Kaldı ki kendimden emin oldugumu defalarca yineledim 1 kere olmuştur dedim hepimiz kadınız hic birimiz hunharca kendimizden geçmiyoruz sevişirkenBen degil siz bekar evli olayina ve ses cesitliligine takmışsınız.
Bu kadar eminseniz ben olsam gider kadinla görüşürdüm durdugunuz kabahat. Neden sessiz kaliyorsunuz ki? Evden kacar gibi gitmekte ne.
E tamam gidin işte burda bize defalarca soyleseniz ne olacak. Onemli olan hayirdir diyerek size sikayet edene soylemek.Kaldı ki kendimden emin oldugumu defalarca yineledim 1 kere olmuştur dedim hepimiz kadınız hic birimiz hunharca kendimizden geçmiyoruz sevişirken
Yanlış anlamayın ama aynı dertten bende var çoluk çocuk alt komşunun inlemeleri bi dinliyoruz duvara vurdum üstlerine bile alınmadılar bizde onların ev sahiplerine söylemeyi düşünüyoruz artık apartman da yaşadıklarını fark etmekeri gerekMerhaba kızlar ;
bundan 1 hafta önce başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim
yaklaşık 1 senedir evliyim .Kirada oturuyoruz.gecen hafta ici ev sahibinin eşi aradı numaram kendisinde yok bankacı ordan bulmuş iletişim bilgimi kadın kadına daha rahat konusabileceğimizi düşünüyorum dedi.yan komsum tarafından gece sesler geliyor diye şikayet gitmiş liseli ergen değiliz edep adam görmuş insanlasrız nasıl seslermiş onlar dedim inleme sesi geliyomş biraz dikkat edermisin dedi .ben şok hiç huyum olmayan şeylerdir böyle şeyler kaldı ki sevmem de, apartmanlarda oturanların özeli yoktur kendi ailemden de bilirim dikkat ediyoruz tabiki de hadi cok zorlama oldu diyelim 1 defa falandır sinirim tepeme cıktı tabi ki siz evinizde bekar oturtmuyosunz parasını verdiğim sürece o ev benm şikayeti olan bana gelecek dedim ben de.akşam eşime söyledim durumu o da ev sahibine mesaj attı megersem komsunun kocası bizi ev sahibine şikyat etmiş o da milletin yatakodasıyla ilgli ben konusmaym kadın kadına daha rahat olursunz diye karısını ban aarattırmş.ohaa artık adam kalkıyor adama şikayet ediyor onlarda bizle konusuyor.eşim direk taşınıcam ev bakıyorm gibisine şeyler söyledi ev sahibine ev sahibinin tepkisi neymiş komşulukmuş alınmamak gücenmemek gerekrimiş.benim anlamadığım o evde oturan yaşayan biziz karı koca evli bir çift kalkıp kocaman insanları ev sahibine şikayet etmek çok nahoş bir durum hepsini geçtim sen bana gel bana anlat derdini benm hatam varsa zaten yüzüm kızarır milleti neden arıyosun .Silzerin başına geldi mi böye bir olay ya da duydunuz mu ben şimdi gidip komsunun kapısını calıp konusayım mı yoksa görmezden mi gelyim ya da aksine daha da ses mi yapayım
Komşunn hanımı yok mu o deseydi size? Ne saçmaMerhaba kızlar ;
yaklaşık 1 senedir evliyim .Kirada oturuyoruz.gecen hafta ici ev sahibinin eşi aradı numaram kendisinde yok bankacı ordan bulmuş iletişim bilgimi kadın kadına daha rahat konusabileceğimizi düşünüyorum dedi.yan komsum tarafından gece sesler geliyor diye şikayet gitmiş liseli ergen değiliz edep adam görmuş insanlasrız nasıl seslermiş onlar dedim inleme sesi geliyomş biraz dikkat edermisin dedi .ben şok hiç huyum olmayan şeylerdir böyle şeyler kaldı ki sevmem de, apartmanlarda oturanların özeli yoktur kendi ailemden de bilirim dikkat ediyoruz tabiki de hadi cok zorlama oldu diyelim 1 defa falandır sinirim tepeme cıktı tabi ki siz evinizde bekar oturtmuyosunz parasını verdiğim sürece o ev benm şikayeti olan bana gelecek dedim ben de.akşam eşime söyledim durumu o da ev sahibine mesaj attı megersem komsunun kocası bizi ev sahibine şikyat etmiş o da milletin yatakodasıyla ilgli ben konusmaym kadın kadına daha rahat olursunz diye karısını ban aarattırmş.ohaa artık adam kalkıyor adama şikayet ediyor onlarda bizle konusuyor.eşim direk taşınıcam ev bakıyorm gibisine şeyler söyledi ev sahibine ev sahibinin tepkisi neymiş komşulukmuş alınmamak gücenmemek gerekrimiş.benim anlamadığım o evde oturan yaşayan biziz karı koca evli bir çift kalkıp kocaman insanları ev sahibine şikayet etmek çok nahoş bir durum hepsini geçtim sen bana gel bana anlat derdini benm hatam varsa zaten yüzüm kızarır milleti neden arıyosun .Silzerin başına geldi mi böye bir olay ya da duydunuz mu ben şimdi gidip komsunun kapısını calıp konusayım mı yoksa görmezden mi gelyim ya da aksine daha da ses mi yapayım
Merhaba kızlar ;
Niye bu kadar sinir oldunuz ben anlamadim? Belli ki sikayetci olan komsunuzun sizinle bir yakinligi, iletisimi yok. Nahos seslerinizden rahatsiz oldu diye bu sebeple iletisime gecmek istememis, ev sahibinizle gorusmus. İnsanlar da sizi yargilamadan durumu aktarmis. Hala daha ne yapsam, daha mi cok ses cikarsam kafasindasiniz, pes. Sizin gibi insanlar yuzunden apartmanda yasamak bu kadar zor isV
Valla anlamamakta direniyorsunuz sanırım.Niye bu kadar sinir oldunuz ben anlamadim? Belli ki sikayetci olan komsunuzun sizinle bir yakinligi, iletisimi yok. Nahos seslerinizden rahatsiz oldu diye bu sebeple iletisime gecmek istememis, ev sahibinizle gorusmus. İnsanlar da sizi yargilamadan durumu aktarmis. Hala daha ne yapsam, daha mi cok ses cikarsam kafasindasiniz, pes. Sizin gibi insanlar yuzunden apartmanda yasamak bu kadar zor iste.
Fesatlıkla alakası bile yok. Rahatsız oluyorsa oluyordur. Bende istemem evimde rahat ederken, yabancı insanların özel mahremini duymak. Kendi tarafınızdan değil, karşı taraftan bakmayı deneyin.Valla anlamamakta direniyorsunuz sanırım.
Ev sahibi ile iletişime geçmek ne demek?.kaldı ki illa ev sahibiyle iletişime geçlecekse kadın karısıyla konuşur kocasının söylemesi ne demek biz de seslerini duyuyoruz evlerinden misafirleri hiç eksik olmuyor maşallah tabikide herkesn sesi herkese gidiyor .Alt komsumun yeni bebeği oldu normal oalrak çocuk aglıyor onları dahi şikayet etmişler cok ses geliyot diye .Bunların ici fesat içi.bu başka bişey
arkadaşlar siz dalga mı geçiyosunuz hepiniz evlerinizde öylesiniz demek i ben kendimden geçtim 15 günlük bebeyi bile şikayet etmiş insanlar diyorum siz haklılar diyorsunuz hadi canım ordan .Her GS macında kocası evi inletiyor resmen bende gideyim onları şikayet edeyim dikkatli olcakmışım olamam efendim .Herkesin sesi birbirine gidiyor biz yıllarca kiarada yaşadık da kendi ailemle böyle bir terbiyesizliği ilk defa görüyorum ama ne yazık ki bu platformda anlatamıyorm
Böyle terbiyesizliği ilk defa görüyomuşmuşarkadaşlar siz dalga mı geçiyosunuz hepiniz evlerinizde öylesiniz demek i ben kendimden geçtim 15 günlük bebeyi bile şikayet etmiş insanlar diyorum siz haklılar diyorsunuz hadi canım ordan .Her GS macında kocası evi inletiyor resmen bende gideyim onları şikayet edeyim dikkatli olcakmışım olamam efendim .Herkesin sesi birbirine gidiyor biz yıllarca kiarada yaşadık da kendi ailemle böyle bir terbiyesizliği ilk defa görüyorum ama ne yazık ki bu platformda anlatamıyorm
hay çok şükür böyle bişey olmadığını zaten en başında söyledim edep adap bilen insanlarız hepimiz aklımız başımızda netice de ayrıca kimse kimseyi kandırmasın filmlerdeki gibi olmuyor o işler de dedim ama burdaki bazıları anlamamaktta ısrarcı hayır biri de yüzün kızarmıyo mu dmiş valla yapmadığım bşşey icin kızarmıyor o da dinlemeseymiş benim yatak odamı hayret bişey he kocamla işveleşirim cilveleşirim yatak odasında gülüşürüm ona da kimse kusura bakmasın şikayet etme hakkına sahip değildir.kaldı ki onu da belli sınırlar icinde yaşarım zaten hic mi kahkaha atmayım deli mi ne bu insanlar ya demek ki sağda solda bebek olsa ona da şikayetr-edecek istenmeyen komşu modelleri .Ne alaka ya ne kadar saçma göremde bağırıp çağırıyorsunuz sevişirken bu oluyor mu sanmıyorum. Sevişirken herhalde dur ben çıt ses yapmıyım aman yataktan ses çıkmasın falan mı diye sevişirken düşünüyorsunuz. Evler kağıt gıbı normal sesler bile herkese gidiyor. Kımse yatak odanızda yuksek sesle inlemediğiniz sürece normal düzeydeki şeylere laf edemez. Yuh yanı karı koca sevışırken sızı mı dınlıyorlar.
Ayy saçmalamayın ev sızın evınız kocanızla cikvebıze kalkıp bağrış çağrış inlemesınıde kimse herhalde yapmıyordur. Diğer türlü sevişirlen yok yukarda çocuk vardır aman yok komşu duyar dıye sevişmeyecek misiniz ? Saçmalıktan başka bir şey değil. Demek kı yatak odamız dinlenıyor ki mınımsl seslerı duymuşlar. Kimseyi enterese etmez evınızın ıcınde yaptıklarınızhay çok şükür böyle bişey olmadığını zaten en başında söyledim edep adap bilen insanlarız hepimiz aklımız başımızda netice de ayrıca kimse kimseyi kandırmasın filmlerdeki gibi olmuyor o işler de dedim ama burdaki bazıları anlamamaktta ısrarcı hayır biri de yüzün kızarmıyo mu dmiş valla yapmadığım bşşey icin kızarmıyor o da dinlemeseymiş benim yatak odamı hayret bişey he kocamla işveleşirim cilveleşirim yatak odasında gülüşürüm ona da kimse kusura bakmasın şikayet etme hakkına sahip değildir.kaldı ki onu da belli sınırlar icinde yaşarım zaten hic mi kahkaha atmayım deli mi ne bu insanlar ya demek ki sağda solda bebek olsa ona da şikayetr-edecek istenmeyen komşu modelleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?