş.

evi ayarlayan emlakcı ohhhaaa o da iyiymiş demek ki var böyle tipler bir biziz sanıyordum

Kvkk'ya göre bankacının sizin numaranızı bu şekilde temin etmesi büyük suç, işim gereği biliyorum. Sadece kendisi değil banka bile büyük ceza alır. O evden imkanınız varsa çıkın ama öncelikle bankada çalışıp numaranızı bankanın imkanlarıyla temin eden ev sahibini Kvkk'ya şikayet edin. Her şeyden önce etik değil. İşinden olacağı ve tazminat ödeyeceği için vicdanen şikayet etmek istemeyebilirsiniz ben de edemezdim muhtemelen ama en azından kendisine edicem diyin de panikleyip biraz aklı başına gelsin. Kanun denilen Bi şey var aklına estiği gb numara alamaz.

Bankacı ya sözde e bizde onun personeli oldugu bankadan alıyoruz maaşları almaz olaydık o yuzden herseyi gorebiliyormuş sistemler ortak oldugu icin belki de beklediğimizden daha fazla kira zammını ondan aldık :)
İyi de bu yasalara ve ahlaka aykırı. Banka şubenizin memuru da olsa canı isteyince her bilginize erişim ne demek.. Olay farklı bir noktaya geldi bak şimdi. Şahsen benim başıma gelse genel müdürlüğe bildirirdim hemen.

Komşumun sevişme sesleri başlıklı/ içerikli konularda ki " malum komşu" yu bulduk.
Yüzyüze bakıyorsunuz diye direk sizi uyarmaya çekinmişlerdir, kendilerince o çözümü bulmuşlardır.
Komşudan gelen ses içerikli konuları okursanız, karşı tarafı anlayabilirsiniz

Benim yan komşum tek başına yaşayan bir bayan ve bir oğlu var ortaokul çağlarında. 1.5 yıldır evliyim, kendi evimiz yan komşu kiracı. Çocuğun psikolojik rahatsızlıkları varmış, size yemin ediyorum hiç durmadan gece 11-3 arası böğürüyor. Pc başında oyun oynuyor sanırım ama nasıl çığlıklar böğürmeler anlatamam. Defalarca yöneticiye söyledim, kadınla muhatap olmamak için ( ki kadını her gün bir başkası getiriyor - hepsi de dağ kaçkını tipler - eşimin başını belaya sokmak istemedim ) yönetici konuşmuş banamısın dememiş. Corona öncesi sesten kurtulmak için 1 ay salonda yattık eşimle, sonra annemlere gidip 2 ay kaldık. Döndük belki birşeyler değişmiştir diye. Aynı. Dayanamadım çöp çıkartırken kadını gördüm ; hanımefendi bakarmısınız diye söze girdim daha lafımı bitirmeden ben çocuğuma birşey diyemem, polis çağır diye çemkirdi bana. Bende sizin sevişme seslerinizden rahatsız oluyorum bir aydır dedi. Ben 2 aydır istanbulda annemdeydim terbiyesiz kadın diye saydırdım bende. Asansöre bindi hala bağırıyordu, hızını alamamış bir de yöneticiye gitmiş hem suçlu hem güçlü. Oğlum hasta benim diyormuş. Hastaysa hasta, burası rehabilitasyon merkezimi. Tedavi ettireceksin oğlunu o zaman. Atamıyorlar apartmandan. Yönetici ev sahibi ile konusmuş ev sahibinin de umrunda değil. Üstelik kapısının önüne herşeyi atıyor. Şimdilerde açılmamış çamaşır makinesi ve 2 kasa domates var. 20 gündür kapıda. Çürümüş leş gibi kokuyor, dün yönetici ile de kavga ettiler domatesten, kadın pişkin. O yüzden halinize şükredin ne ruh hastalarıyla uğraşıyoruz bilseniz.

Bence komşunuzun ciddi cinsel problemleri var ve bu yüzden sizi kıskanıyorlar

Aylar önce burada böyle bir konu vardı, komşusunun inleme sesini duyan ve rahatsız olup ne yapabilirim diyen biri açmıştı. Orada cevapların çoğu ev sahiplerine söyleyin olmuştu o geldi aklıma.
Bir cümlenizde haklısınız, o ev parasını ödediğiniz sürece sizin ve ev sahibine şikayet edilmesi çok saçma. Bir rahatsızlık duyan kendi halletmeli.
Ben böyle bir durumda hiç yüzgöz olmazdım o komşuyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…