EV SAHİBİNE ŞİKAYET EDEN KOMŞU BELASI

evden kaçar gibi gitmek nerde hanımefendi göremedim ben kaçar gibi cıkıcam da demedim yüzyüze baktığm insan rahatsızlıgını bana değil de ev sahibine dile getiriyorsa bu sonraki zamanlarda da olacaktır demek şahsi görüşüm daha fazla da rahatsız olmamak icin başka bir ev arayışına girdik dedim

Ben degil siz bekar evli olayina ve ses cesitliligine takmışsınız.

Bu kadar eminseniz ben olsam gider kadinla görüşürdüm durdugunuz kabahat. Neden sessiz kaliyorsunuz ki? Evden kacar gibi gitmekte ne.
Kaldı ki kendimden emin oldugumu defalarca yineledim 1 kere olmuştur dedim hepimiz kadınız hic birimiz hunharca kendimizden geçmiyoruz sevişirken

Kaldı ki kendimden emin oldugumu defalarca yineledim 1 kere olmuştur dedim hepimiz kadınız hic birimiz hunharca kendimizden geçmiyoruz sevişirken
E tamam gidin işte burda bize defalarca soyleseniz ne olacak. Onemli olan hayirdir diyerek size sikayet edene soylemek.
Yo bazen geçilebilir bunda sorun yok ki erkek daha cok susturur. Kadinin yapisi biraz daha ses cikarmaya meyilli sanirim.
Belki ikinizde seversiniz olabilir yani. O sebeple eminseniz demem normal. Sonucta gelip sizi dinlemiyorum.
Bu kadar sinir olduysaniz söylemelisiniz

Yanlış anlamayın ama aynı dertten bende var çoluk çocuk alt komşunun inlemeleri bi dinliyoruz duvara vurdum üstlerine bile alınmadılar bizde onların ev sahiplerine söylemeyi düşünüyoruz artık apartman da yaşadıklarını fark etmekeri gerek

Bizim yan komşumuzun yatak odası da bizim odaya bitişik. Kendisi dış kapının kapanma sesinden bile rahatsız olurken geceleri ben sevişme seslerini dinlemek zorunda oluyordum. Yani inanın başka ses olsa olabilir deyip geçeceğim ama sanki özellerine dahil oluyormuş gibi hissediyor insan. Ben açıkçası komşuya gidip sevişme seslerinizden rahatsız oluyoruz diyemem karşı tarafı utandırmamak için sizin komşular araya başkalarını koymuş bir de çok garip. Sizin de apartmanda özel hayat olmaz düşüncenizi çok yanlış insanlar sizi dinlemek mecburiyetinde değil böyle şeylere dikkat edilmeli bence. Ben sabah gittiğim bir işim yok, erken de kalkmak zorunda değilim diye düşünerek alttan alıyorum ama insanların uyku düzenleri bozuluyorsa şikayet etmekte çok haklılar.

Komşunn hanımı yok mu o deseydi size? Ne saçma

Niye bu kadar sinir oldunuz ben anlamadim? Belli ki sikayetci olan komsunuzun sizinle bir yakinligi, iletisimi yok. Nahos seslerinizden rahatsiz oldu diye bu sebeple iletisime gecmek istememis, ev sahibinizle gorusmus. İnsanlar da sizi yargilamadan durumu aktarmis. Hala daha ne yapsam, daha mi cok ses cikarsam kafasindasiniz, pes. Sizin gibi insanlar yuzunden apartmanda yasamak bu kadar zor iste.

Siz de birkaç gün kulak verin ses gelirse duvara vurun

Fark etmiyor olabilirsiniz belki de. Üst komşu elektrik düğmesini kapatsa alt kata bize sesi geliyor. Konuşmalarını dahi duyuyoruz. Özel hayat rutinlerine hangi günler, kaç dk sürüyor hepsine hakimim
Yan komşu yeni taşındı. Onların da tüm evlilik hayatlarına hakimim

Çok büyük ihtimalle bizim sesimizi de onlar duyuyor olabilir. Belki yan komşu artık gerçekten bezmiştir size şahit olmaktan.

Valla anlamamakta direniyorsunuz sanırım.
Ev sahibi ile iletişime geçmek ne demek?.kaldı ki illa ev sahibiyle iletişime geçlecekse kadın karısıyla konuşur kocasının söylemesi ne demek biz de seslerini duyuyoruz evlerinden misafirleri hiç eksik olmuyor maşallah tabikide herkesn sesi herkese gidiyor .Alt komsumun yeni bebeği oldu normal oalrak çocuk aglıyor onları dahi şikayet etmişler cok ses geliyot diye .Bunların ici fesat içi.bu başka bişey

Fesatlıkla alakası bile yok. Rahatsız oluyorsa oluyordur. Bende istemem evimde rahat ederken, yabancı insanların özel mahremini duymak. Kendi tarafınızdan değil, karşı taraftan bakmayı deneyin.

Burda o kadar konu okudum komşusunun evindeki yatak odası seslerinden rahatsız olan. Haklılar da kimse gece yarısı bir baskasinin yatak odasını dinlemek istemez. Siz de biraz dikkat edebilirsiniz. Tabi önce size soylemelilerdi ev sahibi ne alaka ama malesef apartmanda yaşadığını unutup uyarıldığı halde inatla devam edende çok. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil ayıp yani.

arkadaşlar siz dalga mı geçiyosunuz hepiniz evlerinizde öylesiniz demek i ben kendimden geçtim 15 günlük bebeyi bile şikayet etmiş insanlar diyorum siz haklılar diyorsunuz hadi canım ordan .Her GS macında kocası evi inletiyor resmen bende gideyim onları şikayet edeyim dikkatli olcakmışım olamam efendim .Herkesin sesi birbirine gidiyor biz yıllarca kiarada yaşadık da kendi ailemle böyle bir terbiyesizliği ilk defa görüyorum ama ne yazık ki bu platformda anlatamıyorm

Siz de şikayet edin o zaman. Yani bilemiyorum ben çok utanirdim sesinizi bir başkası yüzyüze geldiğiniz komşu ve kocası duyuyor sizce bu normal mi ? Siz dikkat edemem diye üste çıkıyorsunuz. Maç gurultusu ile bu aynı şey değil ama ona da hakları yok tabiki. Herkes toplu yaşam kurallarına dikkat etmeli. Burda o kadar konu okudum insanlar eve gelen annesinden babasından utaniyordu alt taraftan üst taraftan gelen inleme seslerinden. Herkes onlara hak veriyordu. Haksizsiniz kusura bakmayin. Bu seslerden kurtulmak için düzenini bozup ev taşıyan kaç kişi gördüm.

Böyle terbiyesizliği ilk defa görüyomuşmuş Bence tebriyesiz olmak, komşunun sizin inleme sesinizden rahatsız olup, sizinde daha çok ses yapsammı diyişiniz. Sen adamı yokda veya apartmanda gördüğünde hiçmi yüzün kızarmıyo?

Ne alaka ya ne kadar saçma göremde bağırıp çağırıyorsunuz sevişirken bu oluyor mu sanmıyorum. Sevişirken herhalde dur ben çıt ses yapmıyım aman yataktan ses çıkmasın falan mı diye sevişirken düşünüyorsunuz. Evler kağıt gıbı normal sesler bile herkese gidiyor. Kımse yatak odanızda yuksek sesle inlemediğiniz sürece normal düzeydeki şeylere laf edemez. Yuh yanı karı koca sevışırken sızı mı dınlıyorlar.

Çok görüyorum burda boyle konulari hepte sasiririm .hiç apartmanda oturmayan kişilerde değiliz .25 yaşındayım bırak inleme havlama , sokaktaki kavga dışında hiçbir şey duymadım .milletin kulağında radar mi var anlamadım gitti ben neden böyle sesleri duymuyorum ... Bı cocugum var sevismemiste değilim .böyle sesler çıkaranda garip geliyor bana açıkçası .hayır noluyor elektrikmi çarpıyor sanki o nasıl bir ses ki komşunun duyucagi kadar ..kerimcanin sarkisida yankılanıyor suan kulağımdan .' saçlarımdan tut önce beni yerlerden sürükle, bebeğim dediğim anda vuuuurrrrrrr bana vurrrrr vur bana .... Tövbeler olsun .konuya gelicek olursak eğer öyle bişi varsa bile ev sahibine kadar gitmesi çok ayıp olmuş .sizde dikkat edin konu sahibi aziick sessiz

hay çok şükür böyle bişey olmadığını zaten en başında söyledim edep adap bilen insanlarız hepimiz aklımız başımızda netice de ayrıca kimse kimseyi kandırmasın filmlerdeki gibi olmuyor o işler de dedim ama burdaki bazıları anlamamaktta ısrarcı hayır biri de yüzün kızarmıyo mu dmiş valla yapmadığım bşşey icin kızarmıyor o da dinlemeseymiş benim yatak odamı hayret bişey he kocamla işveleşirim cilveleşirim yatak odasında gülüşürüm ona da kimse kusura bakmasın şikayet etme hakkına sahip değildir.kaldı ki onu da belli sınırlar icinde yaşarım zaten hic mi kahkaha atmayım deli mi ne bu insanlar ya demek ki sağda solda bebek olsa ona da şikayetr-edecek istenmeyen komşu modelleri .

Ayy saçmalamayın ev sızın evınız kocanızla cikvebıze kalkıp bağrış çağrış inlemesınıde kimse herhalde yapmıyordur. Diğer türlü sevişirlen yok yukarda çocuk vardır aman yok komşu duyar dıye sevişmeyecek misiniz ? Saçmalıktan başka bir şey değil. Demek kı yatak odamız dinlenıyor ki mınımsl seslerı duymuşlar. Kimseyi enterese etmez evınızın ıcınde yaptıklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…